میرنیوز

گسترش همکاری‌ علمی بین دانشگاه‌ علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف

گسترش همکاری‌ علمی بین دانشگاه‌ علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف 2024-11-20T16:20:41+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، امروز ۳۰ آبان ماه در نشستی که به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی به امضای علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف رسید.

زالی با اشاره به زمینه‌های گوناگون همکاری‌های مشترک بین دو دانشگاه، انعقاد این تفاهم‌نامه را سرآغاز خوبی برای گسترش همکاری‌های مشترک دانست.

وی با اشاره به پیشتازی دانشگاه صنعتی شریف در وزارت علوم و پیشرویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حوزه سلامت، این تفاهم نامه را فرصتی برای خوداتکایی علمی و آکادمیک و همکاری های مشترک دو دانشگاه دانست.

تجهیزات پزشکی و مهندسی معکوس، مدیریت سلامت، مدیریت اقتصاد سلامت، مدیریت بیوانفورماتیک، دوره های مربوط به کسب و کارها و استارتاپ‌ها، نانو مدیسین و نانوسرجری، رباتیک و نانورباتیک، هوش مصنوعی، یادگیری الکترونیکی، یادگیری عمیق، پردازش داده‌های پزشکی و همکاری در مراکز رشد برخی از زمینه‌های همکاری مشترک دو دانشگاه عنوان شد.

همکاری دو دانشگاه در اجرای دو طرح ملی ( تحلیل داده های ژنتیک و تست سازگاری بافتی HAL typing) از دیگر موضوعات مطرح شده توسط دکتر زالی بود.

وی با اشاره به راه‌اندازی اولین مرکز تحلیل داده‌های ژنتیک با همکاری مرکز جامع ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و یک شرکت دانش بنیان از دانشگاه صنعتی شریف به عنوان همکار سوم در این طرح دعوت کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین همکاری در طرح بزرگ ملی HAL typing به خصوص در حوزه بیماران سرطانی را از دیگر زمینه های همکاری دو دانشگاه برشمرد.

زالی در بخش دیگری از سخنان خود پیشنهاد پذیرش دانشجو در رشته‌های مشترک بین دو دانشگاه و راه اندازی رشته مشترک بین دو دانشگاه را برای اولین بار در کشور مطرح کرد و خواستار انجام مکاتبات لازم در این خصوص با مسئولان وزارت بهداشت و وزارت علوم شد.

وی با بیان این که در هزاره سوم مهمترین موضوع رسیدن به جریان‌های تلفیقی علمی است که از این فضا رشته‌های بین بخشی زایش پیدا می‌کند، تاکید کرد: حرکت ما در دانشگاه در راستای دستیابی به دانشگاه نسل سوم و چهارم است که برای تحقق این موضوع می توانیم باهم تلاش کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی این تفاهم نامه همکاری را منجر به ارتقای فعالیت‌های علمی، خدماتی و آموزشی با نگاه آینده نگارانه عنوان کرد و در ادامه سخنان خود به معرفی جایگاه، امکانات، ظرفیت‌ها و برخی دستاوردهای مهم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی پرداخت.

وی در ادامه سخنان خود به گستره وسیع جمعیتی تحت پوشش این دانشگاه (۴۲ درصد جمعیت استان تهران)، وجود ۱۳ دانشکده، ۸۶ مرکز تحقیقات، ۱۲ پژوهشکده، هفت مرکز رشد، ۲۱بیمارستان ،۳۱۰ شرکت دانش بنیان با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاه و شش مرکز تحقیقات همکار WHO در منطقه مدیترانه شرقی اشاره کرد.

زالی با بیان اینکه آموزش حدود ۱۴ هزار دانشجو در این دانشگاه با حضور ۱۲۰۰ عضو هیئت علمی انجام می‌شود و معدل سنی اعضای هیئت علمی دانشگاه را ۴۹ سال عنوان کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی اولین پارک علم و فناوری سلامت کشور در این دانشگاه گفت: ۳۱۰ شرکت دانش بنیان در این پارک مشغول فعالیت هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه وجود ۲۱ بیمارستان با چهار هزار تخت فعال را بستر بزرگ، بسیط و مهمی برای انجام مداخلات بالینی است، تعداد بالای مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت در محدوده دانشگاه را یک بستر مناسب برای انواع مداخلات اجتماعی و بهداشتی برشمرد.

سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت، با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در حیطه مهندسی پزشکی و مسایل مرتبط با پزشکی، انعقاد این تفاهم نامه همکاری را گامی مهم و موثر و منشا خیر و برکت برای جامعه دانست.

موسوی رئیس دانشگاه شریف در سخنان خود تصویب و راه اندازی رشته‌های مشترک بین دو دانشگاه برای جذب دانشجو، تعریف مگا پروژه‌های ملی مشترک، استقرار پزشک طرحی در درمانگاه دانشگاه را خواستار شد.

در ادامه نشست معاونان و مسئولان دو دانشگاه ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات و پیشنهادهای خود و زمینه‌های موجود برای همکاری های مشترک پرداختند.

حسن حدادپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با بیان این که فناوری‎های نوین حوزه سلامت را در آینده به شدت متحول خواهد کرد، ابراز امیدواری کرد که این همکاری مشترک نتایج خوبی را در برداشته باشد.

محمدعلی کوچک زاده معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شریف نیز ضمن بیان سخنانی این ارتباط را منجر به اقدامات موثر و کارآمدی در دو دانشگاه برشمرد و بر ضرورت ایجاد زبان و فرهنگ مشترک برای همکاری دو دانشگاه تاکید کرد.

حمید ضرابی زاده عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر نیز با اشاره به جایگاه این دانشکده و حضور رتبه های دو رقمی کنکور و ۸۰ درصد مدال آوران طلای المپیادهای مختلف در این دانشکده همکاری دو دانشگاه را زمینه‌ساز توفیقات و دستاوردهای مفیدی عنوان کرد.

علی شریفی زارچی رییس دانشکده کامپیوتر و بیوانفورماتیک شریف نیز بخش عمده‌ای از دستاوردهای دانشگاه‌های بزرگ جهان را در زمینه‌های پزشکی برشمرد و این تفاهم نامه را باعث کاهش فاصله ایجاد شده بین رشته های پزشکی و غیر پزشکی و آموزش بهتر دانشجویان این رشته‌ها ذکر کرد.

وی حاصل این تعامل را توفیق و توانمندی دانشجویان دو دانشگاه دانست تا در کنار یکدیگر بهتر بیاموزند.

جعفر حبیبی معاون پژوهشی و روابط بین الملل دانشکده مهندسی کامیپوتر شریف نیز نگاه ملی استراتژیک دکتر زالی را بسیار ارزشمند برشمرد و از وی به عنوان یک حامی سلامت به ویژه در دوران کرونا نام برد.

وی با اشاره به پژوه‌های متعدد و تاثیرگذار دانشگاه شریف در کشور برای همکاری اعلام آمادگی کرد و افزود: ما اهل اجرا و عملیات هستیم و با نگاه استراتژیک می توانیم کارهای عملیاتی خوبی انجام دهیم و این همگرایی در حوزه های مختلف می‌تواند انجام شود.

افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به جایگاه و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سطح ملی در حوزه پژوهش رتبه دوم و در فناوری رتبه اول را داراست.

وی ضمن بیان گزارشی آماری به برخی از دستاوردهای پژوهشی دانشگاه از جمله سرانه ۳.۴ تولید مقاله اعضای هیئت علمی دانشگاه، رتبه ۴۰۰ دانشگاه در رتبه بندی لایدین و رتبه ۲۹۰ در سایمگو اشاره کرد.

زرقی با اشاره به افتتاح اولین پارک علم و فناوری سلامت کشور در این دانشگاه یادآور شد که تعداد زیادی شرکت دانش بنیان با حضور دانش آموختگان دانشگاه در این پارک فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی از محصولات این شرکت‌های دانش‌بنیان وارد بازار شده است، زمینه‌های همکاری این شرکت ها با دانشگاه صنعتی شریف را یادآور شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ادامه با توجه به وجود زمینه های گوناگون همکاری بین دو دانشگاه به بیان پیشنهادهایی در این خصوص پرداخت و ارتباط پژوهشکده‌های علوم بالینی دانشگاه با مراکز تحقیقاتی دانشگاه صنعتی شریف را از آن جمله عنوان کرد.

وی وجود برنامه‌های متعدد ثبت بیماری در دانشگاه را یادآور شد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نقطه کانونی ثبت سرطان در کشور است و در تحلیل این داده ها همکاری دانشگاه شریف بسیار موثر و مفید است.

زرقی ایجاد برج فناوری در دانشگاه را یکی از برنامه‌های دانشگاه برشمرد که با مشارکت وهمکاری دانشگاه شریف انجام شود.

شاهین شادنیا معاون اجرایی معاون آموزشی دانشگاه نیز با اشاره به جایگاه ممتاز دانشگاه شریف در منطقه و کشور یادآور شد که حدود ۱۵۰۰ عضو هیئت علمی در ۱۰۵ رشته آموزشی به آموزش حدود ۱۴ هزار دانشجو در مقاطع مختلف دانشگاه مشغول هستند.

وی بیمارستان‌های آموزشی را بستر مناسبی برای آموزش دانشجویان مهندسی مرتبط با علوم پزشکی برشمرد و برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت مهارتی و حرفه‌ای را برای اساتید و دانشجویان پیشنهاد داد.

شادنیا سرمایه‌گذاری در حوزه بیمارستان شبیه‌سازی شده را یکی از ضروریت‌ها در حوزه آموزش پزشکی عنوان کرد و هوشمندسازی را در تشخیص زودرس بیماری ها و توسعه تجهیزات تشخیصی و درمانی موثر برشمرد.

آرزو صیاد رئیس مرکز جامع خدمات ژنتیک دانشگاه نیز با اشاره به وجود داده‌های ژنتیکی بسیار غنی در این مرکز بر لزوم تحلیل این داده‌ها تاکید کرد.

صیاد یادآور شد: بررسی این داده‌ها منجر به شناسایی زودرس بیماری‌ها درمان به موقع و موفق بیماران شود.

وی با توجه به آمار بالای بیماری های ژنتیک در کشور افزود: نیاز داریم که گام موثری در تحلیل این داده‌ها برداریم.

صیاد در سخنان خود بانک سلول‌های بنیادی را راهی بسیار مناسب برای درمان و حیات دوباره بیماران نیازمند پیوند برشمرد و بر تحلیل داده‌های موجود با کمک دانشگاه شریف تاکید کرد.

سلیمان احمدی رئیس دانشکده مدیریت آموزش پزشکی و فناوری های یادگیری دانشگاه نیز ضمن معرفی این دانشکده و دستاوردهای آن به پروژه های انجام شده در این دانشکده اشاره کرد.

آموزش ۴۸۰ استاد و ۲۰۰ دانشجوی استعداد درخشان در حیطه آموزش پزشکی، برگزاری ۱۶ المپیاد علمی آموزش پزشکی برخی از این دستاوردها بود.

وی در ادامه به نیاز آموزش علوم پزشکی به هوش مصنوعی برای یافتن مشکلات آموزشی یا طراحی و اجرای پلتفرم های آموزشی نوین و کارآمد اشاره کرد و گفت: همکاری دانشگاه شریف دراین خصوص کمک کننده است.

احمدی طراحی و ارایه پلتفرم های آموزشی بومی در دانشگاه در دوران کرونا را یادآور شد و خاطرنشان کرد: با این تفاهم نامه همکاری دو جانبه می‌توان در اجرای پروژه‌ها و طرح‌های مختلف بهره‌مند شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بسیار بالای موجود در دو دانشگاه برای همکاری های دو جانبه خاطرنشان کرد که این همکاری ها می تواند منجر به دستیابی به دستاوردهای بسیار مفید و موثر و کارامد در سطح ملی و یا بین المللی شود.

در خاتمه این مراسم تفاهم نامه همکاری به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

در این نشست که به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، حسن پیری مشاور رئیس دانشگاه، شاهین شادنیا معاون اجرایی معاونت آموزشی ، سلیمان احمدی رئیس دانشکده مدیریت و اموزش پزشکی و فناوری‌های یادگیری، آرزو صیاد رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه، مژگان جزی زاده کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه و همچنین جمعی از معاونان و مسئولان دانشگاه صنعتی شریف حضور داشتند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
2024-11-21T09:27:19+03:30
معاون آموزش اورژانس کشور گفت: موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در سال جاری افزایش ۲۰ درصدی داشته اما تعداد فوتی‌های ناشی از این مسمومیت کاهش ۱۴ درصدی نسبت ...

هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی می‌شود

هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی می‌شود
2024-11-21T08:33:58+03:30
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، از آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی با هدف کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر در کشور خبر داد.

رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی

رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
2024-11-21T08:20:39+03:30
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از پیشرفت‌های کم‌سابقه در افزایش ضریب نفوذ خدمات سیار، پهن‌باند و توسعه شبکه فیبرنوری خبر داد.

آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز

آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
2024-11-21T08:20:39+03:30
ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز اول آذر ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۴ آذرماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتی‌ها

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتی‌ها
2024-11-21T07:40:39+03:30
معاون آموزش اورژانس کشور گفت: موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در سال جاری افزایش ۲۰ درصدی داشته اما تعداد فوتی‌های ناشی از این مسمومیت کاهش ۱۴ درصدی نسبت ...

برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند

برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
2024-11-21T05:53:59+03:30
به نظر می رسد داروهایی که قبلاً توسط میلیون ها بیمار دیابتی مصرف شده اند، به کاهش حملات آسم تا ۷۰ درصد کمک می کنند.

ایران می‌تواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد

ایران می‌تواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
2024-11-20T22:47:18+03:30
رئیس سمپوزیوم بین‌المللی چشم انداز طب سنتی، گفت: ایران یک کشور پیشرو در حوزه طب سنتی است و می‌تواند الگویی برای توسعه و ادغام طب سنتی و مکمل در نظام سلامت سا...

حمایت بنیاد ملی علم از طرح‌های پژوهشی و رساله‌های مرتبط با فلسطین

حمایت بنیاد ملی علم از طرح‌های پژوهشی و رساله‌های مرتبط با فلسطین
2024-11-20T16:07:19+03:30
بنیاد ملی علم ایران در فراخوانی با عنوان «مسئله فلسطین: دیروز و امروز و فردا» که از ۳۰ آبان ماه تا ۱۵ بهمن ماه ادامه دارد، از طرح‌های پژوهشی و پسادکتری و رسا...

ابلاغ هرگونه آیین‌نامه و بخشنامه منوط به تأیید حقوقی وزارت علوم شد

ابلاغ هرگونه آیین‌نامه و بخشنامه منوط به تأیید حقوقی وزارت علوم شد
2024-11-20T16:07:19+03:30
وزیر علوم با ابلاغ بخشنامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها تأکید کرد: واحدهای متبوع موظفند قبل از تصویب هرگونه مقرره امضای قرارداد و تفاهم‌نامه ای تاییدیه حقوقی وزارت...

دانشگاه علامه تقویت وفاق با همسایگان را بررسی می کند

دانشگاه علامه تقویت وفاق با همسایگان را بررسی می کند
2024-11-20T15:40:41+03:30
همایش ملی «توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه‌گانه و تقویت وفاق با همسایگان» از سوی دانشگاه علامه‌طباطبائی با همکاری دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار خواهد شد.

پیشنهاد افزایش ۵۴ درصدی تعرفه پزشکی

پیشنهاد افزایش ۵۴ درصدی تعرفه پزشکی
2024-11-20T15:27:19+03:30
مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت از پیشنهاد ۵۴ درصدی تعرفه های پزشکی به دولت خبر داد.

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته بسیج

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته بسیج
2024-11-20T15:27:19+03:30
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی آغاز هفته گرامیداشت بسیج که امسال شعار «بسیج با مردم؛ برای مردم» برای آن برگزیده شده را تبریک گفت.

کلید مدیریت بهتر بیماری‌های کلیوی

کلید مدیریت بهتر بیماری‌های کلیوی
2024-11-20T15:00:40+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: رژیم غذایی هدفمند، به معنای انتخاب هوشمندانه مواد غذایی، کلید اصلی برای مدیریت بهتر بیماری‌های کلیوی است.

گاز رادُن دومین عامل ابتلا به سرطان ریه است

گاز رادُن دومین عامل ابتلا به سرطان ریه است
2024-11-20T15:00:39+03:30
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: گاز رادُن خطر ابتلاء به سرطان ریه را افزایش و بعد از استعمال دخانیات دومین عامل اصلی ابتلاء به سرطان ریه است.

کاهش چشمگیر مصرف آب، برق و گاز در وزارت علوم

کاهش چشمگیر مصرف آب، برق و گاز در وزارت علوم
2024-11-20T14:47:18+03:30
معاون اداری، مالی وزارت علوم گفت: ناترازی انرژی در کشور به یک بحران جدی تبدیل شده است که مدیریت صحیح مصرف، قطعا در خروج از این بحران نقش اثرگذار دارد.

نتایج آزمون EPT دانشگاه آزاد اعلام و ثبت‌نام آذرماه آغاز شد

نتایج آزمون EPT دانشگاه آزاد اعلام و ثبت‌نام آذرماه آغاز شد
2024-11-20T14:20:40+03:30
نتایج آزمون EPT آبان ماه سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد و ثبت نام آزمون EPT آذرماه سال ۱۴۰۳ از امروز ۳۰ آبان ماه آغاز و تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۷ آذر ...

تجلیل از دستیاران برتر آزمون تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی ایران

تجلیل از دستیاران برتر آزمون تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی ایران
2024-11-20T14:20:40+03:30
آئین تجلیل از دستیاران رتبه برتر آزمون تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور سرپرست این دانشگاه برگزار شد.

مشکل پرداخت وام شهریه دانشجویان حل شد

مشکل پرداخت وام شهریه دانشجویان حل شد
2024-11-20T14:07:19+03:30
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: با همکاری سازمان برنامه‌ و بودجه مشکل پرداخت وام شهریه برطرف شد و دانشجویان از فردا یکم آذرماه می‌توانند نسبت به ثبت‌نام خود ا...

کریستالی که از هوا آب می گیرد

کریستالی که از هوا آب می گیرد
2024-11-20T13:53:58+03:30
محققان دانشگاه جیلین چین، آزمایشگاه مواد هوشمند NYU ابوظبی و مرکز مواد مهندسی هوشمند، ماده کریستالی جدیدی را ابداع کرده اند که می تواند بدون نیاز به انرژی آب...

یک ایرانی مدیر ارشد مالی ایکس شد

یک ایرانی مدیر ارشد مالی ایکس شد
2024-11-20T13:40:38+03:30
محمودرضا بانکی مدیر ارشد سابق پلتفرم پخش محتوای «توبی» به عنوان مدیر ارشد امور مالی ایکس استخدام شده است.   

انتصاب ۲ عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی در دولت

انتصاب ۲ عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی در دولت
2024-11-20T13:27:24+03:30
با حکم رئیس‌جمهور و معاون وزیر علوم، اعضای جدید شورای عالی حفاظت محیط زیست و مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از میان اعضای هئیت علمی دانشگاه شهیدبهش...

بانوی طلبه انگشتر اهدایی مقام معظم رهبری را به مزایده گذاشت

بانوی طلبه انگشتر اهدایی مقام معظم رهبری را به مزایده گذاشت
2024-11-20T13:27:23+03:30
یکی از طلاب مدرسه علمیه مومنات قم انگشتر اهدایی مقام معظم رهبری را برای کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان به مزایده گذاشت.

شایع‌ترین جراحی زیبایی در ایران؛ از بینی تا پلک

شایع‌ترین جراحی زیبایی در ایران؛ از بینی تا پلک
2024-11-20T13:14:00+03:30
عضو هیئت مدیره انجمن علمی راینولوژی ایران گفت: بیشترین تقاضا در حوزه اعمال جراحی زیبایی در کشور به جراحی بینی اختصاص دارد، سپس عمل‌های جراحی پلک، لیفت صورت و...

فراخوان شناسایی ظرفیت‌های فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی

فراخوان شناسایی ظرفیت‌های فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی
2024-11-20T13:13:59+03:30
معاون سیاستگذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات از انتشار فراخوانی به منظور شناسایی ظرفیت‌های فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی خبر داد.

چه کسانی در معرض ابتلا به HIV هستند؟

چه کسانی در معرض ابتلا به HIV هستند؟
2024-11-20T12:34:04+03:30
پیشگیری از ابتلاء به اچ‌آی‌وی (HIV) یکی از مهم‌ترین اهداف بهداشت عمومی در سراسر جهان است و با آموزش و اتخاذ راهبردهای موثر از گسترش آن جلوگیری کرد.

ساخت ژنوسنسور تشخیص عفونت گوارشی توسط محققان کشور

ساخت ژنوسنسور تشخیص عفونت گوارشی توسط محققان کشور
2024-11-20T12:34:04+03:30
پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به ساخت و طراحی ژنوسنسور الکتروشیمیایی برای شناسایی سویه‌های مختلف باکتری «سی‌دیفیسیل» با حساسیت بالا شدند.

استارلینک بازارش را به رقیب چینی باخت

استارلینک بازارش را به رقیب چینی باخت
2024-11-20T12:34:03+03:30
چین قصد دارد بازار اینترنت ماهواره ای بزرگترین اقتصاد آمریکای جنوبی را تصاحب کند و برای این منظور رقیب چینی استارلینک قراردادی برای فراهم کردن این سرویس در ...

فراخوان جذب کار دانشجویی تخصصی در دانشگاه علامه طباطبائی

فراخوان جذب کار دانشجویی تخصصی در دانشگاه علامه طباطبائی
2024-11-20T12:34:03+03:30
دانشگاه علامه‌ به منظور جذب دانشجویان در زمینه‌های عکاسی، فیلمبرداری، تدوین، موشن گرافیک، طراحی گرافیک، ویراستاری و خبرنویسی، گویندگی، طراحی وب سایت و تولید ...

تغییر روسای دانشگاه ها به صورت تدریجی و درمواقع لزوم انجام می‌شود

تغییر روسای دانشگاه ها به صورت تدریجی و درمواقع لزوم انجام می‌شود
2024-11-20T12:34:02+03:30
مشاور وزیر علوم در خصوص تغییر روسای دانشگاه‌ها گفت:تغییرات به صورت تدریجی و در مواقع لزوم انجام می‌شود.

نیازمند تشکیل «شبکه زخم» کشوری هستیم

نیازمند تشکیل «شبکه زخم» کشوری هستیم
2024-11-20T12:20:41+03:30
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: نیازمند این هستیم که مراکز درمان زخم استانداردسازی شده و شبکه زخم کشوری برای ارتباط موثرتر مراکز تشکیل شود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)