میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منادی سفیدان با بیان اینکه حفظ امنیت روانی هر جامعهای یک اولویت جدی و اساسی در آن جامعه محسوب میشود، گفت: اینکه مقام معظم رهبری بارها درباره فضای مجازی صحبت میکنند و تاکید دارند که مسئولین کشور نسبت به فضای مجازی حساسیت لازم را داشته باشند، نشان میدهد که باید حساسیتها برای تصمیمگیری در حوزه فضای مجازی افزایش یابد.
وی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری درباره ضرورت حراست از امنیت روانی در جامعه، افزود: در حوادث اخیر، برخی در فضای مجازی با دروغپراکنی، عملیات رسانهای علیه کشور و مردم اجرا کردند تا به خواست دشمن مبنی بر ایجاد رعب و وحشت در جامعه دامن بزنند لذا باید در موضوع حکمرانی فضای مجازی نسبت به ضرورت حراست از امنیت روانی توجه داشته باشیم.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس، با بیان اینکه حکمرانی در فضای مجازی یک اقدام عقلایی، منطقی و قابل قبول است تصریح کرد: فضای مجازی یک اهدافی دارد و ما باید نسبت به استفاده صحیح از فضای مجازی، جامعه را آگاه کنیم؛ نباید اجازه دهیم فضای مجازی که قرار است بشتر پیشرفت، آموزش و رشد جامعه باشد به فضای برای اجرای توطئههای دشمن تبدیل شود.
وی درباره شبکههای فضای مجازی و برخی سکوها، گفت: برخی از این سکوها که در کشور ما دچار برخی محدودیتها شدهاند در بسیاری از کشورهای جهان فعال هستند و شرایط و قوانین آن کشورها را نیز قبول کردهاند؛ لذا اگر قرار است تصمیمی درباره این سکوها گرفته شود باید توجه داشته باشیم که آنها به قوانین کشور ما احترام بگذارند و درباره امنیت روانی جامعه پاسخگو باشند و اینطور نباشد که این سکوهای پرمخاطب خارجی به محلی برای اجرای توطئههای دشمن تبدیل شود. چرا که در حکمرانی فضای مجازی این حق ماست که از مردم خود درمقابل توطئههای دشمن و کسانی که به دنبال ایجاد رعب و وحشت هستند، حفاظت کنیم.
وی اضافه کرد: جامعه ما باید در بستر فضای مجازی آموزش ببنید، نه اینکه فضای مجازی به وسیله دشمن و عوامل دشمن به زمینهای برای ضربات روحی، روانی و اجتماعی علیه مردم ما باشد. وقتی فردی اجازه ندارد در فضای حقیقی، امنیت روانی مردم را نادیده بگیرد این حق باید برای همه کسانی که میخواهند در فضای مجازی توطئهای علیه سلامت روانی جامعه ایجاد کنند، نیز باید سلب شود.
منادی، مهمترین مسئله اجتماعی کشور را اکنون فضای مجازی دانست و با بیان اینکه فضای مجازی نیازمند، حکمرانی معقول و منطقی است، گفت: اکنون فضای مجازی به جای آنکه محلی برای آموزش جوانان و نوجوانان ما باشد، در برخی موارد تبدیل به مرکز تولید و توزیع محتواهای نامناسب شده و این موضوع، امنیت روحی و روانی جامعه ما را تهدید میکند.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه فضای مجازی در همه کشورهای دنیا ضابطهمند است و اینطور نیست که در برخی کشورها فضای مجازی بتواند اقدامی علیه سلامت روانی جامعه انجام دهد، گفت: وقتی فضای مجازی رها باشد و حکمرانی قانونمند در فضای مجازی صورت نگیرد، نمیتوان انتظار داشت که فضای مجازی علیه سلامت روانی مردم نباشد.
منادی در پایان خاطر نشان کرد: مجلس این آمادگی را دارد که برای حکمرانی در فضای مجازی با هدف مقابله با توطئههای دشمن و حفاظت از امنیت روانی جامعه همکاری کند؛ امیدوار هستیم که با همکاری دولت محترم، شرایط فضای مجازی برای استفاده صحیح از فضای مجازی فراهم شود.
منبع : خبرگزاری مهر
کنفرانس ملی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران برگزار می شود
متا برای جمع آوری اطلاعات ۹۸۰هزار کاربر در کره جنوبی جریمه شد
پیام رییس جمهور به آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان
کسب درآمد ۵هزار و ۸۰۰میلیارد تومانی دانشگاهها از قراردادهای صنعت
معیار ارزیابی عملکرد روسای پارکهای فناوری/ فعالیت دو پارک علم و فناوری در برخی استانها درست نیست
علت تهاتر سازمان غذا و دارو با تأمین اجتماعی
سخت ترین دوران صنعت داروسازی را تجربه میکنیم/ ۲۵ همت حجم مطالبات از مراکز دولتی
هم نفس تا نفس/ مادرانی که زندگی به فرزندان را هدیه دادند
نقش هوش مصنوعی در درمان ناباروری
ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی
مهاجرت پزشکان واقعیت است/ کمبود جدی پزشک در کشور
هوش مصنوعی سریالها را خلاصه میکند
ضرورت استفاده از امکانات روز در توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی
مشکلات پرستاری با یک الگوی واحد حل نمیشود
رونمایی پزشکیان از فرمول جدید اضافه کاری پرستاران
دو مطالبه اصلی پرستاران/ امیدوارم روز پرستار خبرهای خوشی بشنویم
ارسال ۸۳۵ اثر به همایش کتاب سال بانوان/ برگزاری اختتامیه در ۶ آذر
نحوه تعیین سهمیه مناطق داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد
وظیفه آموزش پزشکی حفظ سرمایه های نیروی انسانی است/ بکارگیری نخبگان با تمامی سلایق
اهمیت مراقبت پرستاری در منزل/ کاهش هزینههای بیمارستانها
شیوه نوین بلاک کردن در ایکس آغاز شد
رونق پژوهشهای بانوان طلبه نیازمند سرمایهگذاری است
انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه تربیت بدنی و دانشگاه امیرکبیر
نحوه تعیین سهمیه مناطق داوطلبان آزمون سراسری در سال ۱۴۰۴ مشخص شد
بازتاب پرتاب فضایی ایران در رسانههای خارجی
مدرسه تربیت خطیب افتتاح شد / پذیرش ۲۰ مبلغ توانمند در نخستین دوره
آینده آموزش پزشکی در ایران در گرو توجه به هوش مصنوعی است/ بازگشت به عدالت گمشده در دانشگاه
بازتاب پرتاب فضایی ایران در رسانه های خارجی
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علومپزشکی ایران منصوب شد
همکاری دانشگاه پیام نور و بوعلی سینا در جذب دانشجوی خارجی