میرنیوز

روغن سرخ کردنی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : روغن سرخ کردنی

هنگام سرخ‌کردن، در کدام روغن‌ها "آکریل‌آمید" بیشتری تولید می‌شود؟

هنگام سرخ‌کردن، در کدام روغن‌ها "آکریل‌آمید" بیشتری تولید می‌شود؟
2021-12-23T06:47:45+03:30
آکریل‌آمید ماده‌ای است که در اثر حرارت در برخی مواد غذایی مانند چیپس، سیب‌زمینی سرخ‌شده و نان برشته تولید می‌شود و در دسته مواد احتمالی ایجادکننده سرطان قرار...

لزوم نظارت و توجه بیشتر به کیفیت روغن فلافل‌فروشی‌ها

لزوم نظارت و توجه بیشتر به کیفیت روغن فلافل‌فروشی‌ها
2021-10-12T06:35:34+03:30
بررسی‌های یک مطالعه در خصوص کیفیت نمونه‌ روغن فلافل‌فروشی‌ها نشان داد که بیشتر این روغن‌ها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)