میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام دکتر سیدسجاد ایزدهی رئیس پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در یادداشتی نوشت:
امروز جهان به این باور رسیده است که تمدن غربی و مدعی حقوق بشر و حمایت از مظلومان، خود بزرگترین حامی ظلم و ظالمان است و طبیعتاً هر آنچه امروز اسرائیل انجام میدهد، بیشتر ناشی از حمایت همهجانبه غرب بهویژه آمریکا از اوست؛ این یعنی طلیعه از بین رفتن تمدن غربی و نظم موجود جهانی. امروز دیگر فقط مسلمانان نیستند که از مردم مظلوم فلسطین حمایت میکنند، بلکه جنایات اسرائیل در غزه، آزادگان در سراسر جهان را به اعتراض و حرکت واداشته است.
علاوهبر آنکه امامخمینی (ره) اسرائیل را غده سرطانی معرفی کردند، اندیشمندانی همچون امامموسی صدر نیز تعابیر جالبی درباره این رژیم غاصب دارند؛ امامموسی صدر میگوید: «اگر شیطان یکسو باشد و اسرائیل سوی دیگر، ما طرف شیطان قرار میگیریم!». این یعنی رژیم جعلی به قدری فاسد، ظالم، جانی و کودککش است که حتی شیطان را در رذالت، روسفید کرده است.
جهانی شدن نفرت علیه رژیم صهیونیستی
باید شریانهای حیات نیمبند این رژیم را از بین ببریم؛ مثل آنکه در جهان، کالای صهیونیستی استفاده نشود؛ چنانکه یمنیها راه ورود این کالاها را به کشورشان بستند. نفرت جهانی از این رژیم باید فراگیر شود تا نتواند جنایات خود را عادیسازی کند. از مسائل مهم در همه نظامهای سیاسی، جمعیت است.
جمعیت عنصر مقوم یک دولت تلقی میشود. رژیم جعلی از یکسو جمعیت ندارد و مهاجران را جذب میکند و به آنها امکانات میدهد و از دیگر سو با ساکنان اصلی فلسطین مواجه است که خطری دائمی برای هویت جعلی آنها محسوب میشوند، لذا عملاً فلسطینیان را از وطن خود کوچ اجباری میدهد و بسیاری از آنها در اردوگاههای لبنان، سوریه و اردن زندگی میکنند. آنها تصمیم گرفته بودند جمعیت ۲ میلیون و خردهای غزه را هم بیرون کنند، اما با مقاومت مردم مواجه شدند.
آنها با این رویکرد جمعیتی و با کمک نهادهای بینالمللی و وتوهای آمریکا و سلاحهای غربی، نسلکُشی را دامن زدهاند و میخواهند ساکنان فلسطین را از بین ببرند تا مدعیای برای سرزمینهای اشغالی نداشته باشند. علاوهبر مسئله و رویکرد جمعیتی، صهیونیستها دلیل سیاسی نیز در این نسلکشیها دارند؛ در پروتکلهای یهود، هر انسانی غیر از یهودیان بهمثابه انسان تلقی نمیشود و چهبسا حیوان تلقی شود که بهراحتی میتوان او را از بین برد!
دیندار خوبی باشیم!
با یک نگاه کلان، دینداری به معنای استقرار حاکمیت دین خدا و ارزشهای الهی و قرآن و سیره پیامبر (ص) است، نه صرفاً برپایی نماز و روزه و انجام مناسک دینی. اگر دینداری صرفاً به انجام مناسک دینی بود، باید خوارج معاصر امیرالمؤمنین (ع) هم دیندار تلقی میشدند، اما آنها صرفاً به ظواهر دین، اکتفا و روح دین یعنی ولایت امیرالمؤمنین (ع) را انکار کردند.
دینداری در عصر حاضر، مواجهه با جبهه باطل است و این جبهه به عیان معلوم است؛ اینکه نظام سلطه و ظلم کجاست و مظلومان و حقطلبان کجا قرار دارند و طبیعتاً مسلمین مدعی دینداری، در وهله اول در جبهه حق قرار میگیرند؛ همچنان که باید در مواجهه تمدنی، جایگذاری خود را معلوم کنند؛ اینکه در جبهه حق هستند و از مظلوم دفاع میکنند یا همراه و همفکر ظالماند؟
طبیعتاً عزت و کرامت انسانی، عزت مسلمین و عزت شهروندانی که خانههایشان غضب شده است و عزت قبله اول مسلمین را نمیتوان کنار گذاشت و با اسرائیل و آمریکا و طاغوت و استکبار نجنگید. همه مناسک دینی اعم از روزه رمضان و نماز و اتصال به خدا و معنویت، باید مقدمهای باشد برای اینکه در جبههگیریها بتوانیم جای خود را خوب، مشخص و اولویتبندی کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
ابوالقاسمی: تربیت مستمع قرآن همسان با تربیت قاری و حافظ لازم است
داستانهای عاشورایی نویسنده جوان درباره شهدای جوان قیام کربلا
نماز جمعه کرمانشاه به امامت حجتالاسلام غفوری برگزار میشود
مجلس عزای حضرت زهرا(س) با مداحی مهدی رسولی برگزار شد
بزرگترین لیگ دانش آموزی کشوری شروع به کار کرد
برنامه های شیخ حسین انصاریان در دهه سوم جمادی الاول اعلام شد
آیین «گلریزان لبنان در پناه امام رئوف (ع)» برگزار شد/ کمک ۲۵ میلیارد تومانی خادمیاران رضوی
مشارکت سنت اندیشه ایرانی در شکل گرفتن یک اهتمام تاریخی در فلسفه
موفقیت شیخ حسین انصاریان به دلیل پیروی از الگوی طبیبانه تبلیغ است
بحرالعلوم: هفتمین دوره شورای ارزیابی حافظان قرآن آغاز به کار کرد
حریزاوی: اجرای دقیق طرح زندگی با آیهها موجب تحقق جهاد تبیین است
قمی: میتوانیم از ظرفیت دختران نوجوان،در فضاهای تربیتی بهره بیشتری ببریم
تقویت حمایت از نخبگان قرآنی و ارتقاء برنامههای حمایتی از حافظان
حریزاوی:اجرای دقیق طرح زندگی با آیهها موجب تحقق جهاد تبیین است
«بازیهای دیجیتال و امکان چرخشهای فرهنگی» بررسی میشود
از تازه های نشر مجمع جهانی اهل بیت(ع) رونمایی می شود
صالحی: باید رونق بیشتر مساجد و حضور پرشور نسل جوان را محقق کنیم
«وضعیتشناسی مهاجران افغانستانی در ایران» بررسی میشود
نظر کانت درباره حرکت و سکون چیست؟
جامعه شناسی وقتی تبدیل به فن شود تداوم اخباری گری است
کمک ۲۲ میلیاردی هیئتیهای استان فارس به مردم لبنان
نوبت اجرای راهیافتگان به مرحله نهایی مسابقات قرآن کریم تعیین شد
نقد عقل محض کانت تفسیری سنجش ناپذیر از نظامهای فلسفی می دهد
مستندی پیرامون ترویج گفتگوهای فلسفی به سه زبان فارسی،مالایی و انگلیسی ساخته شد
سعیدی نژاد: هر بانوی ایرانی میتواند یک کارآفرین باشد
«نشست ابونصر فارابی» در کانون رسالت برگزار می شود
گردهمایی خیرین قرآنی برگزار می شود
آخوند رهبر:کشورهای عرب می توانند مقابل منافع رژیم اسرائیل بایستند
آیا برای ازدواج می توان استخاره گرفت؟
برگزاری نشستهای بررسی تولید آثار سینمایی بر مبنای اندیشه اسلامی