میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، نانوذرات مغناطیسی پیشگامانه به گونهای در حال توسعه است تا نحوه اتصال ما به اینترنت، برقراری ارتباط و مصرف محتوای دیجیتالی را دگرگون کند. این نانوساختارها نویدبخش اتصالات اینترنتی سریعتر، قابل اطمینانتر و کارآمدتر هستند.
مگنتیت، اکسید آهن بوده که به طور طبیعی وجود دارد. این ماده به دلیل خاصیت مغناطیسی منحصربهفردی که دارد، مورد علاقه دانشمندان بوده است. هنگامی که مگنتیت به نانوذرات کاهش ابعاد پیدا میکند، ویژگیهای خارقالعادهای را از خود نشان میدهد که میتواند برای کاربردهای مختلف فناوری استفاده شود. یکی از این برنامهها که اخیراً مورد توجه قرار گرفته، پتانسیل آن در تقویت اتصال اینترنت با سرعت بالا است.
اینترنت، برای انتقال دادهها به شدت به الیاف نوری متکی است. این الیاف دادهها را به صورت سیگنالهای نوری حمل میکنند که در انتهای دریافت و به سیگنال های الکتریکی تبدیل میشوند. با این حال، این فرایند تبدیل میتواند باعث از بین رفتن سیگنال و کاهش سرعت انتقال دادهها شود. این جایی است که نانوذرات مگنتیت وارد بازی میشوند.
دانشمندان دریافتند که میتوان از نانوذرات مگنتیت برای ایجاد یک فرآیند تبدیل کارآمدتر استفاده کرد. هنگامی که سیگنالهای سبک به این نانوذرات برخورد میکنند، آنها میدان الکتریکی را مستقیماً تولید میکنند و نیاز به تبدیل را از بین میبرند و از این طریق تضعیف سیگنال را کاهش میدهند. این تولید مستقیم میدان الکتریکی منجر به انتقال سریعتر دادهها میشود و راه را برای اتصال به اینترنت پرسرعت هموار میکند.
علاوه بر این نانوذرات مگنتیت میتوانند به راحتی در شبکههای فیبر نوری موجود ادغام شوند. این بدان معنی است که انتقال به این فناوری جدید نیازی به تغییر کامل زیرساختهای فعلی ندارد و آن را به یک راهحل مقرونبهصرفه برای بهبود سرعت اینترنت تبدیل میکند.
برای پیادهسازی این فناوری هنوز مسیر طولانی باید طی شود. سرعت اینترنت سریعتر نه تنها فعالیتهای آنلاین روزمره ما را تقویت میکند بلکه امکانات جدیدی را در بخشهای مختلف باز میکند. به عنوان مثال، در بخش مراقبتهای بهداشتی، میتواند نظارت از راه دور بیمار که در عصر دیجیتال امروز بسیار مهم است، را فعال کند. در صنعت سرگرمی، میتواند از استریمهای با کیفیت بالا و تجربیات واقعیت مجازی بدون هیچگونه تأخیر پشتیبانی کند. در زمینه آموزش، این دستاورد میتواند یادگیری آنلاین یکپارچه را تسهیل کند و آموزش را در دسترس دانشآموزان در سراسر جهان قرار دهد.
در حالی که پتانسیل نانوذرات مگنتیت بسیار زیاد است، توجه به این نکته مهم است که این فناوری هنوز در مراحل نوپا و اولیه است. تحقیقات و توسعه بیشتری برای درک کامل خواص این نانوذرات و چگونگی استفاده مؤثر در زمینه ارتباطات دیجیتال موردنیاز است.
در نتیجه نانوذرات مگنتیت به ما یک راهحل امیدوارکننده برای رفع چالشهای پیش روی فناوری اینترنت با سرعت بالا نشان میدهد. این نانوذرات میتوانند با فعال کردن انتقال سریع دادهها، تجربیات دیجیتالی ما را به میزان قابل توجهی تقویت کرده و بخشهای مختلف این حوزه را تغییر دهند. از آنجایی که ما به بررسی پتانسیل این فناوری ادامه میدهیم، ممکن است به زودی شاهد دوره جدیدی در دنیای اینترنت پرسرعت، با استفاده از نانوذرات مگنتیت باشیم.
منبع : خبرگزاری مهر
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف
حمایت بنیاد ملی علم از طرحهای پژوهشی و رسالههای مرتبط با فلسطین
ابلاغ هرگونه آییننامه و بخشنامه منوط به تأیید حقوقی وزارت علوم شد
دانشگاه علامه تقویت وفاق با همسایگان را بررسی می کند
پیشنهاد افزایش ۵۴ درصدی تعرفه پزشکی
پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته بسیج
کلید مدیریت بهتر بیماریهای کلیوی
گاز رادُن دومین عامل ابتلا به سرطان ریه است
کاهش چشمگیر مصرف آب، برق و گاز در وزارت علوم
نتایج آزمون EPT دانشگاه آزاد اعلام و ثبتنام آذرماه آغاز شد
تجلیل از دستیاران برتر آزمون تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی ایران
مشکل پرداخت وام شهریه دانشجویان حل شد