میرنیوز
وحید صالحی کارگردان نمایش «در انتظار آدولف» که روزهای پایانی اجرای خود را در عمارت نوفل لوشاتو سپری میکند درباره این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: «در انتظار آدولف» نوشته ماتیو دلاپرته، الکساندر دلاپاتلیر است که علیرضا کوشک جلالی آن را ترجمه کرده و پیش از این نیز هم خود وی و هم هنرمندان دیگری این نمایشنامه را به صحنه بردهاند. ما در اجرایی که از این نمایشنامه داشتیم تلاش کردیم کار به فرهنگ ایرانی نزدیکتر شود و نمایش برای مخاطب ایرانی باورپذیرتر باشد.
وی درباره حفظ شدن فضای طنز نمایش در این اجرا عنوان کرد: از طرف دیگر در این اجرا با توجه به شرایط این روزهای جامعه بارِ طنز نمایش کمتر و به دلیل طولانی بودن متن و اینکه نمایش باید حداکثر در ۷۰ دقیقه به صحنه میرفت بخشهایی از داستان کوتاه شده است اما تلاشمان این بوده که به اصالت متن ضربه نزنیم.
صالحی درباره مضمون و ویژگیهای نمایش یادآور شد: داستان نمایش، داستان سادهای است و درباره مشکلاتی که اختلاف سلیقهها و قضاوتها در رابطه بین انسانها به وجود میآورد، صحبت میکند. در این نمایش ماجرای انتخاب اسم برای فرزند به دنیا نیامده وینسنت، یک مهمانی خانوادگی را به محلی برای پرخاش و اتهام به یکدیگر بدل میکند.
این کارگردان درباره طراحی دکور نمایش توضیح داد: با توجه به بضاعتی که داشتیم تلاش کردیم نمایش دکور جذاب و متناسبی با اجرا داشته باشد. اما چون در شرایط مالی خوبی قرار نداشتیم، نتوانستیم دکوری مانند اجرای آقای کوشک جلالی آماده کنیم ولی چون اُبین یزدانی طراح دکور خلاق نمایش بود، توانستیم با کمترین امکانات صحنه جذابی را آماده کنیم.
صالحی در پایان درباره استقبال مخاطبان از نمایش گفت: با توجه به فضای منفی که درباره گروههایی که اجرا میروند وجود دارد و گاردی که از طرف دوستان خودمان هم وجود داشت در روزهای اول شاهد استقبال زیادی نبودیم اما هرچه جلوتر رفتیم کار بیشتر دیده شد و نمایش توانست خودش برای خودش تبلیغ کند.
«در انتظار آدولف» زندگی انسانهایی را روایت میکند که علیرغم ظاهر فرهیخته و اهل فرهنگ و ادبشان، افرادی بسیار دگم و سطحینگر هستند.
در توضیح نمایش آمده است: وینست در مهمانی خواهر خود بابو و شوهرش پیر که استاد ادبیات است وارد یک بازی میشود؛ به آنها میگوید که نام آدولف را برای پسر خود که چند ماه دیگر بدنیا میآید انتخاب کرده. این انتخاب که یادآور دیکتاتور بزرگ آدولف هیتلر است باعث مشاجرات و بحثهایی میشود که رازهایی از خانواده را برملا میکند. نمایش فراز و نشیبهای جذابی دارد و به انسان معاصر و به ویژه، به زنانی که خود را وقف خانواده و همسرانشان کردند تا آنها پیشرفت کنند، میپردازد.
بازیگران نمایش (به ترتیب ورود) پویا فلاح، نسترن مهربانی، مهدی آدین، رامین ارقند، پریسا محمدی هستند که تا ۵ اسفند ماه ساعت ۱۹ در سالن شماره ۲ عمارت نوفل لوشاتو به صحنه میرود.
تیزر نمایش را اینجا ببینید.
منبع : خبرگزاری مهر
اولین عکسها از «زخم کاری؛ مجازات» منتشر شد
به دیدن «روایتی چندلایه» با هویتهای سیال دعوت هستید
اولین مجریان مجازی تلویزیون در برنامه «هوش مصنوعی»
روایتی از معجزه یک دوستی در «یکی از ما»
دغدغههای دانشجویان از رادیو شنیده میشود
آرای تماشاگران در «سینماحقیقت» چگونه ثبت میشود؟
بهرام دبیری با «پادشاه فصلها» به سهراب میآید
«دایره گچی قفقازی» به دانشجویان تخفیف ۵۰ درصدی میدهد
شان پن اسکار را بزدل خواند؛ این جایزه شاخص هنری نیست
اجرای «آیا آقای پوشکین از ما راضی خواهد بود؟» در تماشاخانه هیلاج
«ره صدساله» ۲ اجرایی شد
داود آزاد در تالار وحدت از مولانا میخواند
آزادی مردم آفریقای جنوبی تا زمان آزادی فلسطین کامل نخواهد بود
تمدید فراخوان ۲ بخش چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر
دغدغههای یک آهنگساز برای توسعه خلاقیت در موسیقی
راحله امینیان از اولین حضور جنگی خود گفت؛ تروریست تکفیری ناموس نمیشناسد
با این آهنگ «امید» را بشنوید!
«بروتالیست» رای منتقدان نیویورک را گرفت/ آدرین برودی بهترین بازیگر
«به اضافه یک» عملکرد ۱۰۰ روزه دولت را زیر ذرهبین برد
انتشار نماهنگ «جان حیدر» در رثای حضرت زهرا (س)
حقیقتشناس: به دنبال سلبریتی و کیستی افراد در خانه هنرمندان نیستیم
جزییات آماری جشن مستقل سینمای مستند اعلام شد
ویژهبرنامه موزه سینما به مناسبت زادروز داریوش مهرجویی
دیدن زندگی دهه شصتیها در «منکشی»
ارسلان امیری: ساخت مستند جرات میخواهد
اهتمام ساترا به انجام ماموریتهای قانونی امری لازم است
کتاب گویای «خار و میخک» شهید یحیی سنوار رونمایی شد
تدارک رادیو به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
برنامه «جامجم» امشب پخش نمیشود
بچههای معلول به تماشای «باغ کیانوش» نشستند