قدیر رجب زاده
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : قدیر رجب زاده
نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد
2022-09-11T10:15:21+04:30
نقشه جامع اصالت سنجی عسل با هدف اطمینان از منبع تغذیه زنبور عسل در زمان تولید، توسط محققان کشور تدوین شد.
ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا
2022-08-16T13:11:49+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: کارنامه صنعت غذا در حوزه سرمایه گذاری و اکوسیستم نوآوری قابل قبول نیست و نیاز به تزریق فناوری های جدید، دانش روز و ...
نخ خوراکی نبات تولید شد
2022-07-25T15:21:48+04:30
محققان کشور موفق شدند فرمولاسیون نخ خوراکی جهت استفاده در تولید شاخه نبات زعفرانی را بدست آورند.
بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود
2021-10-11T11:32:11+03:30
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی را ارائه می کند.