غلات
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : غلات
کاهش خطر مرگ زودرس با مصرف پروتئین های گیاهی
2022-08-30T07:02:06+04:30
عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه کرد افراد برای کاهش خطر مرگ زودرس، پروتئین های گیاهی را جایگزین پروتئین های حیوانی کنند
تبدیل سیلوی قدیمی غلات به خانه دوطبقه
2022-02-06T09:49:30+03:30
خلاقیت برای تبدیل سازههای قدیمی به خانههای ساده و کم هزینه ادامه دارد و این بار یک سیلوی قدیمی غلات به خانهای کوچک و دوطبقه مبدل شده است.
نمایشی از نفوذ نوآوری در صنعت نان و غلات
2021-09-19T21:44:55+04:30
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت غلات، آرد و نان ۲۰۲۱ با هدف فرهنگسازی و اصلاح الگوی تولید و مصرف از ۳۱ شهریور ماه سال جاری کار خود را آغاز میکند.
...
بررسی نیازمندیهای صنعت نان و غلات
2021-02-22T14:21:11+03:30
رویدادی برای بررسی نیازمندیهای صنایع نان، غلات و ماکارونی و توانمندی شرکتهای دانش بنیان در این زمینه از سوی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری برگزار میشود....
حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفید است
2020-03-11T23:44:40+03:30
محققان عنوان می کنند برای داشتن عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، سعی کنید لوبیا، سبزیجات و غلات کامل را جایگزین گوشت نمایید.