میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده، با تاکید بر تهیه میان وعده سالم و مغذی برای تامین سلامتی دانش آموزان، گفت: خوراکی هایی که در کیف دانش آموزان به عنوان میان وعده مدرسه برای زنگ تفریح می گذارید، بهتر است ترکیبی از انواع مواد پروتئینی، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات باشند.
وی افزود: میوه ها و سبزیجات، یکی از انتخاب های مناسب برای میان وعده در مدرسه، محسوب می شوند که سرشار از ویتامین، آنتی اکسیدان و فیبر هستند و می توانند علاوه بر تامین بخشی از نیاز دانش آموزان به ویتامین هایی چون، ویتامین A ،C و ویتامین های گروه B و مواد معدنی همچون پتاسیم، به تقویت سیستم ایمنی دانش آموزان کمک کنند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: خیار، گوجه فرنگی و کدو حلوایی نیز از گزینه های مناسب برای میان وعده هستند؛ خیار و گوجه را می توان به صورت ساندویج سالم برای دانش آموز آماده کرد، منظور از ساندویج سالم یعنی ساندویج هایی که حاوی پنیر یا مغزیجات مانند گردو، پسته یا بادام و یا سبزی خوردن و کاهو، تخم مرغ، کتلت، انواع کوکو، فلافل های خانگی و یا الویه و همبرگر، باشد.
وی گفت: بهتر است برای تهیه ساندویچ سالم از نان های سبوس دار مانند سنگک و بربری استفاده کنید و تا حد امکان از نان لواش و باگت های سفید برای ساندویچ استفاده نکنید. همچنین، از پنیر خامه ای به دلیل چربی بالا نیز استفاده نکنید.
وی با تاکید بر پرهیز از تهیه ساندویج های سوسیس و کالباس، بیان کرد: یکی از مواد غذایی که این روزها بسیاری از کودکان و نوجوانان طرفدار آن هستند، کره بادام زمینی است که توصیه می شود مصرف این کره به هفته ای یک بار محدود شود، چراکه کره بادام زمینی کالری بالایی دارد و با توجه به کم تحرکی در کودکان، می تواند منجر به اضافه وزن و چاقی شود. باید متذکر شد که اگر کودکی دچار اضافه وزن و چاقی است، باید کره بادام زمینی به ماهی یک بار محدود شود.
اسماعیل زاده افزود: سمنو هم سرشار از ویتامین های گروه B است و می تواند به تامین بخشی از نیازهای دانش آموزان کمک کند؛ کدو حلوایی به صورت بخارپز شده با کمی دارچین نیز گزینه خوبی برای میان وعده دانش آموزان است. با توجه به اینکه فصل سرما فرا خواهد رسید و میزان ابتلای به آنفلوآنزاهای فصلی و سرماخوردگی تشدید می شود، مصرف منابع غنی از ویتامین A و C مانند کدو حلوایی، پرتقال، نارنگی، هویج، خرمالو، انار و موز، به پیشگیری از ابتلا به بیماری های فصلی کمک می کنند. بنابراین سعی کنید از این مواد غذایی هر روز برای میان وعده فرزندتان استفاده کنید.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: همچنین بهتر است از شیرهای ساده به جای شیرهای طعم دار، ماءالشعیر و نوشابه به دلیل میزان قند بالا و به جای کیک و بیسکویت ها به خصوص کرم دار، از بیسکویت های سبوس دار استفاده شود.
منبع : خبرگزاری مهر
تمهیدات اورژانس در مراسم تشییع پیکر سردار نیلفروشان
ژاکت نانویی با قابلیت مدیریت گرما و سرما
بیماران هموفیلی نگران کمبود فاکتور ۹ نباشند/ مشکلات ارزی و بدعهدی واردکنندگان
دانشجویان ورودی ۱۴۰۳ چقدر شهریه پرداخت میکنند؟
فعالیت ۱۰۰ تحصیلکرده حوزوی و دانشگاهی در پروژه کلان هوش مصنوعی
باورهای غلط درباره سرماخوردگی/ از تزریق واکسن تا مصرف مکمل ها
رژیم غذایی مدیترانهای به کاهش خطر نارسایی قلبی کمک میکند
آسیب داروخانهها از تصمیمات غیرکارشناسی/ قرارداد با تامین اجتماعی اصلاح شود
۳۶۵ روز کودک کشی!
انتخاب رشته دارندگان مدال نقره و برنز المپیاد دانش آموزی و جشنواره جوان خوارزمی آغاز شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد منصوب شد
درخواست وزارت بهداشت برای معافیت مالیاتی پلکانی پرستاران
تنظیم آییننامه ارتقای اساتید براساس منظومه فکری رهبری
هشدار هند درباره خطر استفاده از هوش مصنوعی در بازارهای مالی
جشنواره هنر آسمانی ویژه طلاب برگزار میشود
سه علامت مهم برای تشخیص بیماری سل
جمعیت شاغل کشور در معرض اضطراب و افسردگی قرار دارد
نانوذرات نوین با سکته قلبی مقابله می کنند
ایران چهارمین کشور فعال در تدوین استانداردهای بینالمللی نانو
حضور ۲۰ شرکت دانش بنیان ایرانی در نمایشگاه بین المللی جیتکس دبی
احداث مسجد ۶ هزار متری در پردیس دانشگاه خواجه نصیر
حفظ دندانهای بیماران با روشهای مختلف درمانی
رباتهای تسلا تقلبی از آب درآمدند
ماهواره چندبار مصرف چینی به زمین برگشت
دعوت جامعه مدرسین حوزه از مردم برای پیوستن به پویش ایران همدل
راهاندازی فاز پایلوت دستگاه جمعآوری بطریهای فلزی و پلاستیکی
اصلاح و بهبود کیفیت خاکهای کشاورزی با تولید کودهای محلول در آب
جزئیات نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
۵۰ میلیارد تومان وام ازدواج به دانشجویان علوم پزشکی اعطاء شد
جزییات آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴ اعلام شد/ آغاز ثبت نام از بهمن ماه ۱۴۰۳