میرنیوز
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، در بخش اول این تغییرات که مربوط به زیر ساخت نرم افزاری است، قابلیتهایی نظیر اضافه شدن امکان خرید اشتراک برای استریمرهای برگزیده، تغییر در نحوه شمارش بازدیدکنندگان، پیادهسازی سامانه ضدتقلب پیشرفته، پنل پیشرفته دسترسی به آمار پخش زنده، قابلیتهایی پیشرفته برای مدیریت بخش گفتگو، امکان Host کردن و اضافه شدن امکان بارگذاری اموجی و نشان اختصاصی حمایت توسط استریمرهای برگزیده ایجاد شده است.
در ادامه این تغییرات در قسمت زیر ساخت نرم افزاری، اپلیکیشن اندروید آپارات با تمرکز بر روی قابلیت پخش زنده بهروزرسانی شد.
در قسمت تغییرات زیرساختهای سختافزاری میتوان به افزایش تعداد سرورهای پخش زنده اشاره کرد که به واسطهی این تغییر، سایت آپارات قادر به پذیرش تعداد بیشتری پخش زنده همزمان بر روی بستر خود است.
در تغییر سوم آپارات گیم، با محوریت تجربه کاربری، حذف تعداد بازدید لحظهای از لیستهای عمومی و تمرکز بر روی لیست بازیها بوده است.
این تغییرات در راستای ارتقاء هر چه بیشتر تجربه کاربران آپارات از بخش گیم بوده است و در همین راستا کاربران از امروز، مورخ بیست و سوم آذرماه ۱۳۹۸ می توانند از استریم و تماشای آن در فصل دوم آپارات گیم، به نشانی Aparat.com/Game لذت ببرند. کاربران جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس aparat.com/season2 مراجعه نمایند.
عوامل «چراغ» پاسخگوی مردم میشوند
عوامل برنامه «چراغ» امروز دوشنبه 25 آذر با حضور در واحد ارتباط با مخاطبان (162) پاسخگوی تماس های تلفنی مخاطبان می شوند.
به گزارش روابط عمومی این برنامه، مصطفی هیودی تهیه کننده، المیرا سماواتی مجری و فاطمه محرابی نویسنده امروز با حضور در واحد ارتباط با مخاطبان در اداره کل روابط عمومی صدا و سیما پاسخگوی مردم می شوند.
بنا است ساعت 14 تا 15 امروز تماس های تلفنی که با شماره 162 برقرار می شود توسط تیم «چراغ» پاسخگویی شود و علاقمندان این برنامه فرصت دارند سوالاتشان درباره این مجموعه را امروز مستقیما از عوامل آن بپرسند.
«چراغ» با کارگردانی فرزام محبی و سردبیری حسن وزیری هر هفته چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 22:30 از گروه اجتماعی شبکه پنج با مدیریت مجید اکبرشاهی روی آنتن می رود و روز بعد ساعت 13 بازپخش می شود.
جعفری جلوه: «هزار راه نرفته» از ساختارهای عادی برنامهسازی فراتر رفته است
نشست خبری و تقدیر از عوامل برنامه «هزار راه نرفته» با حضور محمدرضا جعفریجلوه؛ مدیر شبکه دو، معصومه آشتیانیزاد؛ مدیر گروه خانواده؛ ناهید ساداتشریفی تهیهکننده برنامه و جمعی از مدیران شبکه و عوامل برنامه برگزار شد.
در این نشست مدیر شبکه دو در ابتدا با اشاره به طراحی و تولید چند فصل از برنامه «هزار راه نرفته» طی دو دهه؛ اظهار داشت: پیچیدگی روابط انسانی امروز و از سوی دیگر گسترش مسائل اجتماعی و سرعت تحولات وسائل ارتباطی موجب افزون شدن فرصتها و تهدیدها در بستر خانواده و اجتماع شده است.
وی در ادامه افزود: برای مردمی که چندان حوصله تمرکز بر پرگوییهای متداول گذشته و آموزشپذیریهای مرسوم را ندارند و در عرصه رسانههای نوین موجز و مختصر به مبادله پیام میپردازند؛ «هزار راه نرفته» یک فرصت رسانهای ذیقیمت است تا این کلاف پیچیده را برای مخاطب باز کند.
مدیر شبکه ضمن تشکر از حاضران در جلسه اظهار داشت: امیدوارم فرصتهای دیگری فراهم شود تا بسیاری از مباحث مطرح شده در مجموعه صد قسمتی «هزار راه نرفته» مجال کافی برای پرداخت داشته باشند. واقعیت این عصر پرشتاب واقعیات در گذر است وحرفهای بسیاری برای گفتن وجود دارد که ناگفته میماند.
جعفریجلوه در ادامه افزود: برجسته شدن آنچه دیروز مطرح نبود و فروکاسته شدن اموری که دیروز برجسته بود؛ به متن درآمدن چیزهایی که دیروز به راحتی از کنارش میگذشتیم و به حاشیه رفتن اموری که به هیچ عنوان حاضر نبودیم از آنها عبور کنیم. اینها ویژگیهای دنیای متنوع امروز است و سررشته در دست کسانی است که مدیریت کارآمدتری دارند و افکار جهانی را تغذیه میکنند.
وی اذعان داشت: دنیا توسط شبکههای مرکزی و فراملی قدرت کنترلپذیر شده؛ مراکزی که ارزشها و مبانی اصیل ما را خوش نمیدانند. از سوی دیگر دچار گسست نسلی هستیم در حالی که دارای تجربیات ارزشمندی نیز از گذشتهایم هم به آن دلیل و هم به این سبب بنابراین باید بتوانیم به معانی بلند گذشته پل بزنیم و نسل گسسته امروز را به انرژیهای عظیم دیروز متصل کنیم زیرا ماییم و داشتهها و ارزشهایمان. گذشته باید به امروز پل بخورد.
مدیر شبکه دو در ادامه بیان داشت: «هزار راه نرفته» یک تلاش حداقلی اما در یک پهنه حداکثری و قابل اعتنا بود. برنامهای 100 قسمتی که اصلا کم نیست اما چون دامنه مسائل موجود بسیار متنوع و متعدد است؛ کافی نبود. برنامه در فرم هم یک تلاش فوقالعاده بود و در محتوا نیز با جامعیتی حداکثری توانست با طیف مخاطب پیوند بخورد. لذا در مواردی طرح موضوعاتی شد که پاسخها به اختصار و بر اساس مجال مقدور صورت پذیرفت. یک پاسخ حداقلی نیازمند اقدامات مکمل در امتداد کار است یعنی باید در امتداد آن کار مکمل صورت بگیرد و به فصول آینده برنامه اندیشید. از سوی دیگر این برنامه از نظر من طبقهبندی ساختار «ب» و یک برنامه نمایشی است منتها نمایش واقعیت بود و هست و در ساختاری برجسته تر از ساختارهای عادی برنامهسازی قرار میگیرد. بنابراین به این دلیل نیز از عوامل برنامه سپاسگذاری ویژه دارم.
ناهید ساداتشریفی؛ تهیهکننده برنامه «هزار راه نرفته» به فصل اول این برنامه و شروع تحقیقات آن در سال 79 اشاره کرد و گفت: وقتی از من درباره محتوای این برنامه پرسش شد گفتم میدانم میخواهم چه نکنم اما نمیدانم چه میخواهم انجام دهم. دو سال تحقیق ادامه یافت تا بهمن 81 که اولین فصل برنامه روانه آنتن شد.
وی ادامه داد: در سال 96 نیز که فصل شش برنامه کلید خورد باز هم مجهولاتم زیاد بود. بعد از ده سال نمیدانستم ظرفیت جامعه و نگره مدیران به چه سمتی هست و چه مقدار میتوانم حرف بزنم. باید حرکت رو به جلو میبود. در برخی موضوعات باید بیشتر حرف زده میشد اما تا همین مقدار هم سعهصدر در شبکه و در پخش دیدم. نمی دانستم چقدر متولیان میپذیرند که ما صحبت کنیم. در همه فصول «هزار راه نرفته» به دنبال یک محور کلیدی بودیم. این دفعه به وضوح به خانواده پرداختیم.
ساداتشریفی افزود: «هزار راه نرفته» کار سختی بود. خانوادههایی که در گذشته جلوی هیچ میکروفن و دوربینی قرار نگرفته بودند، باید روان و فارغ از کلیشه صحبتهایی موثر میداشتند. چون دوربین این خاصیت را دارد که افراد را از قالب نرم خود خارج میکند؛ افرادی که از همه اقشار جامعه در آن حضور داشتند.
این تهیهکننده با بیان اینکه از سوی دیگر مجری در این فصل از برنامه حذف شد و بنابراین بخش گفتگو چون یک پرسش و پاسخ صرف نبود کنداکتوری ویژه را میطلبید؛ ادامه داد: کارشناسی برنامه در درجه بالایی از اهمیت قرار داشت. همه برنامهها سختیهای خود را دارند اما این برنامه همانند یک سریال نمایشی دشواری داشت؛ نابازیگرانی که باید همچون یک بازیگر روان در صحنه حاضر میشدند و از زندگی واقعی خود میگفتند بنابراین تصمیمگیری پیرامون ادامه یافتن این برنامه را به مرور زمان موکول میکنم.
معصومه آشتیانیزاد؛ مدیر گروه خانواده شبکه نیز بیان داشت: از همه عوامل برنامه و حمایتهای شبکه طی این هشت ماه و پیش از آن و مجموعه سازمانی تقدیر ویژه دارم. میتوانم بگویم طی چند سال حضورم در رسانه این برنامه یکی از علمیترین مجموعههای تولید شده بوده و امیدوارم ادامه داشته باشد.
رضا رستمی از کارشناسان این برنامه نیز با اشاره به بازخورد مثبت مخاطبان در سطح مخاطبان خاص و عام توضیح داد: همین گسترده دیده شدن برنامه نشان از محقق شدن بخشی از اهداف برنامه دارد. به هر روی در حال گذار از دوران پرچالشی هستیم که با وجود فضای مجازی و شبکههای گوناگون ارتباطی توجه به سلامت روان جامعه و خانواده اهمیتی دوچندان مییابد.
وی ادامه داد: در روزگاری هستیم که از هر سه ازدواج؛ یک وصلت به طلاق میانجامد و بنابراین مساله انتخاب صحیح، آموزش و ... به صورتی جدی مطرح میشود. چه بخواهیم چه نخواهیم جوانان در مسیری میروند که آگاهی والدین میتواند این راه را برایشان ایمنتر کند.
رستمی افزود: سرمایهگذاریهای رسانهای باید مبتنی بر یک برنامه مستمر ِماندگار در فضای مجازی باشد تا هر چه بیشتر تاثیرگذار شود. از این رو شایسته است شبکه دو به واسطه رسالت خود در حوزه خانواده با تولید برنامههایی ماندگار و ادامهدار و توسعه همهجانبه آن در جامعه اثرگذار باشد.
علیرضا برزگر دانایی؛ کارگردان این برنامه نیز عنوان داشت: وقتی قرار بود بعد از 10 سال فصل جدیدی از سر گرفته شود این واهمه وجود داشت که رویکرد پیشین جوابگوی مخاطب امروز نباشد به همین دلیل در اتاق فکری که داشتیم طراحی ویژهای صورت گرفت که شامل بخشهای مختلفی میشد و هر بخش میتوانست یک برنامه مستقل باشد.
برزگر ادامه داد: تلاش میشد چهرههای مختلف بدون هیچ زمینهای در فضایی قرار بگیرند که ضمن حفظ احترام هر یک از افراد به درستی به بیان موضوعات بپردازند هر چند این مساله به راحتی صورت نگرفت و دشواریهای خاص خود را داشت.
حجتالاسلام و المسلمین محمد حسن سعیدی از دیگر کارشناسان برنامه نیز افزود: به لحاظ بازخوردی که از مخاطب طی ایام پخش برنامه دریافت شد متوجه میشویم برنامه توانسته موفق باشد. امروز با جامعه متلاطمی روبروییم که همراه با پرسشهای بسیار است و این امر باعث میشود بسیاری از مبانی و ارزشها زیر سوال رود.
وی در توضیحی بیشتر افزود: طی سالیان گذشته به مسائل بنیادین کمتر پرداخته شده و امورات روز و موضوعات هیجانی مورد توجه قرار گرفتهاند در حالی که مدیران و فرهیختگان جامعه سوای از اینکه مخاطب به صورت عادی چه میطلبد باید متوجه باشند نیاز واقعی او چیست.
حجتالاسلام سعیدی اظهار داشت: «هزار راه نرفته» به لحاظ موضوع شناسی خوب عمل کرده و نیازهای جامعه را به خوبی درک کرده اما هر یک از این موضوعات اگر قرار باشد به خوبی تحلیل شده و تاثیرگذار باشند احتیاج به فرصت بیشتری است تا حلاجی شوند. بنابراین باید بدون جهتگیری خاصی پرسشهای جامعه مطرح و جواب اقناعکنندهای به مخاطب داده شود.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری فارس
ادای احترام مدیر دفتر موسیقی به فقدان هنرمند پیشکسوت
از فونتهای برگزیده در «هفته تایپ تهران» تا بازدید محمد احصایی
وزیر فرهنگ در سوگ استاد موسیقی پیام تسلیت نوشت
«میخوام به قتل اعتراف کنم» آماده نمایش شد
اجرای نمایش «خانه من» در تماشاخانه مهر
اجرای نمایش «خانه من» در تماشاخانه مهر آغاز شد
«فتوریسم در ستایش موسیقی» به ورد رسید
«شال سیاه» در تورینو رقابت میکند
عکسهای ۲۰ بازیگر و کارگردان روی دیوار خانه هنرمندان میرود
مشکلات بیمهای و معیشتی مانعی برای بهره گیری از ظرفیت های هنری
«خرامان» سوژهای جسورانه دارد
«منظومه سیمرغ» فخرالدینی در تالار وحدت تمدید شد
تاریخ انتشار «آتش نهان» پرواز همای مشخص شد
«احمد» به کانادا میرود
کارگردان «سوجان» از استعداد بازیگران گیلانی سریال گفت
سینمای مقاومت محرک، حیات بخش و مطالبهگر است
تماشاخانه صحنه آبی و روایت «اینجا همه چیز غیر عادیست»
سامان خلیلیان «درد» را به صحنه میآورد
ارومیه میزبان جشنواره «سودای عشق» شد
«سلام آنا» به جشنواره داکا میرود
انتشار جدول زمانبندی مسابقه تئاتر صحنهای جشنواره مقاومت
«آذرگان» ویژه بانوان به صحنه میرود
خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی دار فانی را وداع گفت
نمایش آیینی «حریم» روی صحنه رفت
«جسدهای جاندار» مسعود کیمیایی تماشایی میشود
در این نمایش کمدی حرفهای جدی گفته میشود!
نیروهای داوطلب چطور در برگزاری یک جشنواره مشارکت میکنند؟
ساترا برای ممیزی آثار شبکه نمایش خانگی هزینه میگیرد؟
بررسی درجهبندی سنی سینما در یک برنامه رادیویی
انتصاب جدید در شبکه دو سیما