میرنیوز
به گزارش ایسنا، رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنایع ماکارونی، نان و غلات در مرکز نوآوری صنعت غذا با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
در این رویداد ۱۶ شرکت فعال در حوزه ماکارونی، غلات و نان، در حوزههای گوناگون صنعتی، ۲۷ نیاز فناورانه خود را در این رویداد مطرح کردند و ۱۲۴ شرکت دانش بنیان حاضر در آن راهکارهای فناورانه برای پاسخگویی به این نیازها ارائه کردند.
با برگزاری نشستهای رو در رو میان صاحبان صنایع و فعالان شرکتهای دانشبنیان، تعامل میان نوآوری کسبوکارها و پیوندشان با صنعت محقق شد.
در حاشیه رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنایع ماکارونی، نان و غلات، ۲ پنل سیاستی و انتقال تجربه برگزار شد و در آنها ضمن شناخت موانع و چالشها، ظرفیتها و توانمندیهای این حوزه معرفی شد و موارد گوناگونی مورد بحث قرار گرفت.
ایجاد بستر تعامل و همزبانی میان صنایع و شرکتهای دانشبنیان
در مراسم اختتامیه این رویداد، سعید منجم زاده معاون مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به ایجاد بسترهای حمایتی برای ایجاد پیوند میان ظرفیتهای بالقوه صنایع و نوآوری شرکتهای دانشبنیان گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عزم خود را جزم کرده است تا فصل مشترکی میان صنایع و شرکتهای دانشبنیان ایجاد شود. تعامل و همراهی این دو حوزه با یکدیگر میتواند زمینهساز توسعه اقتصاد دانشبنیان شود.
وی با اشاره به آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای دانشبنیان شدن صنایع کشور گفت: با ایجاد فضای لازم و حمایتهای اجرایی، تلاش کردیم نوآوری را به صنایع وارد کنیم و برای ایجاد یک زبان مشترک میان این دو بخش، حمایتهای مالی و معنوی را در دستور کار قرار دادیم که خوشبختانه منجر به نقشآفرینی قابل توجه دانشبنیانها در صنایع کشور شد.
منجمزاده، با بیان اینکه اکنون زبان مشترک میان حوزه دانشبنیان و صنعت شکل گرفته است، افزود: پیش از این بستری برای همراهی صنایع و دانش بنیانها وجود نداشت، اما با ایجاد سازوکارهایی مانند ایجاد مراکز نوآوری در دل صنایع، حمایت از کسبوکارهای دانشبنیان تولیدی و صنعتی، اکنون نقش زیستبوم دانشبنیان در صنایع گوناگون مانند نفت، گاز و پتروشیمی پررنگتر از گذشته است. در حال حاضر این شرکتها از ظرفیتی برخوردارند که میتوانند بزرگترین نیازهای صنایع بالادستی و دفاعی ما را تامین کنند.
معاون مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان، برگزاری سلسله رویدادهای ارائه نیازهای فناورانه صنایع را زمینهساز ایجاد انگیزه در فعالان فناور و تحول اقتصاد کشور دانست و گفت: بسیاری از این فناوریها که در تعامل میان فناوران و صاحبان صنایع نان، غلات و ماکارونی مورد توافق قرار گرفت، می تواند به دیگر حوزه ها نیز تعمیم یافته و علاوه بر رفع نیازهای این صنایع، راه توسعه دیگر صنایع را نیز هموار کند.
وی افزود: اگر این نیازها به توانمندیها برسد و اشتراک بین صاحبان صنعت در قسمت های گوناگون زنجیره ارزش شکل بگیرد، به شکل گیری پلتفرمی یکپارچه منجر خواهد شد که تمامی فعالان یک صنعت از آن بهره ببرند. این رویکرد در تمامی کشورهای پیشرفته وجود دارد و ضمن کاهش هزینه ها تولیدات با کیفیت تری را به همراه خواهد داشت.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، منجم زاده با تاکید بر پیوند صنایع بزرگ به حوزه دانشبنیان برای برخورداری از حمایتهای معاونت علمی و فناوری از فعالان این زیستبوم ادامه داد: تعداد اندکی از صنایعی که نیازهایشان را در این رویداد ارائه کردند دانش بنیان شدهاند؛ از این ظرفیت برخورداریم که با حمایت از ایجاد شرکتهای دانشبنیان از دل صنایع، حمایتهای پیشبینی شده در قانون را به این صنایع ارائه دهیم. معافیت های مالیاتی و گمرکی، امریه سربازی افراد کلیدی شرکت های دانش بنیان یا حمایت های توانمندسازی تنها بخشی از ۱۱۰ سرفصل حمایتی پیشبینی شده برای حمایت و رونق شرکتهای دانشبنیان است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است