میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، ۱۰۰ شرکت دانش بنیان، استارت آپ و هسته فناور از کشورهای ایران، ترکیه، ارمنستان، پاکستان، افغانستان، کنیا و ۵۲ سرمایه گذار و هیئت تجاری از کشورهای ایران، ترکیه، ارمنستان، بنگلادش، مالزی، سوریه، افغانستان، کنیا و گینه حضور دارند. به صورت آنلاین نیز هیئت هایی از مغولستان، چین، اوکراین و کانادا در این رویداد شرکت می کنند.
همچنین اساتید دانشگاه ها، فعالان حوزه سرمایه گذاری، مراکز رشد، شتاب دهنده ها، دانشجویان و علاقه مندان به حوزه های فناوری و نوآوری در این رویداد حضور دارند.
تاکنون ۴ دوره رویداد تبادل فناوری بین کشورهای D۸ برگزار شده است و امروز پنجمین دوره این رویداد به مدت دو روز در محل پارک فناوری پردیس و با حضور گروههای سرمایه گذاری ایرانی و خارجی و استارت آپهای داخلی و خارجی آغاز به کار کرد.
این رویداد با حضور سرمایه گذاران استارت آپ ها، مراکز رشد، شرکتهای دانش بنیان، دانشگاهها و با هدف جذب سرمایه گذاری برای استارت آپها برگزار میشود.
طی ۴ دوره گذشته رویداد کشورهای اسلامی عضو سازمان همکاری اقتصادی D۸ حضور داشتند و تفاوت این رویداد با ۴ دوره قبلی، حضور سایر کشورهای خارجی از D۸ در این رویداد است.
در این برنامه همچنین جلسات ارائه توسط سرمایه پذیرهایی همچون استارت آپ ها و طراحان فناوری برگزار میشود. همچنین جلسات B۲B که از ابتدای آذرماه فراخوان آن ارائه شده، طی ۲ روز برگزار خواهد شد.
میلاد صدرخانلو دبیر نشست رویداد Tim۲۰۲۳ امروز در جمع خبرنگاران و در افتتاحیه این رویداد گفت: امروز پنجمین نشست سرمایهگذاری فناوری آغاز به کار کرد و تا فردا ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در این دوره تلاش داریم که راه را برای کلیه کشورهای مسلمان و کشورهای علاقهمند به سرمایهگذاری در کشورهای مسلمان باز کنیم، گفت: امیدواریم طی این ۲ روز همکاریهای فناورانه بهویژه سرمایهگذاری در حوزه فناوری و نوآوری توسعه یابد.
صدرخانلو بیان کرد: ۲۰ مجموعه سرمایهگذار خارجی از کشورهای ترکیه، مالزی، روسیه، ارمنستان، الجزایر و چین امروز در این رویداد حضور دارند.
وی با بیان اینکه ۹۰ استارت آپ ایرانی و ۳ استارت آپ خارجی در این رویداد حضور دارند، افزود: بنا داریم طی این دو روز از ۲۸ استارت آپ تقدیر کنیم ۳ استارت آپ را به عنوان برگزیده معرفی و تجلیل کنیم.
به گفته وی از این ۳ استارت آپ برگزیده ۲ استارت آپ از کشور مالزی و یک استارت آپ از کشور ترکیه و یک استارت آپ ها ایرانی هستند.
حضور سرمایه گذاران ایرانی و خارجی در رویداد Tim۲۰۲۳
دبیر نشست رویداد Tim۲۰۲۳ گفت: طی این دو روز ۴۴ سرمایهگذار مجموعه داخلی و ۲۴ سرمایه گذار خارجی در این رویداد شرکت میکنند؛ امیدواریم بتوانیم بتوانیم یک سرمایهگذاری مشترکی تعریف کنیم.
به گفته صدرخانلو، همچنین ۱۰ نماینده اقتصادی از سفارتخانههای کشورهای خارجی پاکستان، اندونزی، بنگلادش مصر و نیجریه در این رویداد حضور دارند.
وی تصریح کرد: ۲ هیئت رسمی از وزارت علوم مالزی و شورای عالی فناوری ترکیه در این رویداد حضور دارند.
صدرخانلو اضافه کرد: ۹۲ مهمان از بخش عمومی اکوسیستم زیستبوم کشور وجود دارند که شامل دانشجویان، اساتید و علاقهمندان به حوزه فناوری و نوآوری است.
وی با بیان اینکه امروز و فردا قراردادهایی بالغ بر ۱۵ میلیون دلار منعقد میشود، گفت: حوزههای این قراردادها شامل فناوری اطلاعات و ارتباطات، نرمافزار، دارو تجهیزات پزشکی، مهندسی مواد و مواد پیشرفته، صنایع فرهنگی و خلاق، تجهیزات صنعتی و معدنی و انرژیهای نو است.
دبیر نشست رویداد Tim۲۰۲۳ گفت: شاخصترین قرارداد بین ایران و ترکیه در حوزه دارویی است و رقم قرارداد آن نیز ۲.۶ میلیون دلار است. این قرارداد چندجانبه است که انتقال دانش از ایران به ترکیه، تولید در ترکیه است و فروش محصولات نیز در ترکیه و ایران صورت میپذیرد.
منبع : خبرگزاری مهر
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور
تولد پنج قلوها در اهواز
سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر میشود
بسیجیان امروز نسل زد بسیج هستند
دیابتیها این عارضه را جدی بگیرند
تاسیس داروخانه دولتی متوقف شود
درباره کیست کبد بیشتر بدانیم
کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟
ارتباط کرونا و مشکلات قلبی طولانی مدت
چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی
چند باور غلط درباره راه های انتقال ایدز
چالش های سازمان غذا و دارو بعد از پوست اندازی
هشدار درباره مصرف خودسرانه داروهای گیاهی/خطرات پنهان برای سلامت
پرتاب یک ماهواره جدید ایرانی با پرتابگر سایوز در سال ۱۴۰۴