میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا دروند پور در خطبههای امروز نماز جمعه با اشاره به میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام اظهار کرد: آنچه که در دوران خلافت امام حسن علیه السلام حائز اهمیت است این است که جریان مخالف در این دوران چنان رشد کرد و قدرت داشت تا در مقابل حرکتهای انقلابی امام حسن (ع) بصورت یک مانع ظاهر شود.
وی افزود: این جریان که در دوران امام حسن و معاویه بن ابوسفیان بود، از همان ابتدا شروع به مخالفت با امام حسن کرد تا جایی که شرایطی را بوجود آورد که امام مسلمین را مجبور به صلح با معاویه کند.
امام جمعه زرین دشت بیان داشت: اگر در جریان صلح امام حسن خوب دقت کنیم، مشاهده خواهیم کرد که نیروهای خودی آسیبهای زیادی به امام حسن (ع) وارد کردند.
حجت الاسلام دروند پور با بیان اینکه امام حسن علیه السلام یک لشکر یکصد هزار نفری را فراهم کرده بود که به جنگ کفر و ظلم برود اما جریان معاند و مخالف یک جنگ بزرگ ترکیبی راه انداختند، ابراز کرد: آنها جریان تحریف را چنان تقویت کردند که ۸۰ هزار نفر از این یکصد هزار نفر امام را رها کردند و راضی نشدند که با معاویه مبارزه کنند.
خطیب جمعه زرین دشت متذکر شد: کسانی که در صف جبهه انقلاب ودر رکاب امام حسن (ع) شمشیر به دست گرفته بودند تا با معاویه مبارزه کنند، همانها یکشبه برگشتند و شمشیر علیه امام حسن (ع) کشیدند.
او با اشاره به اینکه خواص بی بصیرت روند حرکت امام حسن (ع) را برای تحقق و تشکیل جامعه اسلامی تغییر دادند، تاکید کرد: اگر خواص یک جامعه بی تقوایی کرد زیان آن به فرد نمیرسد بلکه به اسلام و انقلاب میرسد.
دروند پور در بخش دیگری از خطبههای خود به دیدار رمضانیه کارگزاران نماز با رهبر معظم انقلاب پس از دو سال وقفه با شرکت تعداد محدودی از مسئولان اشاره کرد و گفت: بیانات رهبر انقلاب در این دیدار یک بسته کامل توصیههای راهبردی، کاربردی، معرفتی، اخلاقی و مدیریتی در ابعاد داخلی و خارجی در عرصههای سیاست داخلی، خارجی، اقتصادی و فرهنگی بود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی زرین دشت تصریح کرد: یکی از نکاتی که مقام معظم رهبری با کارگزاران نظام بیان داشتند این بود که طرف حساب یک مسئول در حکومت اسلامی خداست، اگر مسئولین ما به این مطلب دقت و به این حقیقت برسند، بسیاری از مشکلاتی که بعضاً در ادارات بوجود میآید از بین میرود.
او اضافه کرد: مسئولی که بداند طرف حسابش خداست بدون شک برای خدا هم کار میکند و در قید و بند عناوین و القاب نیست.
امام جمعه زرین دشت در ادامه افزود: اگر یک مسئول توانست خودش را قانع کند و به این باور برسد که من خدمتگزار هستم این دارای ارزش است ولی اگر وابسته به عناوین مثلاً نماینده، فرماندار و … شد و ازمردم انتظار تکریم و احترام داشت به درد مسئولیت نمیخورد.
حجت الاسلام دروند پور گفت: اگر مسئولی خود را خدمتگزار مردم دانست و این روحیه را در خود تقویت کرد، محدود به زمان، اتاق و میز مدیریت نمیشود و تمام هم و غمش برآورده کردن دغدغههای مردم میشود.
امام جمعه زرین دشت ضمن توصیه مسئولان به مردمداری یادآور شد: مسئولان شهرستان تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم، کمک به محرومان و نیازمندان قرار دهند.
حجت الاسلام دروند پور گفت: مسئولی که دغدغه مردم را دارد و بصورت خودجوش با حضور در مناطق محروم از نزدیک مشکل مردم را می بیند و برای رفع آن مشکل برنامه ریزی میکند، باید آب طلا گرفت.
او بیان کرد: بنده کف پای مسئولی را که به فکر مردم است برای حل دغدغه محرومان قدم بردارد را می بوسم.
امام جمعه زرین دشت ادامه داد: ما در قبال مردم دو وظیفه خدمت و محبت داریم زیرا همین مردم ثابت کرده اند که برای بقای نظام و انقلاب تا پای جان ایستاده اند و کمترین توقع آنان از مسئولین این است که به حرفشان گوش کنند و به مشکلاتشان رسیدگی کنند.
وی تصریح کرد: هدف همه مسئولین باید محرومیت زدایی از چهره شهرها و روستاهای شهرستان باشد که این مهم نیاز به مجاهدت دارد.
امام جمعه زرین دشت افزود: مسئولین شهرستان باید نسبت به بیت المال حساس باشند، اینکه من رئیس هستم هرجور دلم بخواهد از این اموال استفاده میکنم این چنین مسئولی در نظام اسلامی جایی ندارد.
دروند پور در خاتمه متذکر شد: مسئولان بخاطر داشته باشند که باید نسبت به ارباب رجوع با تکریم رفتار نمایند و اگر وعدهای دادند، عملی کنند، در غیر اینصورت اگر میدانند نمیتوانند کاری بکنند، وعده هم ندهند تا مردم نسبت به آنان بی اعتماد شوند.
منبع : خبرگزاری مهر
کییرکگور معتقد است نمیشود انسان را بدون شناخت خداوند شناخت
بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی قابل اعمال است
دبیر جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» منصوب شد
ارتباط میان علم عصبشناسی با فرهنگ چیست؟
پدیدههای فرهنگی ایران معاصر، موضوع فرهنگپژوهی نبوده است
دومین رویداد «راویان افتخار» برگزار می شود
چهارمین اجلاس مهدویت و انقلاب اسلامی فراخوان مقاله داد
سازماندهی و توانمندسازی جلسات خانگی قرآن مورد توجه است
بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی و برخی دیگر به طرق دیگر قابل اعمال است
اصول و روشهای ابلاغ پیامهای الهی با بهره گیری از هنر قرائت قرآن کریم
پیوند وجودی قاری با قرآن کریم چگونه رقم می خورد؟
در نظام اسلامی، حاکمیت در تبلیغ دین وظایف جدی دارد
حاج ابوالقاسم: «مصعب بن عمیر» فردی شاخص در امر تبلیغ دین بود
صالحی : دیپلماسی قرآنی را باید فعالتر کرد
باباخانی: بیش از ۸۰ درصد مردم با هیئت ها در ارتباط اند
حجت الاسلام ارباب سلیمانی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد شد
ابوترابیفرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود
حجتالاسلام ابوترابیفرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود
مقوله غنا در تلاوت قرآن کریم تبیین و بررسی شد
فرهنگ میتواند نقد را از حالت انفعال و انحصار در آورد
خاموشی: ترویج سبک زندگی قرآنی عمده ترین هدف مسابقات قرآن است
نماهنگ «نحن حزب الله» با صدای ذاکرین اهل بیت (ع) منتشر میشود
همایش «میانداران جهاد ۴» ویژه شبکههای تخصصی هیئت برگزار می شود
اختتامیه مسابقات قرآن بسیج با حضور عوامل «محفل» برگزار شد
خاموشی: باید خلأها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
قمی: طرح «زندگی با آیهها» امسال باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
معرفی آموزههای امام علی(ع) از اهداف برنامه های ایام میلاد نور است
قمی: امسال طرح «زندگی با آیهها» باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
خاموشی: باید خلاها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود