میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه هیات رئیسه در دانشکده تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، از تلاشهای تیم دانشکده و انستیتو در بهرهگیری از ظرفیتهای ملی و بین المللی برای پیشبرد اهداف دانشگاه، علیرغم مسائل موجود تقدیر کرد و گفت: تردید ندارم با همت بلند رییس و اعضای هیئت علمی این مرکز، برنامههای راهبردی در مسیر تعالی دانشگاه محقق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سایر دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی میتوانند از مدل دانشکده تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در برخی زمینهها استفاده کنند، ادامه داد: یکی از این مدلها که در این دانشکده نیز باید بیش از پیش توسعه یابد، ارتباط با صنعت است. آشتی با صنعت دانشگاه را در مسیر حرکت به داشگاه نسل سوم یاری میکند. این خلاء در تمام دانشگاههای کشور وجود دارد که این مرکز یکی از پیشتازان ارتباط با صنعت است و برای این موضوع دانشگاه آمادگی هرگونه همکاری و میزبانی را دارد.
زالی تصریح کرد: یکی دیگر از راهبردهای استراژیک اولویت بخش ما فناوری است، آشنایی دانشجویان با فرهنگ و دانش فناوری یکی از اقدامات مهم و موثری است که باید توسعه یابد. انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور به بال پرواز فناوری در حوزه تغدیه و صنایع غذایی اوج میدهد.
وی با بیان اینکه این مرکز ظرفیت چشمگیری برای فعالیت در عرصه بینالمللی دارد، اظهار داشت: معرفی ساختار این مرکز به سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی فائو، قدم بزرگی درر استای بین المللی سازی دانشگاه است. به طور کلی حوزه غذا و صنایع غذایی در منطقه موضوع جذابی است و از همین امر باید در راستای ایجاد زمینههای مشترک فعالیت متناسب با نقشه آکادمیک تغذیه و صنایع غذایی کشور و منطقه استفاده کرد.
زالی با تاکید بر لزوم جبران فراز و فرودهای دانشکده در طی سالیان گذشته و تعریف رشتههای نوین در مقاطع مختلف، افزود: دانشکده تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در بسیاری زمینهها از جمله تعریف استانداردهای دوپینگ در رشته های ورزشی، صادرات مواد غذایی، راه اندازی نمایشگاه صنایع غذایی، پیاده سازی الگوی تغذیه سالم با آغاز طرح در یک محله و یک روستای کم برخوردار به عنوان پایلوت و توجه به ترجمان دانش به منظور ارتقای جایگاه مرکز در رتبه بندی ملی و بین المللی بیش از پیش تمرکز کند.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه در حفظ سلامت بیماران، عنوان کرد: تغذیه و رژیم غذایی در بسیاری از بیماران، به عنوان مثال بیماران سکته مغزی بسیار اهمیت دارد، از همین رو حضور مشاوران تغذیه در مراکز درمانی میتواند نقش موثری ایفا کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطالعه بیشتر بر روی تداخلات دارو و غذا، رژیم درمانی و عادات غذایی و برگزاری رویدادهای دانشجویی و فرهنگی را در این مرکز ضروری دانست.
منبع : خبرگزاری مهر
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف
حمایت بنیاد ملی علم از طرحهای پژوهشی و رسالههای مرتبط با فلسطین
ابلاغ هرگونه آییننامه و بخشنامه منوط به تأیید حقوقی وزارت علوم شد
دانشگاه علامه تقویت وفاق با همسایگان را بررسی می کند
پیشنهاد افزایش ۵۴ درصدی تعرفه پزشکی
پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته بسیج
کلید مدیریت بهتر بیماریهای کلیوی
گاز رادُن دومین عامل ابتلا به سرطان ریه است
کاهش چشمگیر مصرف آب، برق و گاز در وزارت علوم
نتایج آزمون EPT دانشگاه آزاد اعلام و ثبتنام آذرماه آغاز شد
تجلیل از دستیاران برتر آزمون تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی ایران
مشکل پرداخت وام شهریه دانشجویان حل شد