میرنیوز

محمد حسین عزیزی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : محمد حسین عزیزی

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای مرغ های تریاکی

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای مرغ های تریاکی
2021-10-13T13:26:50+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در ارتباط با شناسنامه دار کردن مزارع و سلامت محصولات لبنی، توضیحاتی ارائه داد.

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای لبنیات و آب های بسته بندی

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای لبنیات و آب های بسته بندی
2021-10-13T12:20:10+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در ارتباط با شناسنامه دار کردن مزارع و سلامت محصولات لبنی، توضیحاتی ارائه داد.

استفاده از فرآورده های غیر خوراکی مرغ در صنایع غذایی

استفاده از فرآورده های غیر خوراکی مرغ در صنایع غذایی
2021-07-17T13:41:26+04:30
مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از فرآورده های جانبی غیر خوراکی مرغ، از اصلی ترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است.

چالش ته لنجی ها و کولبرها در بازار غذا/ مشکل ردیابی مواد غذایی

چالش ته لنجی ها و کولبرها در بازار غذا/ مشکل ردیابی مواد غذایی
2021-05-12T10:13:18+04:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: همه مواد غذایی و مواد اولیه، نگهدارنده ها و رنگ‌ها که در فرمولاسیون مواد غذایی به کار می‌رود، باید...

ردیابی سلامت محصولات غذایی و آشامیدنی/تشدید نظارت های نوروزی

ردیابی سلامت محصولات غذایی و آشامیدنی/تشدید نظارت های نوروزی
2021-03-21T05:26:41+03:30
مدیرکل نظارت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از فعالیت «کمپین تشدید نظارت های نوروزی» در سراسر کشور توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشا...

ویتامین D با مصرف مواد غذایی تامین می شود

ویتامین D با مصرف مواد غذایی تامین می شود
2021-02-21T10:24:30+03:30
مدیرکل فٰرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: مصرف ویتامین D به صورت مکمل و به شکل هفتگی یا ماهانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن انجام شود.

ویتامین D بدن چگونه تامین شود/مصرف مواد لبنی و پروتئینی

ویتامین D بدن چگونه تامین شود/مصرف مواد لبنی و پروتئینی
2021-02-06T08:36:42+03:30
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت مصرف فرآورده های غذایی حاوی ویتامین D تاکید کرد.

چالش فرآورده‌های غذایی زیرپله‌ای/ افزایش ۲۰ درصدی مصرف نان

چالش فرآورده‌های غذایی زیرپله‌ای/ افزایش ۲۰ درصدی مصرف نان
2020-11-02T13:59:48+03:30
مدیرکل فٰرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید زیرپله‌ای و تقلبی برخی مواد غذایی گفت: این محصولات نام و نشان و مجوز هم ندارند.

آغاز پویش رژیم غذایی سالم در کشور

آغاز پویش رژیم غذایی سالم در کشور
2020-10-17T05:14:18+03:30
مدیرکل فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا همزمان با روز جهانی غذا خبر داد.

آب لیموی صنعتی و خانگی فاقد ویتامین C است/آبلیموی تازه بخورید

آب لیموی صنعتی و خانگی فاقد ویتامین C است/آبلیموی تازه بخورید
2020-09-18T08:32:19+04:30
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه لیمو به صورت محدود در کشور کشت می‌شود، گفت: آبلیموی کارخانه ای از لحاظ خاصیت با ...

ابلاغ پروتکل مدیریت بیماری کرونا به صنایع غذایی کشور

ابلاغ پروتکل مدیریت بیماری کرونا به صنایع غذایی کشور
2020-05-20T10:17:54+04:30
مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ ش...

اجرای پژوهش های علوم شناختی بر اساس نیاز جامعه

اجرای پژوهش های علوم شناختی بر اساس نیاز جامعه
2020-05-06T09:21:48+04:30
کارشناس ارشد ستاد توسعه علوم شناختی گفت: طرح های پژوهشی حوزه علوم شناختی برپایه نیاز جامعه به اجرا در می آید. 
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)