میرنیوز

لبنیات سنتی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : لبنیات سنتی

دو باکتری جداشده از لبنیات سنتی با خاصیت پروبیوتیک

دو باکتری جداشده از لبنیات سنتی با خاصیت پروبیوتیک
2021-09-01T07:01:29+04:30
پژوهشگران سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس، با انجام یک مطالعه، ایمنی دو باکتری پروبیوتیک جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران...

خاصیت پروبیوتیک در یک محصول لبنی سنتی

خاصیت پروبیوتیک در یک محصول لبنی سنتی
2021-02-23T07:14:33+03:30
پژوهشگران با انجام مطالعه‌ای باکتری‌هایی با خاصیت پروبیوتیک از محصول لبنی سنتی «کومه» جداسازی کردند.

درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلوده‌اند

درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلوده‌اند
2020-12-27T07:33:13+03:30
انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماری‌زای اشرشیاکلای آلوده هستند. این پنیرها قابل مصرف نی...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)