میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه هیات رئیسه در دانشکده تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، از تلاشهای تیم دانشکده و انستیتو در بهرهگیری از ظرفیتهای ملی و بین المللی برای پیشبرد اهداف دانشگاه، علیرغم مسائل موجود تقدیر کرد و گفت: تردید ندارم با همت بلند رییس و اعضای هیئت علمی این مرکز، برنامههای راهبردی در مسیر تعالی دانشگاه محقق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سایر دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی میتوانند از مدل دانشکده تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در برخی زمینهها استفاده کنند، ادامه داد: یکی از این مدلها که در این دانشکده نیز باید بیش از پیش توسعه یابد، ارتباط با صنعت است. آشتی با صنعت دانشگاه را در مسیر حرکت به داشگاه نسل سوم یاری میکند. این خلاء در تمام دانشگاههای کشور وجود دارد که این مرکز یکی از پیشتازان ارتباط با صنعت است و برای این موضوع دانشگاه آمادگی هرگونه همکاری و میزبانی را دارد.
زالی تصریح کرد: یکی دیگر از راهبردهای استراژیک اولویت بخش ما فناوری است، آشنایی دانشجویان با فرهنگ و دانش فناوری یکی از اقدامات مهم و موثری است که باید توسعه یابد. انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور به بال پرواز فناوری در حوزه تغدیه و صنایع غذایی اوج میدهد.
وی با بیان اینکه این مرکز ظرفیت چشمگیری برای فعالیت در عرصه بینالمللی دارد، اظهار داشت: معرفی ساختار این مرکز به سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی فائو، قدم بزرگی درر استای بین المللی سازی دانشگاه است. به طور کلی حوزه غذا و صنایع غذایی در منطقه موضوع جذابی است و از همین امر باید در راستای ایجاد زمینههای مشترک فعالیت متناسب با نقشه آکادمیک تغذیه و صنایع غذایی کشور و منطقه استفاده کرد.
زالی با تاکید بر لزوم جبران فراز و فرودهای دانشکده در طی سالیان گذشته و تعریف رشتههای نوین در مقاطع مختلف، افزود: دانشکده تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در بسیاری زمینهها از جمله تعریف استانداردهای دوپینگ در رشته های ورزشی، صادرات مواد غذایی، راه اندازی نمایشگاه صنایع غذایی، پیاده سازی الگوی تغذیه سالم با آغاز طرح در یک محله و یک روستای کم برخوردار به عنوان پایلوت و توجه به ترجمان دانش به منظور ارتقای جایگاه مرکز در رتبه بندی ملی و بین المللی بیش از پیش تمرکز کند.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه در حفظ سلامت بیماران، عنوان کرد: تغذیه و رژیم غذایی در بسیاری از بیماران، به عنوان مثال بیماران سکته مغزی بسیار اهمیت دارد، از همین رو حضور مشاوران تغذیه در مراکز درمانی میتواند نقش موثری ایفا کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطالعه بیشتر بر روی تداخلات دارو و غذا، رژیم درمانی و عادات غذایی و برگزاری رویدادهای دانشجویی و فرهنگی را در این مرکز ضروری دانست.
منبع : خبرگزاری مهر
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا