میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق خیاطیان امروز در رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی که امروز در محل این صندوق برگزار شد، گفت: امر دانش بنیان چه در سطح مسولان کشور، چه در سطح جامعه نخبگان، صنعتگران و کارآفرینان دیگر یک امر تزیینی و لوکس تلقی نمی شود. دانش بنیانی در توسعه صنعتی و اقتصادی نقش بسیار مهمی دارد. و این باور تا حدود زیادی شکل گرفته که در واقع با کوشش فعالان این حوزه میسر شده است.
وی ادامه داد: شاهد پیشرفت دانش بنیانی در صنایع مختلف کشور اعم از صنعت دارو فناوری اطلاعات و نفت و گاز هستیم و در بخش امنیت غذایی و کشاورزی نیز اتفاقات خوبی رخ داده و شاهد رشد و ارتقا آن هستیم.
وی فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه امنیت غذایی را کم و محدود توصیف کرد و گفت: براساس آمارها، تنها ۵ درصد(۴۰۰ شرکت دانش بنیان) در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی فعالیت می کنند و به اعتقاد من با توجه به ظرفیتی که داریم، عدد کمی محسوب می شود و فاصله زیاد است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: از طرفی دیگر موضوع امنیت غذایی موضوع راهبردی نه تنها برای کشور ما بلکه برای کشورهای دنیا مطرح است و طبق گزارش های آینده پژوهی، امنیت غذایی یکی از چالش های بزرگ دنیا در سال های آینده پیش بینی می شود.
وی با بیان اینکه ظرفیت کشور در حوزه امنیت غذایی فوق العاده است، خاطرنشان کرد: این ظرفیت شامل نیروی انسانی توانمند به خصوص در حوزه فعالیت های فناورانه و همچنین زیرساخت های طبیعی در حوزه کشاورزی مربوط می شود. از طرفی شرایط آب و هوایی و اقلیمی مناسب، زمینه را برای توسعه فعالیت نوآورانه در زمینه امنیت غذایی فراهم می کند.
خیاطیان افزود: در حال حاضر به واسطه حضور شرکت های توانمند و بزرگ خصوصی در حوزه صنعت غذایی، زمینه ای مناسب برای رقابت پذیری در صنعت غذایی هستیم که می تواند نسبت به سایز حوزه ها الگو باشد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه بازار بزرگ مصرف داخلی و صادراتی فضا را برای توسعه فعالیت های صنعت غذایی ما فراهم می کند، گفت: این رویداد تلاش دارد یک به هم رسانی و فرهنگسازی برای ارتباط صنایع بزرگ با شرکت ها دانش بنیان ایجاد کند و هرچقدر این ارتباط بیشتر شود، شاهد افزایش بهره وری و ارزش افزوده جدی در صنعت غدایی خواهیم بود و بومی سازی بسیاری از فناوری ها و توسعه صادرات اتفاق خواهد افتاد.
وی در پایان ضمن اعلام آمادگی برای توسعه ظرفیت ها در حوزه صنایع غذایی گفت: در حال حاضر صندوق نوآوری، طی سال های اخیر ۵۰۰ میلیارد تومان از دانش بنیان های صنعت غذایی حمایت کرده که عدد کمی است اما انشالله برنامه ریزی جدی تری برای افزایش ارائه خدمات خواهیم داشت.
منبع : خبرگزاری مهر
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف