میرنیوز
به گزارش ایسنا، کلاسهای حضوری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور از هفته اول اسفند ماه و به دنبال شیوع کرونا ویروس به منظور جلوگیری از همهگیری این ویروس و تبعات ناشی از آن رسما تعطیل شد و به همین جهت نیز سبک آموزش در این مراکز از حضوری به آموزش الکترونیکی و مجازی تغییر کرد.
با توجه به شرایط به وجود آمده برای ادامه تحصیل در نیمسال دوم تحصیلی ۹۸_۹۹، دانشجویان دانشگاه سوره در نامهای که رونوشت آن به دکتر خاکی صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم نیز ارسال شده، خطاب به رئیس دانشگاه سوره نسبت به رویکرد این دانشگاه در خصوص اجبار آنها برای حضور در کلاسهای مجازی، عدم اجازه دانشگاه برای حذف ترم جاری و تعویق کلاسهای عملی اعتراض کردند.
این دانشجویان در نامه خود عنوان کردند: ما از مسئولان دانشگاه، تدوین سیاستهای عادلانه و تبیین سیاستهای جدید در خصوص آموزش مجازی ترم تحصیلی جاری را خواستار هستیم، به گونهای که حقوق مادی و معنوی آنها تضییع نشود.
در بخشی از نامه این دانشجویان آمده است: حذف ترم بدون احتساب سنوات و اخذ شهریه برای آن دسته از دانشجویانی که به هر دلیلی امکان ادامه ترم در شرایط حاضر را ندارند، تعیین تکلیف شهریه کلاسهای مجازی و تعدیل مابه التفاوت شهریه کلاسهای حضوری و مجازی و مشخص کردن آن برای آن دسته از دانشجویانی که قصد شرکت در این کلاسها را دارند، به عقب افتادن دروس عملی از تابستان به ترم بعد و ارائه این دروس به صورت همنیاز برای آن دسته از دانشجویانی که شرایط حضور در کلاس های تابستان را ندارند و ارائه تمامی واحدهای این ترم در ترم آینده برای آن دسته از دانشجویانی که در این ترم حذف ترم کامل میکنند، از جمله مطالبات دانشجویان از مسئولان دانشگاه سوره است.
ترم جاری حذف نمیشود، مگر برای موارد خاص
در همین راستا، دکتر عبدالکریم عطارزاده، معاون آموزشی دانشگاه سوره در گفتوگو با ایسنا به تشریح سیاستهای آموزشی این دانشگاه در ترم جاری پرداخت و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه سوره از دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم محسوب میشود، به همین جهت سیاست دانشگاه در خصوص وضعیت ترم جاری همان سیاست ابلاغی این وزارتخانه است.
وی در ادامه با بیان اینکه ما در ترم جاری دروس نظری دانشجویان را بر اساس آموزش الکترونیکی و مجازی ارائه خواهیم داد، تصریح کرد: کلاس های مجازی دانشگاه سوره از ۱۶ فروردین ماه جاری آغاز شده و در این راستا دانشکده فرهنگ و ارتباطات ما تا کنون دهها کلاس برگزار کرده است و از روز گذشته (شنبه) نیز دانشکده معماری و گروه عمومی نیز آموزش مجازی را شروع میکند و از ۳۱ فرورین نیز دانشکده هنر نسبت به برگزاری کلاسهای الکترونیکی اقدام خواهد کرد.
معاون آموزشی دانشگاه سوره خاطر نشان کرد: در کلاسهای آموزش مجازی دانشگاه به دلیل اینکه با مشکل اینترنت به دلیل ازدحام دانشجویان مواجه نشویم، این کلاسها با تاخیر شروع شدند. بنابراین ما تعطیلی ترم جاری را نداریم و آموزشهای مجازی ادامه خواهد داشت.
دکتر عطارزاده از احتمال طولانی شدن ترم جاری دانشگاه سوره تا شهریور ماه خبر داد و گفت: بستگی به شرایط، امکان طولانیتر شدن ترم وجود دارد و دروس عملی ما بر اساس وضعیت آتی در قالب کلاسهای جبرانی برگزار خواهد شد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: اگر لازم باشد برای برخی دروس نمره ناتمام رد خواهیم کرد تا دانشجویان در ترم آینده واحد خود را سپری کنند، بنابرای جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
معاون آموزشی دانشگاه سوره یادآور شد: هیچ دانشگاهی در دنیا به دلیل شرایط موجود ترم جاری خود را حذف نکرد و ما نیز تعطیلی ترم نداریم، اما اگر دانشجویان مشکلی داشته باشند و یا به اینترنت دسترسی نداشته باشند، بر حسب موارد در خصوص حذف ترم یا حذف درس آنها تصمیمگیری خواهیم کرد. اما این درخواست باید در شورای آموزشی دانشگاه مورد بررسی قرار گیرد.
آخرین تصمیمات درباره دفاعیهها
وی همچنین خاطر نشان کرد: دانشگاه تصمیمات جدیدی را با توجه به ادامه تعطیلی دانشگاهها و با هدف حفظ سلامتی و رعایت نکات بهداشتی، برای دانشجویانی که قرار بود در اسفندماه ۹۸ از پایاننامه خود دفاع کنند، اتخاذ کرد که بر این اساس دانشجویان مذکور نیازی به ثبت نام مجدد ندارند و تاریخ فارغالتحصیلی آنها نیمسال اول (بهمن ۹۸) خواهد بود. همچنین جلسه دفاعیه حضوری دانشجویان مذکور تا پایان مرداد ماه ۹۹ تمدید شده است.
عطارزاده تاکید کرد: دانشجویانی که بنا به دلایل شخصی تمایل دارند جلسه حضوری دفاعیه خود را سریعتر برگزار کنند، در صورت تأیید استادان راهنما و گروه آموزشی و دانشکده مربوطه، می توانند از ۳۰ فروردین با رعایت نکات لازم بهداشتی از پایاننامه خود دفاع کنند، همچنین دانشجویانی که بنا به دلایل شخصی نسبت به برگزاری جلسه دفاعیه به صورت مجازی اصرار دارند، در صورت تأیید استادان راهنما و گروه آموزشی و دانشکده مربوطه میتوانند از ۳۰ فروردین، برای برگزاری جلسه دفاعیه به صورت مجازی درخواست خود را ارائه دهند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت