میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، آیتالله سید احمد علمالهدی در خطبههای نماز جمعه این هفته ۲۵ فروردین ماه که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس اظهار کرد: با دهان روزه و پس از شبزندهداری شب قدر گذشته، حضور در این راهپیمایی پراهمیت و باعظمت نشان میدهد که حضور در میدان جهاد در راه خدا باید در استمرار حضور در میدان تضرع و عبودیت باشد.
وی افزود: در ۱۶ مرداد سال ۱۳۵۸، امام عظیم الشأن انقلاب در روز سیزدهم رمضان، حکم برقراری روز قدس را بهعنوان یک رویداد جهانی اعلام کردند. از آن زمان تاکنون بیش از ۴۳ سال میگذرد و در طول این مدت، شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» از دهان این ملت نیفتاده است. ممکن است کسی سوال بپرسد که سرانجام مداومت بر این شعارها چه بوده است؟ آن هم زمانی که صهیونیستها همچنان به جنایت خود ادامه میدهند و نهفقط غزه بلکه سرتاسر فلسطین را در آتش جنایات خود میسوزانند.
هفت دستاورد گرامیداشت روز جهانی قدس
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در تشریح نخستین دستاورد بزرگداشت آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی قدس خاطرنشان کرد: بیش از ۴۳ سال، امت مسلمان با دهان روزه در شهر و دیار خود به راه افتادند و در سرما و گرما، این رویداد جهانی را بهعنوان روز برائت از صهیونیسم اسرائیل گرامی داشتند. این یک عمل مناسبتی و بینتیجه نبود. اولین دستاورد روز جهانی قدس آن بود که مسئله فلسطین به یک چالش مردمی تبدیل شد؛ بهگونهای که تا پیش از آن، مسئله فلسطین فقط تابع جریانات سیاسی بود و دولتها آن را دنبال میکردند اما پس از نامگذاری روز قدس، امت اسلام دغدغهای مهمتر از آزادی قدس نداشت و با تمام توان آن را دنبال کرد.
وی ادامه داد: تا پیش از این نامگذاری، آنهایی که با امپریالیسم غربی همپیاله بودند، سعی میکردند مسئله فلسطین را بهکلی به فراموشی بسپارند و آنهایی که با کمونیسم شرقی زد و بند داشتند، سعی بر استفاده از این مقوله برای تأمین منافع خود داشتند. با این حال، تدبیر امام سرانجام شرایطی را رقم زد که مسئله فلسطین به دغدغه اصلی امت اسلام و ملتهای منطقه تبدیل شود.
فلسطین، بزرگترین مسئله جهان اسلام
آیتالله علمالهدی تصریح کرد: دومین دستاورد نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی قدس، اسلامی شدن آن بود زیرا تا پیش از این، مسئله فلسطین فقط در مقام یک بحران داخلی و بلایی بود که بر سر یک ملت آمده بود. آنهایی هم که با وجدان تر بودند، فلسطین را به مسئله جهان عرب تبدیل کرده بودند. جنگ اعراب و اسرائیل هم در همین مقام تشکیل شد و جنگجویان عرب در آن میدان، شعار «یا اَبناء العَرَب» سر میدادند اما تدبیر امام آن بود که شرایطی رقم بخورد تا امروزه، فلسطین بزرگترین مسئله جهان اسلام باشد.
وی تأکید کرد: سومین دستاورد بزرگداشت روز قدس آن است که دیگر استکبار غرب نمیتواند کاری کند تا فلسطین به فراموشی سپرده شود. نظام سلطه به محوریت آمریکا و اسرائیل و اذناب منطقهای او همواره در این پازل بازی کردند که دیگر هیچکس از فلسطین یاد نکند و جنایات صهیونیستها همواره در رویگردانی رسانهها باقی بماند اما با گرامیداشت آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، هر سال مسلمانان به مناسبت فرارسیدن این رویداد، از فلسطین یاد میکنند و برای دفاع از آن دوباره عهد میبندند.
محور مقاومت، زاده روز قدس است
امام جمعه مشهد، چهارمین دستاورد بزرگداشت روز قدس را شکلگیری محور مقاومت دانست و گفت: پس از ۱۶ مرداد ۱۳۵۸ تاکنون، بهتدریج شعله مقاومت افروختهتر و شجره طیبه آن زندهتر شد. آن زمان که امام دستور به برپایی روز قدس دادند، اساساً در منطقه ما هیچ بحثی درباره محور مقاومت مطرح نبود اما به برکت این نامگذاری، زمینه به نحوی فراهم شد که مقاومت، نظام سلطه را به زانو درآورده و در هر طرح و برنامهای، میداندار اصلی بوده است.
وی ابراز کرد: امروزه ترس و وحشتی که سربازان و افسران صهیونیست از بچه شیعههای حزبالله دارند، تأثیر آن از هر سلاح و موشکی بیشتر است. مقاومت امروزه در چنین عرصه قدرتی قرار گرفته اما همه میدانیم که انسجام و زمینهساز اصلی شکلگیری چنین نهضت قهرمانانهای، آن زمان بود که امام (ره) دستور شکلگیری روز جهانی قدس را دادند؛ یعنی آن زمان که بخشی از خاک لبنان در تسخیر رژیم صهیونیستی بود اما امروزه کار به جایی رسیده که صهیونیستها به دور خود دیوار میکشند و شب از وحشت براندازی، خواب ندارند.
روز قدس، مسلمانان را به وحدت رساند
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دستاورد پنجم بزرگداشت روز قدس، جلوگیری از اعلام رسمی قدس بهعنوان پایتخت اسرائیل بوده است، ادامه داد: صهیونیستها به دنبال تخریب مسجدالاقصی بودند و تلاش داشتند تا به جای آن، نماد خیالی هیکل سلیمان را بهعنوان نماد یهودیت برپا کنند. حتی آمریکای ملعون هم در این نقشه بازی کرد و سفارت خود را از تلآویو به قدس انتقال داد اما روز جهانی قدس اجازه نداد این نقشه کامل شود و فرمان امام برای جهانیشدن این روز، فلسطین را بهعنوان یک ارض اسلامی تثبیت کرد.
وی اظهار کرد: دستاورد ششم نامگذاری روز جهانی قدس، شکلگیری وحدت میان گروههای مختلف مقاومت اعم از فلسطینی و غیر آن بوده است. روز قدس باعث شد تا از یمن و ایران گرفته تا سوریه، عراق، لبنان و فلسطین، مسلمانان دستبهدست هم بدهند و در برابر آمریکا قد علم کنند. دستاورد هفتم گرامیداشت آخرین جمعه ماه مبارک رمضان نیز رساندن اسرائیل به لبه پرتگاه و ذلت بزرگی است که امروزه به آن دچار شده و خود نیز کار خود را تمامشده میداند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در ادامه خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته، با اشاره به توافقات اخیر کشورهای منطقه در جبهه تقابل با رژیم صهیونیستی گفت: با تفاهماتی که اخیراً میان کشورهای منطقه به وجود آمده و ایران، عربستان و بحرین به اتفاقنظر رسیده و سوریه نیز به اتحادیه عرب وارد شده، اکنون صهیونیستها چشم باز کردهاند و خود را در تنگنایی میبینند که هر لحظه فروپاشی آنها را سریعتر از قبل میکند.
بسیج همه امکانات محور مقاومت علیه اسرائیل
وی تذکر داد: همه بدانند که ارتباط عربستان با مقاومت به معنای هضم این محور در کشورهای مزدور استکبار نیست، برخی اینطور تحلیل میکنند که پس از شکنجههای فراوانی که شیعیان بحرین و عربستان از طرف سعودیها متحمل شدند، این ارتباط و تفاهم به معنای ادغام ایران و محور مقاومت در کشورهای وابسته به آمریکاست، خیر اینطور نیست! مقاومت قویتر از این حرفهاست.
آیتالله علمالهدی خاطرنشان کرد: مقاومتی که یمن را چندین سال زیر بمبارانهای سنگین سعودی، اماراتی و آمریکایی زنده نگه داشت، این مقاومت در برابر صهیونیسمپروری بحرین و تکفیریپروری سعودی سازش نخواهد کرد. بر خلاف این، پایان جنگ یمن بهمنزله آن است که مقاومت به حکومتهای سعودی، بحرینی و اماراتی امان خواهد داد و از این جبهه آزاد میشود تا همه قدرت خود را بر ضد آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیج کند.
وی ابراز کرد: در آستانه فرارسیدن روزی هستیم که دیگر مسئلهای به نام اسرائیل بر زمین وجود نداشته باشد. اینها همه اثر این راهپیماییهای میلیونی و جمعیتی است که در دفاع از قدس و مقابله با صهیونیسم بسیج شدهاند؛ با این حال، همه بدانید که پیشرفتها و توفیقها، دستاورد نصر الهی است. امام (ره) که دستور نامگذاری روز قدس را داد، ولی فقیه و نایب امامی بود که همه توفیقات امت اسلام بر پایه دعای خیر او به دست میآید. از خدا میخواهیم که سایر مشکلات ما هم به سرپنجه امام عصر (عج) حل و فصل شود و هر چه زودتر، خداوند عالم نعمت خود را با ظهور صاحبالزمان (عج) روشن شود.
منبع : خبرگزاری مهر
بیستوسومین همایش تلاوت قرآن بنگلادش با حضور قاری ایرانی برگزار شد
رویداد روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین در کاراکاس برگزار شد
همایش «حلقههای میانی؛ پیشران جامعه پردازی در نظام انقلابی» فراخوان داد
ذوعلم: حلقههای میانی در پیشرانی جامعه پردازی با چالش بروکراتیک رو به رو هستند
گلشنی: غالب سخنان دکتر سروش در دهههای اخیر غیر عقلانی است
نمازی برای حفاظت از جان، مال، همسر و فرزندان که در ماه جمادی الثانی سفارش شده است
شعار ایام الله میلاد نور سال ۱۴۰۳ اعلام شد
برگزاری اجتماع بزرگ فاطمی در روز شهادت حضرت زهرا (س)
بررسی انحرافات در عصر غیبت و الزامات انتظار در کتاب «گفتارهای مهدوی»
استقبال ۱۷۰۰ نفری از مسابقات سراسری قرآن بیت الاحزان
پیگیری معافیت مالیات موسسات قرآنی با امضای ۵ مدیر ارشد قرآنی کشور
حضرت زهرا (س) نوحههای سیاسی را در سوگ پیامبر(ص) به مردم منتقل میکرد
نماهنگ «سه آیه آه» به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)منتشر شد
دوستی و محبت به حضرت فاطمه (س) جان انسان را پاک می کند
سامان بخشیدن به سبک زندگی معنوی افراد، نیازمند «فقه و کلام» است
سوره فتح را با تلاوت جواد پناهی بشنوید
کتاب «ساختار علم فقه» روانه بازار نشر شد
دیدار رایزن فرهنگی ایران در مالزی با اسقف اعظم کلیسای ساراواک
آیت الله کریمی جهرمی: اطلاعرسانی مظلومیت شیعیان پاراچنار، جهاد است
نشست «فارابی و تأسیس فلسفه اسلامی» برگزار میشود
عزاداری روز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه ناشنوایان برگزار می شود
نخستین پژوهش درباره اربعین در سال ۲۰۱۵ در آمریکا انجام شده است
ملائکه از عظمت نور حضرت فاطمه زهرا(س) مبهوت شده و به سجده افتادند
خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است
خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است/ هرجا هویت ایران اسلامی باشد شاهد پیشرفت هستیم
خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است / هرجا هویت ایران اسلامی باشد شاهد پیشرفت هستیم
خسروپناه: اگر صنعت در برخی بخشها روزآمد نیست، به دلیل عدم پیوست فرهنگی است
ثبتنام دوره مقدماتی طرح «شمیم تلاوت رضوی» ادامه دارد
جدیدترین مداحی های فاطمی را بشنوید
خاموشی: اگر مسابقات قرآن، در انحصار سازمان اوقاف بود یقینا اتفاق خوبی رخ نمیداد