میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، زهرا فراهانی رئیس گروه همکاری با سازمانهای بین المللی مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری امروز در رویداد زنان محور نوآوری و فناوری که با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و زهرا بهروز آذر معاون امور زنان رئیس جمهور در خانه فناوری و ایران برگزار شد، اظهار کرد: مسابقه شرکتهای نوآفرین زنان بریکس که یکی از برنامه اصلی مجمع کارآفرینان بریکس به شمار میرود، در شهریور ماه برگزار شد که از میان ۱۰۰۰ پروژه از ۳۰ کشور جهان، ۲۶ پروژه برنده شدند که ۴ پروژه از آن مربوط به زنان کارافرین ایرانی بوده است.
وی با اشاره به اینکه این مسابقه با هدف شناسایی و تبلیغ شرکتهای نوآفرین زنان و انگیزه دادن به زنان برای مشارکت در فعالیتهای کارآفرینی برگزار شد، گفت: معیار مشارکت در مسابقه، زنان بالای ۱۸ سال که در حال توسعه و اجرای پروژههای تأسیس شرکتهای نوآفرین با چشم انداز تجاری سازی و رشد و ارتقا دادن آنها در اعضا بریکس بوده است.
فراهانی معیار انتخاب برندگان را زنانی عنوان کرد که بهترین و کارآمدترین پروژههای تأسیس شرکتهای نوآفرین را در کشورهای بریکس آغاز کرده اند. این شرکتهای نوآفرین باید دارای ظرفیت قابل توجهی برای تجاری سازی و همچنین ویژگی نوآورانه میبودند تا در آینده بتوانند در بازار کشورهای بریکس رشد و گسترش پیدا کنند.
وی حوزههای این مسابقه را فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی مراقبتهای بهداشتی بوم شناسی نوآوریها و زیرساختها، امنیت غذایی و کشاورزی عنوان کرد و گفت: در این رویداد ۲۲ بانوی کارآفرین ایرانی پروژههای خود را ارسال کرده بودند که ۴ نفر برگزیده شدند.
رئیس گروه همکاری با سازمانهای بین المللی مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری ادامه داد: دکتر اعظم کرمی مدیر عامل شرکت ویرا کویر یکی از برگزیدگان بود که
مبدع سامانه تشخیص خودکار بیش از ۸۰ عیب در دکلهای انتقال برق با استفاده از یادگیری عمیق و پردازش تصاویر گرفته شده توسط پهپادهای است. نفر دوم دکتر مرضیه ابراهیمی هیئت علمی مؤسسه رویان است که مبدع بانک سلولی ایمنی خانوادگی برای درمان سرطان، بیماری خود ایمنی و مدیر عامل شرکت کیان عفونتهای ویروسی ایمن سلول است.
فراهانی افزود: سومین نفر برگزیده دکتر سیده فاطمه مدیر عامل حسینی شرکت فن آسا مخترع است که محصول این شرکت قاشق ضد لرزش دست مجهز به حسگرهای حرکتی هوشمند برای بیماران مبتلا به لرزش دست برای غذا خوردن مستقل و بدون استرس است. نفر چهارم دکتر مهوش آبیاری مدیر عامل شرکت فریر آسا و مبدع سخت افزار و نرم افزار کیتهای نظارتی پزشکی است.
به گزارش مهر، در این رویداد معاون علمی رئیس جمهور به همراه سخنگوی دولت و معاون امور زنان رئیس جمهور از ۴ بانوی برگزیده رویداد زنان بریکس تقدیر کردند. در این رویداد عنوان شد که به برگزیدگان یکمیلیارد تومان تسهیلات فناورانه اعطا میشود.
منبع : خبرگزاری مهر
اداره امور سلامت کشور بدون حضور ارزشمند بانوان ممکن نیست
بدون مشورت با متخصص تغذیه گیاهخوار نشوید
کمیتههای تخصصی ارزیابی نامزدهای دریافت جایزه علامه طباطبایی تشکیل شد
مهلت ثبتنام ارشد بدون کنکور دانشگاه شریف تمدید شد
جنین پناهی به جز رحم مادر ندارد
آمار نگران کننده از ناهنجاریهای قامتی دانش آموزان
مدلهای هوش مصنوعی جدید استدلالی در راهند
صدور برخط پروانه آزمایشگاههای ارزیابی و گواهی امنیتی محصولات
دمنوش معجزهگر برای درمان سرماخوردگی
تجربه ناقص دارویار برای تجهیزات پزشکی تکرار نشود
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳ دوباره تمدید شد
ثبت نام بیش از ۶۸۰ هزار نفر در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴
ظرفیتها و چالشهای بانوان پژوهشگر حوزوی
آیتالله اعرافی: وحدت حوزه و دانشگاه حق عمومی جامعه است
امکان مجازی شدن تمام دروس گروه علوم پزشکی وجود ندارد
مهلت ثبتنام در نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۴ تا چهارم دی ماه تمدید شد
تقویت زیرساختهای ارتباطی کشور با حمایت از شرکتهای دانشبنیان
افزایش سهم زنان از کسبوکارهای فناورانه به ۳۰ درصد تا پایان دولت
افزایش سهم زنان از کسب و کارهای فناورانه به ۳۰ درصد تا پایان دولت
ششصد میلیون تومان؛ هزینه درمان هر بیمار سوختگی
مشکلات روانی گریبانگیر افراد دچار سوختگی
انفعال نظام پزشکی و وزارت بهداشت در مقابل یک حادثه!
لپ تاپ جدید لنوو با نمایشگر لوله شونده
شرکت اسرائیلی واتس اپ را هک کرد
بخشنامه نحوه برگزاری کلاسهای درس غیرحضوری دانشگاه تربیت مدرس
شروع زمستان با ترکیب خطرناک آنفلوانزا و آلودگی هوا
پژوهشگران دانشگاه شریف روی جلد معتبرترین ژورنال شیمی تجزیه
بزرگترین تونل زیر آبی جهان در چین تکمیل شد
بازدید وزیر علوم از یک خوابگاه دانشگاه تهران
جباری: ۸۰ درصد مادرانی که سقط عمدی انجام دادهاند پشیمانند