پرتقال
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : پرتقال
تهیه پروتئین از ضایعات هسته پرتقال
2020-05-29T08:41:15+04:30
نتایج یک پژوهش نشان میدهد که پروتئین هیدرولیز شده حاصل از هسته پرتقال میتواند در فرمولاسیون مواد غذایی به عنوان افزودنی طبیعی با قابلیت آنتیاکسیدانی و نیز...
پیشگیری از دیابت با مصرف پرتقال
2020-03-04T11:53:37+03:30
پژوهشگران کانادایی در بررسی جدید خود دریافتند نوعی مولکول که در پرتقال وجود دارد، میتواند به پیشگیری از بیماری قلبی و دیابت کمک کند.
...