میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی رضوی مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به استقبال دانشجویان از جشن های ازدواج دانشجویی و ویژگی های ازدواج دانشجویی گفت: به لطف خدا برنامه ازدواج دانشجویی توسط نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها طی سالهایی که گذشته ادامه داشته و اکنون مدل برنامه تغییر پیدا کردهاست.
وی ادامه داد: قبلاً یکسری جشنها در دانشگاه ها برگزار میشد و هدایایی به دانشجویان داده میشد ولی اکنون چندین سال است جشن ازدواج دانشجویی در قالب برنامه همسفر تا بهشت، برگزار شده و یک هدیه ماه عسل برای زوج های دانشجو است که در مشهد مقدس برگزار میشود هرسال زوجهای دانشجو ثبتنام میکنند و در واقع دانشجویان یک سفر پابوسی امام رضا (ع) مهمان ما هستند و یک عهدنامه و میثاق نامه در حرم امام رضا (ع) میخوانند و یک بیعتی شکل میگیرد که بتواند یک ازدواج پایداری داشته باشند خوب و خوش کنار هم باشند.
رضوی افزود: یکسری جشنها نیز در دانشگاهها داریم جشن هایی که به ابتکار دانشگاه ها برگزار میشود و حالوهوای ازدواج را در دانشگاه ها رقم میزند که خود این برنامه باعث می شود دانشجویان به ازدواج ترغیب شوند.
وی درباره اینکه ازدواجهای دانشجویی طبق آنچیزی که تجربه و آمار نشان میدهد جز ازدواجهایی پایدار هستند علت آن چیست گفت: یک بررسی که انجام داده ایم و آمار ازدواج دانشجویی را طی سالهای گذشته بررسی کرده ایم که براساس آن بالای ۹۴ درصد پایداری ازدواج داشتیم.
وی ادامه داد: عوامل متعددی ممکن است دراین موضوع مؤثر باشند اما براساس بررسی صورتگرفته مهمترین عامل مسئله آموزش و انتخاب آگاهانه بوده است اگر در مرحله انتخاب، انتخاب آگاهانه ای صورت گیرد و دانشجویان درک درست از شرایط خود و شرایط طرف مقابل و ملاک و معیارهایی که باید انتخاب کنند داشته و آموزش قبلاز ازدواج و آموزشهای بعد از ازدواج بهلحاظ مهارتهای ارتباطی مهارتهای زندگی داشته باشند، درصد اختلافات و درصد جدایی ها کاهش پیدا میکند این شاید مهمترین عامل ماندگاری ازدواجهای دانشجویی باشد.
مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها افزود: مشاوره ها بعد از ازدواج نیز ادامه دارد، سالها دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها بحث کمک به بحث همسانگزینی را انجام میدادند، تا سال گذشته سامانهای بهنام «هم رسان» راهاندازی کردیم که متقاضیان ازدواج اطلاعاتشان را وارد می کنند و بهصورت هوشمند به همسان گزینی کمک می کند.
وی ادامه داد: در کنار هر مرکز یک نفر بهعنوان کارشناس یا واسطه ازدواج حضور دارد و یک نفر مشاور و در تمام مراحل این واسط و مشاور کنار این عزیزان هستند اینها کمک میکنند و این قصه مشاوره به کمک مراکز مشاوره و سبک زندگی ایرانی اسلامی دانشگاهها ادامه پیدا میکند و در تمام دانشگاه وجود دارد که کمک میکند.
منبع : خبرگزاری مهر
هدف اصلی ما پیشگیری از تخلفات و ایجاد محیطی سالم در وزارت علوم است
معافیت دانشجویان ممتاز دکتری از آزمون جامع
ایلان ماسک تیک تاک را میخرد
تراشه «نورالینک» در مغز نفر سوم ایمپلنت شد
وجود ۲۵۰ میلیون دندان پوسیده در دهان ایرانیها
رئیس پارک علم و فناوری یزد منصوب شد
ایران در توسعه اخلاق پزشکی پیشرفتهای خوبی داشته است
تراشه ایلان ماسک در مغز نفر سوم ایمپلنت شد
آغاز فراخوان جذب اعضای هیئت علمی از امروز
فعالیت بدنی زیاد باعث طول عمر بیشتر میشود؟
بهترین زمان تشخیص تنبلی چشم کودکان
افزایش وام ازدواج دانشجویی به ۱۰۰ میلیون تومان و وام فرزندآوری به ۳۰ میلیون تومان
ارتباط فلوراید با کاهش ضریب هوشی
کمبود پانسمان بیماران پروانهای همچنان تداوم دارد
سالانه چند کودک ایرانی به سرطان مبتلا میشوند؟
نوشیدنیهای الکلی ریسک سرطان را افزایش میدهد
کمبود داروی بیماران پروانهای همچنان تداوم دارد
پانسمان بیماران پروانهای همچنان کمبود دارد
سالانه چند کودکی ایرانی به سرطان مبتلا میشوند؟
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای بهبود عملکرد باتریهای لیتیوم-یونی
مهلت ثبتنام و انتخاب رشتههای بدون آزمون سال ۱۴۰۳ تمدید شد؛ اعلام رشتهمحلهای جدید
دهقانی فیروزآبادی رئیس اندیشکده حکمرانی شریف شد
افتتاح بخش بازسازی شده جراحی کبد بیمارستان امام خمینی تهران
نخبگان برای رفع ناترازی سوخت راه حل میدهند
ساخت منسوجات الکترونیکی هوشمند که به سرعت در محیط تجزیه میشوند
پهپاد به جنگ کم آبی در محیطهای چالش برانگیز میرود
پیشنهاد ایجاد کرسی علمی بیوشیمی و بیوفیزیک دریا از سوی استاد ممتاز دانشگاه تهران
کارت آزمون دستیاری فوق تخصصی منتشر شد؛ اعلام شرایط آزمون های شفاهی
«ایران» سوار بر قطار توسعه هوش مصنوعی
قانون عدم احتساب نمرات مردودی در معدل ابلاغ شد