میرنیوز
مریم مقیمی متخصص طبسنتی در گفتوگو با خبرنگار مهر در مورد کسانی که مشکلات گوارشی دارند گفت: بهترین میوه برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند در فصول سرد سیب پاییزی و بِه رسیده و شیرین است. توصیه میشود این افراد زیاد از مرکبات با مزاج سرد استفاده نکنند.
خوردن میوه با پوست یا بدون پوست
مقیمی گفت: بسیاری از افراد میوه را از بازار خریداری میکنند و کمتر به میوه ارگانیک دسترسی دارند، پس توصیه میشود پوست میوه را موقع مصرف بکنند. پوست میوه دارای خواصی است اما به دلیل تجمع سموم در پوست آن نخوردنش برای بدن فرد بهتر است.
متخصص طبسنتی اظهار داشت: افرادی که نمیتوانند میوه خام مصرف کنند و مشکل گوارش دارند، میتوانند بخارپز استفاده کنند. اگر فردی مشکل دیابت ندارد از مربای میوه نیز میتواند استفاده کند.
وی ادامه داد: افرادی که مشکل گوارش دارند از آب سیب و به استفاده کنند و یا آن را تبدیل به رب برای صبحانه کنند. همچنین آب و رب سیب و به برای افراد دیابتی نیز خوب است زیرا شیرینی آن از خود میوه گرفته شده است.
مرکبات مفید برای بدن
مقیمی گفت: از تمامی مرکبات میتوان استفاده کرد اما بهترین این میوهها مخصوصاً برای کسانی که مشکل معده و گوارش دارند انار شیرین است که به صورت آبلمبو و جویدن پیهای داخل انار باعث بهت، شدن گوارش میشود. سیب و به بخارپز، دمنوش پرتغال، لیمو شیرین نیز میتواند کمک کننده سیستم ایمنی افرادی که مشکل معده دارند باشد.
وی اذعان کرد: افرادی که مشکل خاصی ندارند و نرمال هستند سه چهار واحد میوه در طول روز مصرف داشته باشند اما افرادی که مشکلات نفخ و ترش معده دارند خیلی کم استفاده کنند و به صورت یکچهارم آب پرتغال با کمی عسل یا زنجبیل که مصلح است مصرف کنند. اما برای کسانی که گوارش آنها حاد شده است منع کلی مصرف مرکباتی چون پرتغال، لیموشیرین و نارنگی را دارند.
توصیه طبسنتی
متخصص طبسنتی افزود: خیلی از افراد در فصول سرد دچار مشکلات گوارشی اعم از یبوست و نفخ میشوند که ما توصیه میکنیم افراد از انجیر و آلوبخارا خیسانده شده استفاده کنند.
وی مطرح کرد: در طب سنتی اصطلاحی داریم که ماده بیماریزا در بدنی ایجاد میشود که مواد و اخلاط در آن تجمع کردهاند و علت اینکه کسانی که زیاد سرما میخورند در این فصل میتواند این باشد که دچار یبوست هستند. اگر افراد میخواهند کمتر دچار بیماری شوند از یبوست پرهیز کنند.
مقیمی در پایان خاطر نشان کرد: افراد در تمامی سنین از خوردن غذاها و آبمیوههای صنعتی، غذاهای دیر هضم و سنگین چون ماکارونی، کله پاچه و حلیم استفاده نکنند یا اگر میخواهند استفاده کنند مقدار مصرفی آن خیلی کم باشد.
منبع : خبرگزاری مهر
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف
حمایت بنیاد ملی علم از طرحهای پژوهشی و رسالههای مرتبط با فلسطین
ابلاغ هرگونه آییننامه و بخشنامه منوط به تأیید حقوقی وزارت علوم شد
دانشگاه علامه تقویت وفاق با همسایگان را بررسی می کند
پیشنهاد افزایش ۵۴ درصدی تعرفه پزشکی
پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته بسیج
کلید مدیریت بهتر بیماریهای کلیوی
گاز رادُن دومین عامل ابتلا به سرطان ریه است
کاهش چشمگیر مصرف آب، برق و گاز در وزارت علوم
نتایج آزمون EPT دانشگاه آزاد اعلام و ثبتنام آذرماه آغاز شد
تجلیل از دستیاران برتر آزمون تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی ایران
مشکل پرداخت وام شهریه دانشجویان حل شد