میرنیوز

سامان بخشیدن به سبک زندگی معنوی افراد، نیازمند «فقه و کلام» است

سامان بخشیدن به سبک زندگی معنوی افراد، نیازمند «فقه و کلام» است 2024-12-02T12:33:57+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی علیزاده، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه به معرفی فصلنامه «معنویت پژوهی اسلامی» پرداخت و اظهار کرد: فصلنامه «معنویت پژوهی اسلامی» - که پیش‌تر، عنوان «اسلام و مطالعات معنویت» را داشت- زیر نظر پژوهشکده اخلاق و معنویتِ پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بوده و فعالیت خود را از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده است. چهار شمارۀ این مجله تاکنون در قالب دوفصلنامه، به زبان فارسی و به صورت الکترونیکی و چاپی منتشر شده و پنجمین شماره نیز در حال آماده‌سازی برای انتشار می‌باشد. بعد از انتشار شمارهای اول و دوم، شورای عالی حوزه‌های علمیه رتبۀ علمی‌پژوهشی (ب) را به مجله معنویت‌پژوهی اسلامی اعطا کرد؛ از این رو اکنون تنها پذیرندۀ مقالات علمی-پژوهشی است.

اهداف فصلنامه «معنویت پژوهی اسلامی»

وی درباره اهداف فصلنامه «معنویت پژوهی اسلامی» از ورود به عرصه مجلات علمی- پژوهشی افزود: این نشریه پس از بررسی و مشورت با متخصصینِ حوزه معنویت، چهار هدف را برای خود ترسیم کرده که این اهداف شامل؛ «استخراج و تبیین نظام‌مند معنویت اسلامی از منابع اصیل دینی؛ تبیین عقلانی ارکان و مؤلفه‌های نظام معنویت اسلامی، دفاع از آموزه‌های آن و پاسخ‏گویی به شبهات مطرح در این حوزه؛ تبیین توانایی معنویت اسلامی از رهگذر پیرایش، بازنگری و بازسازی میراث، اندیشه و مواجید عرفانی و غنی‌سازی آن با تکیه بر سرمایه وحی، عقل، شهود و روش‌های تجربی و معرفی و تحلیل رویکردها و زمینه‌های جدید پژوهشی در عرصه مطالعات معنویت» می‌شود.

محورهای مرتبط با فصلنامه «معنویت پژوهی اسلامی»

استاد حوزه و دانشگاه درباره محورهای مرتبط با فصلنامه «معنویت پژوهی اسلامی» توضیح داد و گفت: مسائل مهم و محورهایی که مرتبط با موضوع مجله بوده و ما در این محورها پذیرای مقالات اساتید، پژوهشگران و دانشجویان هستیم، شامل؛ «چیستی و مبانی معنویت اسلامی؛ نظریه‌ها و مدل‌های زیست معنوی در سنت اسلامی؛ معنویت اسلامی و سبک زندگی انسان معاصر؛ مدل قرآنی-روایی معنویت گرایی؛ معنویت اسلامی و کاربست آن در حوزه‌های مختلف (مثل سلامت، درمان، مدیریت، سیاست و…)؛ معنویت پژوهی در آثار عارفان مسلمان؛ جریان شناسی معنویت گرایی اسلامی؛ نسبت‌سنجی معنویت با علوم اسلامی؛ بررسی و نقد ماهیت معنویت‌های نوظهور؛ بررسی و نقد مطالعات معنویت در غرب» است.

وی تأکید کرد: پژوهش‌هایی که بر مطالعات معنویت اسلامی تمرکز داشته و جنبه‌های ایجابی آن را مطرح می‌کنند در اولویت قرار دارند.

حجت الاسلام علیزاده درباره اینکه محققانِ چه رشته‌هایی می‌توانند در این عرصۀ پژوهشی مشارکت کنند، اظهارکرد: از آنجا که بخشی از قلمرو مطالعات معنویتی صبغۀ میان‌رشته‌ای دارد، طیف گسترده‌ای از محققان امکان مشارکت در این رشته را دارند. به طور خاص، محققان رشته‌های الهیاتی مانند تفسیر، حدیث‌پژوهی، اخلاق، فقه، کلام و فلسفه اسلامی و فلسفه‌های مضاف (مانند فلسفه دین، فلسفه اخلاق) افزون بر مطالعات ادیان می‌توانند وارد این عرصه پژوهشی شوند. همچنین در میان علوم انسانی، پژوهشگران رشته‌های علوم تربیتی، روان‌شناسی و جامعه‌شناسی و مردم‌نگاری می‌توانند مباحث معنویت را از زاویه تخصص خویش دنبال کنند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به فرآیند دریافت، پذیرش و انتشار مقالات اشاره کرد و ادامه داد: نویسندگان لازم است مقالات خود را از طریق سامانه مجله به آدرس https://jsr.isca.ac.ir/ بارگذاری کنند. مقاله در ابتدا توسط دبیر تخصصی مجله مورد ارزیابی اولیه قرار می‌گیرد. اولویت داشتن موضوع مقاله، ساختار علمی-پژوهشی آن (چکیده علمی، بیان مسئله، اهمیت موضوع، روش تحقیق، پیشینه، نتیجه‌گیری و منابع) و همچنین تعداد کلمات که می‌بایست بین ۵۰۰۰ تا ۷۵۰۰ کلمه باشد، از جمله مواردی است که در ارزیابی اولیه کنترل می‌گردد. نکات ساختاری و استانداردهای شکلی که پژوهشگران ملزم به رعایت آنها هستند، در قسمت راهنمای نویسندگانِ سایت درج شده و لازم است پیش از ارسال مقاله، مورد نظر قرار گیرند.

وی افزود: بعد از تأیید دبیر تخصصی، مقاله جهت بررسی و همچنین تعیین دو داور تخصصی، به سردبیر ارجاع داده می‌شود. داوری مقالات به روش داوری همتا - دوسویه ناشناس- است؛ یعنی هویت نویسنده مقاله و داور برای طرفین مشخص نیست. پس از داوری، نتایج و دیدگاه اصلاحی داوران برای نویسنده ارسال شده، بعد از بازنگری توسط وی، داوران نظر نهایی خود را اعلام می‌کنند. پذیرش مقاله منوط به تأیید قابلیت انتشار آن توسط دست‌کم دو داور است که در این صورت در اولویت انتشار قرار می‌گیرد و بعد از آن مراحل ویراستاری و صفحه‌آرایی طی می‌شود.

وی تأکید کرد: مقالات مجله در پایگاه مجلات تخصصی نور (نورمگز)، بانک اطلاعات نشریات کشور (مگیران)، پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی و سیویلیکا انعکاس یافته و در اختیار عموم قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام علیزاده به مزیت این دوفصلنامه بر دیگرفصلنامه ها اشاره و عنوان کرد: این دو فصلنامه اولین و تنها مجلۀ علمی-پژوهشی است که مستقیماً و به صورت متمرکز به مطالعات معنویت با رویکرد اسلامی می‌پردازد.

وی، در پاسخ به این پرسش که چه ارتباطی بین مطالعات معنویت و مطالعات عرفان و اخلاق برقرار است؟ گفت: رابطه مطالعات عرفان و مطالعات معنویت، به اصطلاح دانش منطق، «عام و خاص من‌وجه» است. این دو دانش در پاره‌ای از پرسش‌ها و سرفصل‌ها اشتراک دارند و در پاره‌ای دیگر، تمایز و تفاوت. مباحثی مانند بحران‌های روحی انسان جدید و کارکرد معنویت در این زمینه، جریان‌شناسی معنویت‌های نوظهور، طرح معنویت منهای خدا، طرح معنویت منهای باور به روز واپسین و معاد، بررسی امکان و ظرفیت‌های کاربردی‌سازی معنویت در عرصه‌های زندگی جدید اجتماعی؛ مانند معنویت در سازمان، معنویت در سلامتی و معنویت در ورزش، از جمله مباحث و سرفصل‌های اختصاصی دانش مطالعات معنویت به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: طیف قابل‌توجهی از سرفصل‌های کلاسیک عرفان نظری و برخی پرسش‌های الهیاتی در سلوک و عرفان عملی از سرفصل‌های اختصاصی دانش عرفان قلمداد می‌گردد. در این میان، مسائلی مانند چگونگی برون‌رفت انسان از تنگنای مادی‌گرایی، چگونگی اعتلای روحی، پیش‌نیازها و ابزارها و شیوه‌های خودشناسی و خودکاوی، مبدا و ریشه هستی انسان و غایت زندگی، بهبود رابطه انسان با موجودات عالم هستی از رهگذر اعتلای جان و روح از پرسش‌ها و سرفصل‌های مشترک این دو دانش به شمار می‌روند.

استاد حوزه و دانشگاه در تبیین رابطه اخلاق و معنویت گفت: علم اخلاق، دانشی است که در ناحیه محمول گزاره‌های آن، یکی از این چهار زوج مفهومی به کار می‌رود: درست و نادرست، خوب و بد، باید و نباید و حق و مسئولیت. به عبارت دیگر، اخلاق یک علم تجویزی و عملی ناظر به حوزه پدیدارهای مقدور و اختیاری است که اعم از صفات (ملکات)، افعال جوانحی (اعمال قلبی و باطنی) و افعال جوارحی (رفتارهای بیرونی) است. از سوی دیگر، اگر معنویت (به ویژه نزد قائلان به وجود دانش معنویت) مربوط به حوزه عمل معرفی شود مناسبات میان اخلاق و معنویت قابل ترسیم خواهد بود. البته خوانش‌های مختلف از اخلاق براساس رویکردها و مکاتب گوناگون اخلاقی در این نسبت‌سنجی نقش دارد. به عنوان نمونه، «مدل اخلاق فضیلت برآمده از کتاب و سنت مبتنی بر رویکرد اخلاق عرفانی» پیوند وثیقی با معنویت پیدا می‌کند.

سامان بخشیدن به سبک زندگی معنوی افراد، نیازمند «فقه و کلام» است

وی افزود: در یک تحلیل انسان – کنش‬ ‏شناسی، ساحت منش و انگیزش از میان سه ساحت وجودی آدمی، نقطه کانونی شکل‌دهی به شاکله است و در تعیین‏ انتخاب‌ها و تصمیم‌گیری‌های فرد تأثیر دارد. متناسب با این ساحت وجودی انسان، دانش اخلاق در میان علوم اسلامی سه‌گانه کلام، اخلاق و فقه، پرظرفیت‌ترین دانش اسلامی برای معناگروی و معنویت‌پروری است که البته برای سامان بخشیدن به سبک زندگی معنوی افراد، نیازمند دو حلقه پس و پیش خود، یعنی فقه و کلام است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی درباره «معنویت‌پژوهی اسلامی»، اظهار کرد: معنویت اسلامی مورد نظر ما عبارت است از ارتباط زنده، مؤثر و جهت بخش با کانون متعالی هستی برای دستیابی به حیات طیبه از رهگذر پاسخگویی به نیازها و کشش‌های فطری و متعالی وجود انسان بر پایه ایمان به تعالیم آخرین دین توحیدی که منبع انحصاری آن، قرآن و اهل بیت (ع) است. چنین معنویتی، زیست با امر قدسی را به شکل فردی محدود نمی‌کند، بلکه می‌خواهد همگان طعم حیات طیبه را بچشند و آن را به شکل جمعی و در یک گستره وسیع اجتماعی، تاریخی و تمدنی پیاده کند.

«معنویت» مساوی با هرنوع دین‌داری نیست

حجت الاسلام علیزاده تأکید کرد: معنویت اسلامی در نگاه مورد نظر، مساوی با هرنوع دین‌داری نیست؛ بلکه نوعی از دین‌داری است که در آن انسان با امر مقدس ارتباط زنده برقرار می‌کند و این ارتباط را در بطن زندگی روزمره‌اش و در چارچوب عقلانی و مبتنی بر تعالیم قرآنی و سیره اهل‌بیت-علیهم‌السلام- پیگیری می‌نماید؛ لذا در این نوع دین‌داری مبارزه با استکبار، رفع بی‌عدالتی و از همه مهم‌تر، بسترسازی برای جامعه مهدوی اهمیت بسیاری پیدا می‌کند. پس چنین معنویتی سبب معناداری زندگی بوده و در عین حال، توأمان با پیشرفت، علم و مادیت و عدالت است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

اعطای انگشتر اهدایی رهبر انقلاب به خانواده خادم قرآنی

اعطای انگشتر اهدایی رهبر انقلاب به خانواده خادم قرآنی
2024-12-04T11:34:00+03:30
رهبر معظم انقلاب با اهدای دو عدد انگشتر از خانواده مرحوم اسدالله اسعدی که در حین جمع آوری کمک‌های مردمی جلسات قرآن خانگی برای کمک به جبهه مقاومت در سانحه ران...

رجزخوانی مداح ایرانی در حمایت از غزه و لبنان

رجزخوانی مداح ایرانی در حمایت از غزه و لبنان
2024-12-04T10:54:00+03:30
نماهنگ منتصرون اثر جدید مرکز موسیقی مأوا با حال و هوای حماسی منتشر شد تا با زبان هنر به مردم لبنان و غزه بگوید، ما پشتیبان شماییم.

«منتصرون» رجزخوانی مداح ایرانی در حمایت از غزه و لبنان

«منتصرون» رجزخوانی مداح ایرانی در حمایت از غزه و لبنان
2024-12-04T10:40:39+03:30
نماهنگ منتصرون اثر جدید مرکز موسیقی مأوا با حال و هوای حماسی منتشر شد تا با زبان هنر به مردم لبنان و غزه بگوید، ما پشتیبان شماییم.

اجتماع عزاداران فاطمی در امامزاده صالح برگزار می‌شود

اجتماع عزاداران فاطمی در امامزاده صالح برگزار می‌شود
2024-12-04T10:00:39+03:30
اجتماع عزاداران فاطمی روز پنجشنبه ۱۵ آذر در امامزاده صالح تجریش برگزار می‌شود.

کتاب «راهنمای جامعه‌شناسی اخلاق» روانه بازار نشر شد

کتاب «راهنمای جامعه‌شناسی اخلاق» روانه بازار نشر شد
2024-12-04T10:00:39+03:30
کتاب «راهنمای جامعه‌شناسی اخلاق» به کوشش استیون هیتلین و استیفان وایزی با ترجمه مجید جعفریان و همکاران منتشر شد.

بیست‌وسومین همایش تلاوت قرآن بنگلادش با حضور قاری ایرانی برگزار شد

بیست‌وسومین همایش تلاوت قرآن بنگلادش با حضور قاری ایرانی برگزار شد
2024-12-03T15:53:58+03:30
بیست‌وسومین همایش تلاوت قرآن کریم بنگلادش با هماهنگی رایزنی فرهنگی ایران در این کشور با حضور قاری اعزامی ایران برگزار شد.

رویداد روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین در کاراکاس برگزار شد

رویداد روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین در کاراکاس برگزار شد
2024-12-03T15:53:57+03:30
هیئتی از ایران در کنار شرکت کنندگانی از ده‌ها کشور دیگر در دو برنامه گردهمایی جهانی ضد فاشیسم و رویداد جهانی همبستگی با فلسطین در کاراکاس پایتخت ونزوئلا شرکت...

همایش «حلقه‌های میانی؛ پیشران جامعه پردازی در نظام انقلابی» فراخوان داد

همایش «حلقه‌های میانی؛ پیشران جامعه پردازی در نظام انقلابی» فراخوان داد
2024-12-03T12:20:37+03:30
فراخوان همایش «حلقه‌های میانی؛ پیشران جامعه پردازی در نظام انقلابی» به مناسبت سالروز صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی منتشر شد.

ذوعلم: حلقه‌های میانی در پیشرانی جامعه پردازی با چالش بروکراتیک رو به رو هستند

ذوعلم: حلقه‌های میانی در پیشرانی جامعه پردازی با چالش بروکراتیک رو به رو هستند
2024-12-03T12:20:37+03:30
رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم گفت: یکی از چالش‌های امروز در بحث تحقق بیانیه گام دوم را پیچیدگی بروکراسی در کشور هستند که باید برای هماهنگی حلقه های میانی و چا...

گلشنی: غالب سخنان دکتر سروش در دهه‌های اخیر غیر عقلانی است

گلشنی: غالب سخنان دکتر سروش در دهه‌های اخیر غیر عقلانی است
2024-12-03T11:53:57+03:30
استاد بازنشسته دانشگاه صنعتی شریف گفت: انتظار من از کسی که آیات قرآن را خواب‌های پیامبر می‌داند بیش از این نیست و حتی از عالمان غربی این گونه سخنان را کمتر م...

نمازی برای حفاظت از جان، مال، همسر و فرزندان که در ماه جمادی الثانی سفارش شده است

نمازی برای حفاظت از جان، مال، همسر و فرزندان که در ماه جمادی الثانی سفارش شده است
2024-12-03T11:13:56+03:30
امروز سه شنبه ۱۳ آذر همزمان با اول ماه جمادی الثانی یا جمادی الآخر است و سید بن طاووس در کتاب اقبال الاعمال، اعمالی را برای این ماه و این روز ذکر کرده است.

شعار ایام الله میلاد نور سال ۱۴۰۳ اعلام شد

شعار ایام الله میلاد نور سال ۱۴۰۳ اعلام شد
2024-12-03T11:00:37+03:30
دبیرخانه ستاد مرکزی گرامیداشت ایام الله میلاد نور شعار ایام میلاد نور سال ۱۴۰۳ را انتخاب و به همه نمایندگی‌های استانی و دستگاهی خود در داخل و خارج از کشور اب...

برگزاری اجتماع بزرگ فاطمی در روز شهادت حضرت زهرا (س)

برگزاری اجتماع بزرگ فاطمی در روز شهادت حضرت زهرا (س)
2024-12-03T09:40:37+03:30
اجتماع بزرگ فاطمی روز پنجشنبه ۱۵ آذر با مداحی ذاکرین اهل بیت در میدان فاطمی برگزار می‌شود.

بررسی انحرافات در عصر غیبت و الزامات انتظار در کتاب «گفتارهای مهدوی»

بررسی انحرافات در عصر غیبت و الزامات انتظار در کتاب «گفتارهای مهدوی»
2024-12-03T09:40:37+03:30
کتاب «گفتارهای مهدوی» مجموعه مقاله‌ها و سخنرانی‌های آیت‌الله حاج شیخ محمد جواد فاضل لنکرانی به کوشش حجت‌الاسلام دانش از سوی انتشارات جمکران منتشر شد.

استقبال ۱۷۰۰ نفری از مسابقات سراسری قرآن بیت الاحزان

استقبال ۱۷۰۰ نفری از مسابقات سراسری قرآن بیت الاحزان
2024-12-02T15:53:58+03:30
با گذشت ۱۱ روز از آغاز نام نویسی بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن بیت الاحزان حجت الاسلام شاهسونی مدیر مسئول مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا(س) گزار...

پیگیری معافیت مالیات موسسات قرآنی با امضای ۵ مدیر ارشد قرآنی کشور

پیگیری معافیت مالیات موسسات قرآنی با امضای ۵ مدیر ارشد قرآنی کشور
2024-12-02T13:40:40+03:30
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، با اعلام خبر درخواست اصلاح لایحه قانون مالیات های مستقیم گفت تا قبل از طرح لایحه در مجلس شورای اسلامی،بخش مربوط به معافیت مالیا...

حضرت زهرا (س) نوحه‌های سیاسی را در سوگ پیامبر(ص) به مردم منتقل می‌کرد

حضرت زهرا (س) نوحه‌های سیاسی را در سوگ پیامبر(ص) به مردم منتقل می‌کرد
2024-12-02T13:40:39+03:30
حجت الاسلام محسن قنبریان گفت: ما وقتی فاطمیه را از دور که نگاه کنیم سراسر عمل می بینیم که بر باور حق است اما وقتی در ادامه تاریخ به خودمان می رسیم به باور دل...

نماهنگ «سه آیه آه» به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)منتشر شد

نماهنگ «سه آیه آه» به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)منتشر شد
2024-12-02T12:47:20+03:30
نماهنگ «سه آیه آه» به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)با اجرای  گروه تواشیح دارالقرآن نورالهدی منتشر شد.

دوستی و محبت به حضرت فاطمه (س) جان انسان را پاک می ‌کند

دوستی و محبت به حضرت فاطمه (س) جان انسان را پاک می ‌کند
2024-12-02T12:47:20+03:30
حجت‌الاسلام فاضل گفت: فضای طلبگی و تحصیل در حوزه نیز مشحون از فرهنگ فاطمی است و بر ما واجب است که این نعمت را قدر بدانیم.

سوره فتح را با تلاوت جواد پناهی بشنوید

سوره فتح را با تلاوت جواد پناهی بشنوید
2024-12-02T11:27:19+03:30
سوره فتح چهل و هشتمین سوره قرآن است که مدنی بوده و ۲۹ آیه دارد که با صدای جواد پناهی قاری برجسته حرم امام رضا(ع) تلاوت شده است.

کتاب «ساختار علم فقه» روانه بازار نشر شد

کتاب «ساختار علم فقه» روانه بازار نشر شد
2024-12-02T10:27:19+03:30
تاکنون کتابی جامع نگاشته نشده که ساختار فقه در آن به صورت جامع بررسی شده باشد، این تحقیق درصدد است ساختار فقه را به صورت فنی واکاوی کند.

دیدار رایزن فرهنگی ایران در مالزی با اسقف اعظم کلیسای ساراواک

دیدار رایزن فرهنگی ایران در مالزی با اسقف اعظم کلیسای ساراواک
2024-12-02T10:27:18+03:30
رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی، با اشاره به همزیستی مسالمت آمیز پیروان ادیان مختلف در ایران، گفت: توجه به معنویت و عدالت از مباحث مشترک ادیا...

آیت الله کریمی جهرمی: اطلاع‌رسانی مظلومیت‌ شیعیان پاراچنار، جهاد است

آیت الله کریمی جهرمی: اطلاع‌رسانی مظلومیت‌ شیعیان پاراچنار، جهاد است
2024-12-02T10:27:18+03:30
آیت‌الله کریمی جهرمی در خصوص خبررسانی در بحران اظهار داشت: زمانی که پیروان اهل‌بیت(ع) گرفتار این ظلم‌های طاقت‌فرسا در نقاط مختلف شده‌اند، این خبررسانی واطلاع...

نشست «فارابی و تأسیس فلسفه اسلامی» برگزار می‌شود

نشست «فارابی و تأسیس فلسفه اسلامی» برگزار می‌شود
2024-12-02T10:13:58+03:30
نشست «فارابی و تأسیس فلسفه اسلامی» سه شنبه ۱۳ آذر در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

عزاداری روز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه ناشنوایان برگزار می شود

عزاداری روز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه ناشنوایان برگزار می شود
2024-12-02T10:13:57+03:30
همزمان با ایام فاطمیه عزاداری ویژه ناشنوایان پنجشنبه ۱۵ آذر ماه در روز شهادت حضرت زهرا(س) برگزار می شود.

نخستین پژوهش درباره اربعین در سال ۲۰۱۵ در آمریکا انجام شده است

نخستین پژوهش درباره اربعین در سال ۲۰۱۵ در آمریکا انجام شده است
2024-12-02T08:53:57+03:30
حجت الاسلام احمدی با اشاره به اینکه دانشگاه ام. ای. تی آمریکا سال ۲۰۱۵ اولین پژوهش اربعین را انجام داده است، خواستار ورود جدی‌تر دانشگاهیان به بررسی علمی این...

ملائکه از عظمت نور حضرت فاطمه زهرا(س) مبهوت شده و به سجده افتادند

ملائکه از عظمت نور حضرت فاطمه زهرا(س) مبهوت شده و به سجده افتادند
2024-12-02T08:13:58+03:30
حجت الاسلام مسعود عالی گفت: درک و فهم این موضوع که اهل بیتی که فیض همه عالم هستند، فیض خود را از حضرت زهرا (س) می‌گیرند مشکل است.

خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است

خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است
2024-12-01T19:47:18+03:30
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اگر صنعت ما در برخی بخش‌ها روزآمد نیست، دلیل آن عدم پیوست فرهنگی در این حوزه‌ها است.

خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است/ هرجا هویت ایران اسلامی باشد شاهد پیشرفت هستیم

خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است/ هرجا هویت ایران اسلامی باشد شاهد پیشرفت هستیم
2024-12-01T18:00:38+03:30
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین اختتامیه دومین دوره پویش ملی سوغات اربعین گفت:اگر صنعت ما در برخی بخش‌ها روزآمد نیست، دلیل آن عدم پیوست فرهنگی در این ح...

خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است / هرجا هویت ایران اسلامی باشد شاهد پیشرفت هستیم

خسروپناه: روزآمد نبودن صنعت به دلیل عدم پیوست فرهنگی است / هرجا هویت ایران اسلامی باشد شاهد پیشرفت هستیم
2024-12-01T17:20:38+03:30
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین اختتامیه دومین دوره پویش ملی سوغات اربعین گفت:اگر صنعت ما در برخی بخش‌ها روزآمد نیست، دلیل آن عدم پیوست فرهنگی در این ح...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)