میرنیوز

نبود اعتبار سبب کاستی مرمت موزه هنرهای معاصر شد/ وضعیت انتخاب دبیرکل

نبود اعتبار سبب کاستی مرمت موزه هنرهای معاصر شد/ وضعیت انتخاب دبیرکل 2023-08-22T14:07:48+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، نشست رسانه‌ای محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران با اهالی رسانه صبح سه‌شنبه ۳۱ مرداد در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.

خراسانی‌زاده در ابتدای نشست بیان کرد: از حضورم در جایگاه اداره‌کل هنرهای تجسمی سه ماه می‌گذرد و خیلی از دوستان تقاضای نشست یا گفتگو داشتند که من آن را موکول به اشراف بیشتر از مجموعه می‌کردم. اداره‌کل هنرهای تجسمی به عنوان بالاترین عرصه جمهوری اسلامی ایران در هنرهای تجسمی شاید شاکله‌ای دارد که اندکی با آن چیزی که باید باشد، فاصله دارد. این مجموعه هنرمندان بیشتری از مجموع هنرمندان سایر عرصه‌های هنری دارد و در ۱۰ رشته‌ای که متولی آن هستیم، تعداد هنرمندان بسیاری را در بر می گیرد.

وی افزود: این جامعه بسیار پرمخاطب و نجیب و مظلوم است و چون مثل بقیه هنرها چهره‌هایی به عنوان سلبریتی ندارد، مظلوم‌تر از بقیه حوزه‌ها واقع شده است. شاید همین موضوع هم باعث شده که عنوان فعالیت‌های هنرهای تجسمی برای همگان گنگ باشد. بنابراین مهمترین کارکردی که مدنظر ماست شأن هنرهای تجسمی است.

راه‌اندازی بازارهای تجسمی موقت برای تعامل بیشتر با هنرمندان

خراسانی‌زاده درباره برخی فعالیت‌های اداره‌کل تجسمی گفت: اخیراً به همت مجلس شورای اسلامی اتفاق خوبی رقم خورد و چالش قانونی در عرصه حراج‌ها تنظیم شد. همچنین از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تکلیف قانونی در حوزه تنظیم سند ملی هنرهای تجسمی را داریم که قرار شد ملزومات آن را فراهم کنیم که از ادوار پیشین آغاز شده بود و هنوز به نتیجه نرسیده است. نکته دیگر، شورای مجسمه و یادمان شهری است که وظیفه سیاستگذاری و نظارت اجرایی آن را عهده‌دار هستیم. این شورا کارش آغاز شده و مجموعه وزارت راه و شهرسازی، بنیاد شهید، فرهنگستان هنر و دیگر دستگاه‌های همکار را دعوت کردیم و به زودی شاهد احیای این شورا خواهیم بود. مسأله دیگر ما، پرداختن به نیازمندی‌های عرصه اقتصاد هنر است که درصددیم بازارهای موقت تجسمی را با عناوینی چون نمایشگاه‌های هنری و آرت‌فر برگزار کنیم و سعی کردیم با نام حراج‌های هنری که ممکن است شفافیت لازم را نداشته باشد، جلو نرویم.

وی همچنین بیان کرد: یکی دیگر از کارهای ما در حیطه نگارخانه‌ها هستند که در واقع باید هنرمندان را معرفی کنند و در رویدادهای ملی و فراملی آثار هنرمندان را عرضه کنند. در همین زمینه، گفتگوهایی با تشکل‌های مربوطه همچون انجمن نگارخانه‌داران تهران آغاز کردیم و به زودی به نتیجه خواهد رسید. بنابراین تلاش می‌کنیم چالش‌هایی که وجود دارد مرتفع کنیم و با ایجاد زیرساخت قانونی به کمک آنها بیاییم.

خراسانی زاده بیان کرد: مبحث بعدی ما، تعامل با هنرمندان تجسمی است که برخی از این هنرمندان از ما دلخورند و از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گلایه دارند. حضور در محافل آنها و گفتگو با آنها آغاز شده است و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم. مسأله بعدی بازسازی ساختار درونی ما در اداره‌کل هنرهای تجسمی است که فضای به روزتری برای ارائه خدمات شکل بگیرد.

موزه هنرهای معاصر تهران باید خط شکن باشد

مدیرکل هنرهای تجسمی در ادامه به موزه هنرهای معاصر تهران اشاره کرد و گفت: همانطور که می‌دانید به صورت بلامنازع موزه هنرهای معاصر تهران مهمترین موزه هنری غرب آسیا است و ما مهمترین آثار گنجینه غرب را در خارج از غرب در موزه داریم و وجه تسمیه این عنوان و جایگاه به این دلیل است که باید هنرهای معاصر کشور را خط دهی و جهت دهی کند و ما این جایگاه که باید اتفاقات بعدی را رقم بزند لازم داریم که در حال برنامه‌ریزی برای این مورد هستیم. موزه هنرهای معاصر تهران باید خط شکن باشد و این تمایز را باید بین موزه و نگارخانه‌ها قائل باشیم و وقتی قرار است نمایشگاهی برگزار شود باید تفاوت بین فضای نمایشگاهی نگارخانه‌ها با موزه را متوجه باشیم. به همین منظور باید به دنبال این باشیم صرفاً رویدادهایی را در موزه دنبال کنیم که در لبه رو به جلوی هنرهای معاصر قابل تعریف باشند.

وی تاکید کرد: یکی از نکات جدی و خلاءهای ما، فقدان یا مسأله نبود نقد هنری است. توصیف و تحلیل آثار هنری حتی از سوی هنرمندان نیز صورت نمی‌گیرد اما وظیفه منتقد هنری است که باید یک اثر را تحلیل کند. سبک‌شماری‌ها و ارتقا دادن‌ها با جریان نقد هنری شکل می‌گیرد، چیزی که در کشور ما کمرنگ است و ما به دنبال این هستیم به عنوان این جریان پیشتاز باشیم.

خراسانی زاده، ارتقای تعاملات بین‌المللی با سایر کشورها را از دیگر رویکردهای موزه هنرهای معاصر تهران دانست و بیان کرد: در همین ارتباط تلاش داریم امسال که قرار است ایران در بینال ونیز حضور داشته باشد توفیقاتی داشته باشیم که نیازمند سرمایه‌گذاری از سوی دستگاه‌های دولتی و خصوصی است. چند روز قبل با مدیرکل تنظیم‌گری سازمان فرهنگ و ارتباطات جلسه‌ای داشتیم و امیدوارم با سایر دستگاه‌های فرهنگی هنری در این خصوص جلسه برگزار کنیم.

وی اظهار کرد: شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر را پیش‌رو داریم که حضور هنرمندان در بخش‌های مختلف برای ما محترم است. همچنین هفتمین دوسالانه خوشنویسی نیز پاییز امسال برقرار خواهد بود و امروز نخستین جلسه سیاستگذاری آن برگزار می‌شود که باز هم میزبانی قزوین را شاهدیم. دوسالانه خوشنویسی یکی از منظم‌ترین دوسالانه‌ها است که قزوین هر ۲ سال یک بار برگزار می‌کند، امسال سعی کردیم مشارکت برخی فضاهای پایتخت را داشته، باشیم و بتوانیم در تهران نیز بخشی از فرایندها یا نمایش آثار داشته باشیم.

سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران درباره جشنواره هنرهای تجسمی جوانان که از فردا در شهر سنندج برگزار می‌شود، عنوان کرد: سی‌امین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان رویدادی تأثیرگذار در شکوفایی و بروز استعدادهای جوانان نیز از فردا برگزار می‌شود و این جشنواره در استانی برگزار می‌شود که مهد فرهنگ و هنر است و دارای ارزش‌های هنری و فرهنگی است علیرغم اینکه بیشتر اخبار امنیتی را از آن می‌شنویم. پرداختن به بخشی از قالب استاد شاگردی را نیز در این رویداد شاهدیم.

وی بیان کرد: برای اولین بار در ۲۹ دوره جشنواره جوانان، دبیری آن برعهده یک بانوی هنرمند است که متأسفانه کمتر شاهد مدیریت بانوان در عرصه‌های مهم هستیم. شعار این رویداد «ایران دوست داشتنی» است و در این جشنواره جوان‌گرایی را مدنظر قرار دادیم که بسیار خرده گرفتند اما ما به آنها می‌گوئیم اجازه بدهید که این جشنواره را با جوانان پیش ببریم.

در ادامه نشست، خراسانی زاده به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

دبیرکل جشنواره هنرهای تجسمی فجر به زودی معرفی می‌شود

خراسانی‌زاده درباره انتخاب و معرفی دبیر جشنواره هنرهای تجسمی فجر بیان کرد: بر خلاف سایر جشنواره‌های فجر، جشنواره هنرهای تجسمی فجر یک جشنواره نیست و متشکل از ۱۰ جشنواره است و ما تنها جشنواره فجری هستیم که دبیرکل داریم و ۱۰ دبیر مجزا کارها را انجام می‌دهند. متأسفانه سایه سنگین جشنواره فیلم فجر سبب شده کمتر ظرفیت‌های هنری هنرمندان دیده شود. تصمیم درباره دبیر جشنواره فجر گرفته شده و اعضا هم همچنین مشخص شده‌اند اما فرآیند مرسومی وجود دارد که طبق آن، ابتدا باید شورای سیاست‌گذاری شکل بگیرد و بعد دبیرکل مشخص شود به همین دلیل اجازه دهید بعداً نام دبیرکل جشنواره فجر را اعلام کنیم.

وی افزود: مسأله مهم در انتخاب دبیرکل فجر این است که ما علاقمند بودیم در جشنواره‌های پیشین تجسمی فجر به عنوان دبیرکل نبوده باشد و همچنین دوست داشتیم فردی باشد که به خط سیاسی و فکری متصل نباشد و با گروه خاصی تعامل نداشته باشد اگرچه از همگان در جشنواره استفاده خواهیم کرد. همچنین دبیرکل باید نگاهی فراگیر داشته باشد.

خراسانی زاده درباره مسائلی که دوره‌های گذشته جشنواره تجسمی فجر پیش آمد و قهر برخی هنرمندان توضیح داد: قهر و آشتی‌ها برای رشد خوب است اما آغوش‌مان برای افرادی که برای کشور کار می‌کنند باز است. جشنواره‌های ما در چارچوب قوانین کشور برگزار می‌شود و بدیهی است که کسی نسبت به چارچوب‌ها اعتقادی ندارد نمی‌تواند در این چارچوب کاری انجام دهد.

سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره ناقص ماندن مرمت موزه و نبود سیستم اطفاء حریق و جایگزینی شیشه‌های استاندارد به جای شیشه‌های غیراستاندارد که از سوی مهر پیگیری شده بود، گفت: زمانی یک ذهنیتی که از موزه هنرهای معاصر وجود دارد که به بیرون از موزه برمی‌گردد و زمانی است که دچار چالش‌های آن همچون رقم و بودجه و اعتبار می‌شویم. اینکه مدیران پیش از من در هر دوره‌ای که چه از لحاظ اندیشه و سیاست با هم همخوانی داشته باشیم یا خیر، در موزه تلاش کردند و جسارت داشتند با وجود محدودیت‌ها، مرمت را انجام دهند، مهم است. برای مثال بنای ما بر این بوده که یک ساختمان ۲۰ طبقه بسازیم اما وقتی جلوتر می‌رویم متوجه می‌شویم که به اندازه ۱۰ طبقه نمی‌توان برای آن اعتبار صرف کرد. و حالا باید انتخاب کنیم که اصلاً نسازیم یا همان ۱۰ طبقه بسازیم. می‌خواهم بگویم زحمات عزیزان پیش از من، شاید به خاطر این موضوعات تکمیل نشده است و بر اساس آنچه که داشتند و اعتباراتی که تخصیص داده شده برنامه‌ریزی کردند.

وی توضیح داد: الان مرمت تمام شده است اما بخش‌هایی ممکن است وجود داشته باشد که توسعه فضای فیزیکی موزه در حال پیگیری است. موزه از لحاظ محافظت از آسیب‌ها بی‌دفاع نیست ولی حتماً کاستی‌هایی وجود دارد و حتماً تلاش می‌کنیم این کاستی‌ها را با اولویت‌بندی و نقش آفرینی برخی مجموعه‌ها کاهش دهبم. مهمتر از همه اینها حساسیتی است که از سوی هنرمندان و خبرنگاران با آن مواجهیم که البته اولویت من این است که باید جایگاه و شأن موزه هنرهای معاصر تهران در نظر گرفته شود و به کمک هنرمندان و خبرنگاران درصدد احیای این جایگاه باشیم و اگر نقصی در ساختمانش باشد بعداً هم می‌شود درست کرد. در یک ماه و نیمی که در این حوزه حضور دارم بخش‌هایی از ایرادات پیگیری شده و یکی دو مورد هم برطرف شده است.

خراسانی زاده در پاسخ به خبرنگار مهر که مشخصاً درباره سیستم اطفا حریق گنجینه و فضای گالری‌های موزه پرسید، گفت: سیستم اطفا حریق موزه هنرهای معاصر تهران فعال است به ویژه بخش گنجینه که دارایی ناموسی ایران را در دلش دارد البته در بخش‌هایی از فضاهای موزه دچار چالش‌هایی هستیم که آنها در حال برطرف شدن است.

وی در این زمینه مدعی شد: ما هر هفته آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران را بررسی می‌کنیم تا کوچک‌ترین مرمت و مسأله‌ای را پیگیری کنیم. در فضای نمایشگاهی و اداری موزه شیشه‌های استاندارد داریم، هر چند همه فضای بزرگ موزه ممکن است استاندارد لازم را نداشته باشد اما این استاندارها در گالری‌ها رعایت شده است.

خراسانی زاده همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احیا و توسعه باغ مجسمه موزه هنرهای معاصر تهران و اضافه شدن فضای بازارچه لاله به این باغ مجسمه توضیح داد: بررسی‌هایی از سوی شهرداری در این مورد شروع کرده تا چطور از این فضا بهره بگیریم. در بازارچه لاله، دوستانی هستند که زحمت می‌کشند و نمی‌خواهم به کسب و کار کسی لطمه بخورد. قرار است مدیریت شهری به ما کمک کند تا با رعایت شأن و کسب و کار بازارچه لاله این مسأله حل و فصل شود. پس از حل و فصل این موضوع، استفاده بهینه از فضای موزه را مدنظر قرار دادیم اما برای اینکه دوستان آسیب نبینند کمی حساسیت داریم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار هنری

مستند «سرطان اجتماع» تماشایی شد/ روایتی بی‌پرده از فساد

مستند «سرطان اجتماع» تماشایی شد/ روایتی بی‌پرده از فساد
2024-07-26T12:02:56+03:30
مستند «سرطان اجتماع» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محسن اسلام زاده از شنبه ۶ مرداد هر شب ساعت ۲۰ روی آنتن شبکه مستند می‌رود.

«پینک فلوید و فلسفه» سوژه برنامه «امتداد» شد

«پینک فلوید و فلسفه» سوژه برنامه «امتداد» شد
2024-07-26T11:49:36+03:30
جدیدترین قسمت از برنامه تلویزیونی «امتداد» جمعه پنجم مرداد روی آنتن شبکه چهار می‌رود.

پرونده «عکاسی مستند» در «نردبان» باز شد

پرونده «عکاسی مستند» در «نردبان» باز شد
2024-07-26T11:49:36+03:30
جدیدترین قسمت از برنامه‌ تلویزیونی «نردبان» سراغ دو عکاس کشور رفته و درباره‌ تجربه‌ عکاسی از محیط زیست، سوژه‌های آیینی و روستا با آن‌ها گفت‌وگو کرده است.

دومین جیمز باند تاریخ بازنشسته شد/ خداحافظی جورج لازنبی با بازیگری

دومین جیمز باند تاریخ بازنشسته شد/ خداحافظی جورج لازنبی با بازیگری
2024-07-26T11:22:56+03:30
جورج لازنبی بازیگری که نقش جیمز باند را تنها در یک فیلم بازی کرد، با بازیگری خداحافظی کرد.

«خجالت نکش ۲» به «هفت» رسید/ معرفی سوژه ویژه!

«خجالت نکش ۲» به «هفت» رسید/ معرفی سوژه ویژه!
2024-07-26T10:02:56+03:30
قسمت یازدهم از برنامه «هفت» با بررسی فیلم «خجالت نکش ۲»، نقد فیلم «IF» و پرونده ویژه پیرامون «انیمه» از شبکه نمایش پخش می‌شود.

برگزاری یک نشست پژوهشی ویژه با موضوع تعزیه در ایران‌شهر

برگزاری یک نشست پژوهشی ویژه با موضوع تعزیه در ایران‌شهر
2024-07-26T09:49:36+03:30
نشست پژوهشی «شبیه‌خوانی، الگویی برای پرفورمنس‌های معاصر» شنبه ششم مرداد با حضور تعدادی از پژوهشگران و هنرمندان تئاتر کشورمان در تماشاخانه ایران‌شهر برگزار می...

مستند «سرنوشت» دست پر از ایتالیا برگشت

مستند «سرنوشت» دست پر از ایتالیا برگشت
2024-07-26T09:22:56+03:30
مستند «سرنوشت» موفق به کسب ۲ جایزه از هجدهمین دوره جشنواره بین المللی «فایتو داک» ایتالیا شد.

نوازنده‌ای که بازیگر تئاتر شد/ خانه دوم خود را پیدا کردم!

نوازنده‌ای که بازیگر تئاتر شد/ خانه دوم خود را پیدا کردم!
2024-07-26T08:16:16+03:30
یکی از نوازندگان عرصه موسیقی ایران این روزها در نمایش «آناتومی قلب» به کارگردانی سجاد باقری به ایفای نقش می‌پردازد؛ حضوری که اولین تجربه جدی این نوازنده در ع...

«سرهنگ ثریا» به خانه‌ها رسید/ اکران در تلوبیون

«سرهنگ ثریا» به خانه‌ها رسید/ اکران در تلوبیون
2024-07-25T16:42:57+03:30
فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» به کارگردانی لیلی عاج از فردا ۵ مرداد در تلوبیون در دسترس مخاطبان قرار می گیرد.

«با هنر زیستن» از دریچه نگاه مجله هنری «بوم»

«با هنر زیستن» از دریچه نگاه مجله هنری «بوم»
2024-07-25T15:36:16+03:30
پانزدهمین قسمت از مجله هنری «بوم» به میزبانی حامد مهربانی پنجشنبه ۴ مرداد حوالی ساعت ۲۳ روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

ساخت برنامه‌های ویژه مباحث شهرنشینی در رادیو معارف

ساخت برنامه‌های ویژه مباحث شهرنشینی در رادیو معارف
2024-07-25T15:09:36+03:30
شهردار و تنی چند از مدیران شهرداری قم با مسعود کاویانی مدیر رادیو معارف و مدیران این رسانه دینی، دیدار و گفت‌وگو کردند.

حضور مدرسان ایرانی موسیقی در یک پروژه آموزشی بین المللی

حضور مدرسان ایرانی موسیقی در یک پروژه آموزشی بین المللی
2024-07-25T14:16:16+03:30
تعدادی از هنرمندان و نوازندگان موسیقی کشورمان که در حوزه تدریس نیز فعالیت می‌کنند، برای حضور در یک پروژه آموزشی عازم دانشگاه موتزارت شهر سالزبورگ شدند.

با «کانیبال» یک سفر عجیب را تجربه کنید

با «کانیبال» یک سفر عجیب را تجربه کنید
2024-07-25T14:02:57+03:30
نمایش «کانیبال» به نویسندگی و کارگردانی علی کاظمی وند از روز پنج‌شنبه چهارم مرداد اجرای خود را در مجموعه بوتیک تئاتر ایران آغاز می کند.

تماشای «شماره ۱۰» سینما در شبکه یک تلویزیون!

تماشای «شماره ۱۰» سینما در شبکه یک تلویزیون!
2024-07-25T13:29:36+03:30
چند فیلم سینمایی و تلویزیونی ایرانی و خارجی طی روزهای پایانی هفته از شبکه های مختلف تلویزیون پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

بازیگران نمایش «قضیه تفنگ چخوف» معرفی شدند

بازیگران نمایش «قضیه تفنگ چخوف» معرفی شدند
2024-07-25T12:22:55+03:30
گروه بازیگران نمایش «قضیه تفنگ چخوف» به نویسندگی احسان بدخشان و کارگردانی اشکان پیرزنده دل برای اجرا در تماشاخانه هامون معرفی شدند.

«کافه این» در شبکه «تماشا» تماشایی می‌شود/ رونمایی از تیزر

«کافه این» در شبکه «تماشا» تماشایی می‌شود/ رونمایی از تیزر
2024-07-25T11:02:56+03:30
برنامه تلویزیونی «کافه‌ این» با اجرای سعید شیخ‌زاده از یکشنبه ۷ مرداد راهی آنتن شبکه تماشا می‌شود.

«درون بیرون ۲» پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ شد/ عبور از «یخ زده ۲»

«درون بیرون ۲» پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ شد/ عبور از «یخ زده ۲»
2024-07-25T11:02:55+03:30
«درون بیرون ۲» با عبور از فروش «یخ زده ۲» عنوان پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینما را از آن خود کرد.

تماشای «شماره ۱۰» سینما در شبک یک تلویزیون!

تماشای «شماره ۱۰» سینما در شبک یک تلویزیون!
2024-07-25T10:49:35+03:30
چند فیلم سینمایی و تلویزیونی ایرانی و خارجی طی روزهای پایانی هفته از شبکه های مختلف تلویزیون پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

خانواده مانع تربیت دختر نابینا و ناشنوا می‌شود/ آسیب ترحم بی‌جا

خانواده مانع تربیت دختر نابینا و ناشنوا می‌شود/ آسیب ترحم بی‌جا
2024-07-25T07:56:15+03:30
نمایش رادیویی «معجزه» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۷ قسمت تولید و پخش شده است.

ماجرای شهیدی که نه سردار بود نه فرمانده!/ «برار انیسه» را بشناسید

ماجرای شهیدی که نه سردار بود نه فرمانده!/ «برار انیسه» را بشناسید
2024-07-25T07:42:55+03:30
صادق کاظمی کارگردان مستند «برار انیسه» از تجربه‌های چالش برانگیز تولید این اثر گفت و عنوان کرد در این مستند زندگی ساده یک شهید مهربان و معمولی را به تصویر کش...

ایوب آقاخانی «پرونده‌های جانی دالر» را در رادیو نمایش باز می‌کند

ایوب آقاخانی «پرونده‌های جانی دالر» را در رادیو نمایش باز می‌کند
2024-07-24T20:49:35+03:30
پنجم مرداد ماه، پخش مجموعه پلیسی «پرونده های جانی دالر» به سردبیری، کارگردانی و بازیگری ایوب آقاخانی در نقش کارآگاه جانی دالر از شبکه رادیویی نمایش آغاز می‌شود.

پوشش رسانه ای المپیک/ پخش مسابقات بانوان کشور از رادیو

پوشش رسانه ای المپیک/ پخش مسابقات بانوان کشور از رادیو
2024-07-24T17:02:55+03:30
مدیر رادیو ورزش تاکید کرد از ابتدای امسال در برنامه های تخصصی رادیو ورزش به صورت مستمر درباره المپیک اطلاع رسانی شده است و با شروع المپیک، مسابقات به صورت زن...

۱۲ سریال جلوی دوربین داریم/ حق پخش بازی‌های المپیک خریداری شد

۱۲ سریال جلوی دوربین داریم/ حق پخش بازی‌های المپیک خریداری شد
2024-07-24T16:22:55+03:30
رئیس صداوسیما درباره سریال‌های تولیدی توضیحاتی ارائه داد و عنوان کرد که این روزها ۱۲ سریال در حال ضبط و تصویربرداری است و آثار دیگری هم در مرحله پیش تولید و ...

بهینه سازی سینما فرهنگ برای میزبانی شایسته در فجر ۴۳

بهینه سازی سینما فرهنگ برای میزبانی شایسته در فجر ۴۳
2024-07-24T15:29:35+03:30
سینما فرهنگ از سرمایه های زیرساختی بنیاد سینمایی فارابی است که از سال ۱۳۹۳ از این بنیاد جدا شده بودبا پیگیری و برنامه ریزی جدید به بنیاد فارابی بازگشت.

پویانمایی نباید از مرکز گسترش جدا شود/ لزوم توجه به بازارهای جهان

پویانمایی نباید از مرکز گسترش جدا شود/ لزوم توجه به بازارهای جهان
2024-07-24T15:16:15+03:30
مراسم تجلیل از فیلمسازان انیمیشن مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی امروز چهارشنبه سوم مرداد در سالن حقیقت مرکز گسترش برگزار شد.

اعلام جزییات برنامه محسن شریفیان برای موسیقی ایران و عمان در مسقط

اعلام جزییات برنامه محسن شریفیان برای موسیقی ایران و عمان در مسقط
2024-07-24T13:16:16+03:30
یکی از نوازندگان و پژوهشگران موسیقی نواحی بوشهر از جزییات حضورش در یک رویداد موسیقایی ویژه به میزبانی کشور عمان با هدف معرفی گونه‌ها و سبک‌های مختلف موسیقایی...

جبلی به پشت صحنه عمارت عراقی «طوبی» رفت/ پخش سریال از ۱۳ مرداد

جبلی به پشت صحنه عمارت عراقی «طوبی» رفت/ پخش سریال از ۱۳ مرداد
2024-07-24T13:02:55+03:30
رئیس صداوسیما امروز به همراه جمعی از مدیران سازمان به پشت صحنه سریال «طوبی» که قصه ای مرتبط با اربعین دارد، رفت.

تماشای تاریخ و تمدن کشورهای حوزه مقاومت در برج میلاد

تماشای تاریخ و تمدن کشورهای حوزه مقاومت در برج میلاد
2024-07-24T12:49:35+03:30
مدیرعامل برج میلاد از افتتاح «سرزمین تمدن‌ها» کشورهای حوزه مقاومت و اجرای ویژه‌برنامه «سوگواره منظومه خورشید» با محوریت نوجوانان عاشورایی همزمان با آغاز دهه ...

بهترین مستندهای سال در فهرست نهایی جوایز مستند بریتانیا ۲۰۲۴

بهترین مستندهای سال در فهرست نهایی جوایز مستند بریتانیا ۲۰۲۴
2024-07-24T12:36:15+03:30
بنیاد گریرسون در حالی فهرست نهایی نامزدهای خود برای دریافت جوایز مستند بریتانیا در شاخه‌های فرهنگ پاپ، ورزش، امور جاری و موسیقی اعلام کرد که امسال بهترین مست...

«۷۳۰ کیلومتر» به تئاتر شهر رسید

«۷۳۰ کیلومتر» به تئاتر شهر رسید
2024-07-24T12:22:55+03:30
نمایش «۷۳۰ کیلومتر» با کارگردانی مشترک سیاوش ‌طاهری و اشکان ‌آبگون از جمعه ۵ مرداد برای اجرا به کارگاه نمایش تئاتر شهر می‌آید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)