چاي
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : چاي
چای و آلزایمر
2022-01-13T12:00:10+03:30
چای یکی از پر مصرفترین نوشیدنیهای در جهان است. چای سبز، چای سیاه و چای اولانگ از گیاه Camellia sinensis (L.) O. Kuntze ساخته شده است. چای یکی از پر مصرف تر...
کنترل دیابت با چای و قهوه و تمرین هوازی
2021-11-27T10:29:10+03:30
محققان کشور در یک مطالعه پژوهشی با محوریت بیماری مزمن دیابت نوع دو، استفاده از تمرینات هوازی را در کنار مصرف مکمل کافئین که در چای و قهوه به میزان مناسبی یاف...
کاهش سرب چای، با 5 دقیقه دم کردن
2021-07-01T07:02:52+04:30
بررسیهای میزان سرب 500 نمونه چای سیاه و چای سبز موجود در بازار نشان داد که میزان سرب چای دم کرده کمتر از حد مجاز است و پنج دقیقه دم کردن، بهترین زمان برای ...
قهوه و چای پروبیوتیک ساخته شد
2021-01-12T12:13:10+03:30
محققان سنگاپوری به افرادی که روز خود را با نوشیدن یک فنجان قهوه یا چای آغاز میکنند، مژده دادهاند چرا که محققان دانشگاه ملی سنگاپور(NUS) اخیرا قهوه و چای پر...
بهبود تمرکز با نوشیدن چای
2020-12-30T16:06:37+03:30
محققان "دانشگاه نیوکاسل" انگلیس در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند، نوشیدن پنج فنجان چای در روز باعث بهبود تمرکز و مدت زمان واکنش نشان دادن در افراد ...
روشی برای التیام آفتهای دهان
2020-09-20T07:29:01+04:30
نتایج یک مطالعه نشان داد که استفاده از خمیر مخاطچسب حاوی عصاره چای سبز میتواند شدت درد و مدت زمان بهبودی زخمهای آفتی دهان را کاهش دهد.
...
تاثیر چای سبز بر بیماریهای قلبی و عروقی
2020-09-16T06:08:57+04:30
عضو هیات علمی گروه پژوهشی فارماکولوژی و طب کابردی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی با اشاره به مادهای که در چای سبز موجود است و یکی از وظایف آن محافظت ا...