میرنیوز

ایران آرام ترین و بهترین کشور برای جذب دانشجویان بین الملل است

ایران آرام ترین و بهترین کشور برای جذب دانشجویان بین الملل است 2023-02-26T14:33:45+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان صبح امروز در نشست خبری با اشاره به آئین افتتاحیه سه جشنواره دانشجویی گفت: جشنواره دانشجویی قرآنی، فرهنگی و هنری آوینی ویژه دانشجویان شاهد وایثارگر است که امروز بعدازظهر برگزار می‌شود و هدف آن شناسایی استعداد دانشجویان حوزه شاهد و ایثارگر در بخش‌های فرهنگی و هنری و قرآنی است که ما بتوانیم از ظرفیت آنها در بخش‌های مذکور استفاده کنیم. این جشنواره در بخش قرآنی شامل قرائت و حفظ، در بخش معارف: شامل احکام معارف و اعتقادات و در بخش هنری شامل خوشنویسی، عکاسی، فیلم کوتاه، نقاشی، طراحی پوستر و فناوری می‌شود.

وی گفت: این جشنواره امروز بعد از ظهر در دانشگاه هنر تهران برگزار می‌شود و از یک تا ۵ نفر در هر حوزه تقدیر می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه به جشنواره ملی سلامت در حوزه دانشجویی اشاره و تصریح کرد: این جشنواره فردا در تالار فردوسی دانشگاه تهران از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی معاونان حوزه سلامت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: قرار بود دراین جشنواره دکتر سجادی وزیر ورزش نیز حضور داشته باشد که با توجه به اتفاقی که برایشان افتاد نمی‌تواند در این جشنواره حضور یابند و امیدواریم هرچه زودتر سلامت خود را بازیابند.

داداش پور گفت: تا سال گذشته در جشنواره ملی سلامت بحث ما این بود که فقط با شیوه درمانی نمی‌شود باید حوزه سلامت را هدف گرفت و اطمینان یافت که زیست سالم دانشجویی اتفاق می افتد. بحث ما این است که از حوزه درمانی به حوزه پیشگیری حرکت کنیم.

داداش پور ادامه داد: جامعه هدف ما در این جشنواره تمام دانشجویان هستند و این جشنواره در این فضای ذهنی شکل گرفت و متولد شد و تمام تلاش ما این است که رعایت این کار منجر به سبک زندگی سالم دانشجویی شود. بر این اساس بحث سبک زندگی سالم دانشجویی به بخش مشاوره اضافه شد.

وی تصریح کرد: هدف ما ایجاد حال خوب برای دانشجویان کشور است و اجتماعی سازی سلامت برای ما بسیار مهم است. دانشجویان ما گاهی آمادگی لازم را در حوزه سلامت ندارند و از طرفی از دیگر اهداف ما در برگزاری این جشنواره، افزایش نشاط و پویایی جامعه دانشجویی است.

معاون وزیر علوم ادامه داد: همچنین بنا داریم از ظرفیت‌های دانشجویان در حوزه سلامت حمایت کنیم و از ایده و ظرفیت آنها در جهت افزایش سواد سلامت و خود مراقبتی استفاده کنیم.

وی با اشاره به محورهای این جشنواره گفت: سلامت و سبک زندگی، سلامت و دانشگاه، سلامت و فناوری، سلامت و آینده پژوهی از جمله محورهایی است که در این جشنواره پیگیری می‌شود و از افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند تقدیر می شود.

وی درباره اولین مشکل حوزه سلامت دانشجویان خاطرنشان کرد: اولین مشکل حوزه سلامت دانشجویان مربوط به کرونا است. شرایط کرونایی باعث شد خیلی از اتفاقات در حوزه دانشجویان ایجاد شود که مهمترین آن مشکلات تحصیلی و آموزشی بود. که می‌تواند تبعاتی مانند افسردگی داشته باشد بر این اساس طرح پات را برای دانشجویان اجرا می‌کنیم و معاونت دانشجویی، آموزشی و مشاوره در دانشگاه‌ها با همکاری هم سعی می‌کنند این مشکلات را به حداقل برسانند.

وی ادامه داد: درحوزه بین المللی دانشجویان ما روبه گسترش هستند، و اگر چنانچه تورم در کشور ما افزایش یابد و یا مثلا قیمت ها در کشور افزایش یابد به معنای این نیست که دانشجویان بین المللی اینجا تحت تاثیر قرار می گیرند چون آنها با دلار وارد کشور می شوند و طبعا ارزش پولی اگر در برابر دلار کاهش یابد درخواست آنها برای حضور در کشور افزایش می یابد. یعنی به عبارتی معکوس عمل می کند.

داداش پور با اشاره به جشنواره جذب دانشجویان بین المللی در ایران ادامه داد: اکنون در سطح جهان حدود ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو در حال جابجایی هستند و ۱۰ کشور اول دنیا در سال دو هزار که این دانشجویان را جذب می‌کردند عمدتا کشورهای اروپایی، کشورهای آمریکای شمالی و در اقیانوسیه استرالیا بودند.

وی افزود: در چند سال گذشته تغییراتی ایجاد شده و کشورهای چین، روسیه و ترکیه نیز به این کشورها اضافه شدند. همچنین کشور آلمان، ایتالیا و فرانسه به عنوان کشورهای غیر انگلیسی زبان جزو ۱۰ کشور اول هستند و کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس و استرالیا نیز به عنوان کشورهای انگلیسی زبان جزو کشورهای عمده دنیا مورد توجه قرار گرفته اند.

وی گفت: کشور ایران نیز طی چند سال گذشته از کشورهای همجوار خود جذب خوبی داشته و دلیل آن نیز این است که ما در حوزه های علم و فناوری تحولات گسترده ای را داشته ایم و ایران نیز جزء کشورهایی است که از جایگاه معتبری از جهت علم و فناوری برخوردار است. در سال ۱۴۰۰ حدود ۹۴ هزار دانشجوی بین المللی جذب کردیم و هدف ما این است که تا سال ۱۴۰۴ جمعیت دانشجویان خارجی مان به ۲۵۰ هزار نفر افزایش یابد. ما معتقدیم دانشگاه‌های ما ظرفیت لازم برای جذب این دانشجویان را دارند و برای این کار باید حاکمیت بپذیرد که حوزه دانشجویان بین المللی در ایران فرصت مغتنمی است.

داداش پور ادامه داد: فرصت شغلی پاره وقت برای دانشجویان ایجاد شود. از ۹۴ هزار دانشجو ۹۳ هزار و ۵۰۰ نفر شهریه پرداز هستند و یک درصد دانشجویان خارجی ما بورسیه هستند که این نشان می‌دهد در عرصه بورسیه موفق نبودیم. این در حالی است که در کل دنیا ۱۰ درصد کل دانشجویان خارجی به دانشجویان بورسیه اختصاص داده می‌شود. برای جذب حداکثری این دانشجویان باید فرآیند امور کنسولی کوتاه شده و در نگرش‌ها تغییر ایجاد شود.

وی ادامه داد: بر این اساس چند جایزه در حوزه جذب دانشجویان بین المللی برای دانشگاه‌ها تعریف کردیم. اولین جایزه، جایزه ملی دانشگاه های برتر است که تحت عنوان جایزه ملی ثریا ارائه خواهد شد، دراین بخش دانشگاه های سرآمد، برگزیده و دانشگاه شایسته درحوزه جایزه ملی ثریا معرفی خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: جایزه دوم جایزه جذب دانشجویان بین الملل است بر این اساس توافقی با سازمان برنامه بودجه داشته ایم که برای حداکثر سازی جذب دانشجویان بین الملل جایزه جذب را ارائه می دهیم. مانند جایزه صادراتی که در حوزه اقتصادی ارائه می شود. دانشگاه‌هایی که بتوانند نسبت به سال گذشته دانشجویان بیشتری جذب کرده و سایت‌های خود را چند زبانه طراحی کنند، همچنین برنامه راهبردی برای جذب دانشجوی بین الملل داشته باشند، این جایزه به آنها تعلق می‌گیرد در این جشنواره ۱۴ دانشگاه موفق در این حوزه نیز معرفی می شود و به آنها جایزه خواهیم داد این جایزه می تواند تا ۳۰ درصد شهریه دانشجویان بین الملل را پوشش دهد و این پول برای تجهیز زیرساخت‌های دانشگاه در حوزه بین الملل صرف شود.

وی ادامه داد: جایزه سوم، جایزه برترین‌ها در حوزه جذب دانشجویان بین الملل است که به برترین اداره امور دانشجویان بین المللی دانشگاه ها، برترین مراکز آموزش زبان فارسی، برترین تارنمای اطلاع رسانی به دانشجویان بین المللی، برترین موسسه جذب دانشجویان و برترین کنسولی که بهترین خدمات را به دانشجویان بین الملل ارائه دهد، ارائه می شود همچنین سال آینده چند برترین نیز خواهیم داشت، مانند برترین سفرا، برترین رایزنان فرهنگی، برترین رایزنان علمی، برترین اساتید و کارکنان که در جذب دانشجویان بین الملل فعال باشند، ارائه می شود.

وی ادامه داد: یک بخش دیگر نیز خواهیم داشت که همایش الگوها و سازوکارها جذب دانشجویان بین الملل در ایران است. هدف ما جریان شناسی از جذب دانشجویان در خارج از کشور است تا ببینیم این جابه جایی های دانشجویی در سطح جهان چگونه عمل می کنند دوم الگوها و سازو کارهای جذب دانشجویان بین المللی است یعنی چه الگو و سازکاری را در پیش بگیرم تا جذب دانشجویان بین الملل افزایش یابد.

وی تصریح کرد: کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، هند، سوریه، لبنان، ترکیه بیشترین جمعیت دانشجویی ما را تشکیل می‌دهند و هدف ما این است که از کشورهای آسیای غربی، آسیای مرکزی و قفقاز، آسیای شرقی، آفریقا، آمریکای لاتین، اروپای شرقی نیز دانشجو داشته باشیم.

وی درپاسخ به این سئوال که با توجه به اتفاقات اخیر و ایران هراسی که ایجاد شده برای رفع این موضوع و افزایش جذب دانشجویان بین الملل چه برنامه ای دارید گفت: تقریبا ۳۰ درصد کل جمعیت دانشجویان خارجی در ایران خانم ها و ۷۰ درصد آقایان هستند. این واقعیت دارد که ایران کشوری در حال ظهور به عنوان یکی از قدرت های بین المللی است و طبیعی است که دشمنانی خواهد داشت. این موضوع به حوزه فناوری نیز تعمیم پذیر است چراکه ما از ۲۰ سال گذشته گزارش های زیادی داشتیم که ایران را به عنوان یکی از مراکز علمی نو ظهور در حوزه علم و فناوری در سطح دنیا معرفی می کنند.

وی افزود: طبیعی است که این زایش می تواند دشمنانی هم داشته باشد که ایران هراسی جزء آنها است تمام تلاش ما این است که بگوییم ایران هراسی جایی در ذهن ما ایرانیان ندارد و کشور ما آرام ترین و بهترین کشور برای جذب دانشجویان بین الملل است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار می‌شود

آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار می‌شود
2024-11-27T15:54:01+03:30
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، روز دوشنبه ۱۲ آذرماه با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور برگزار می شود.

حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد

حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
2024-11-27T15:27:25+03:30
چهارمین دوره رویداد صدرا با حضور بیش از ۳۰شرکت صنعتی در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد.

چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد

چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
2024-11-27T15:07:20+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد اما چای سبز اثرات خوبی در کاهش فشارخون و آرامش روح و روان و مقابله با ...

پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد

پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
2024-11-27T14:27:22+03:30
معاون درمان وزارت بهداشت در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد، گفت: تعرفه خدمات مراکز ترک اعتیاد همانند تعرفه‌های پزشکی سا...

آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد

آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
2024-11-27T14:27:21+03:30
بخش میکروفیلوئیدیک آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور سرپرست این دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و مسئولین آزمایشگاه جامع معاونت رسماً به بهره‌ب...

اقدامات ستاد فناوری‌های اتصال‌پذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه

اقدامات ستاد فناوری‌های اتصال‌پذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
2024-11-27T14:13:59+03:30
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری ارتباط بین صنعت و دانشگاه را عامل اصلی دستیابی به دانشگاه نسل چهارم و تقویت زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتی‌ها است

سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتی‌ها است
2024-11-27T13:50:10+03:30
رئیس کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران، با هشدار نسبت به شیوع دیابت در دنیا و ایران، گفت: بیش از ۸۰۰ میلیون نفر در دنیا گرفتار دیابت هستند.

عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر

عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
2024-11-27T13:50:08+03:30
سیصدو چهل و ششمین جلسه هیئت عالی جذب با حضور وزیر علوم، برگزار شد، نماینده بنیاد ملی نخبگان گزارشی از عدم تخصیص ردیف استخدامی به نخبگان در سنوات اخیر ارائه داد.

طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم

طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
2024-11-27T13:34:11+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرحی را برای فیلترینگ آماده کرده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم.

آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
2024-11-27T13:20:40+03:30
مدیرکل توسعه کیفیت و پایش خدمات دولت هوشمند از آغاز روند ثبت نام نوزادان متولد ۱۴۰۲ جهت خرید سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل‌معامله در بورس خبر داد.

درآمدهای کلان سقط زیرزمینی

درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
2024-11-27T12:54:07+03:30
رئیس انجمن متخصصین زنان گفت: افراد مشخص و معینی در پشت سقط زیر زمینی حضور دارند که از پول‌های سیاه استفاده می‌کنند.

۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوری‌های نوین بی‌بهره است

۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوری‌های نوین بی‌بهره است
2024-11-27T12:40:41+03:30
رئیس فرهنگستان علوم گفت: یکی از مشکلات اصلی، پایین بودن ضریب نفوذ علم و فناوری در بخش کشاورزی و غذاست بیش از ۸۰ درصد بخش کشاورزی کشور از دانش و فناوری‌های نو...

دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند

دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
2024-11-27T12:40:41+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور گفت: دانشجویان متقاضی جهت ثبت نام وام شهریه دانشجویی تا ۱۴ آذر ماه می توانند درخواست وام شهریه خود را در سامانه یکپا...

دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد

دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد
2024-11-27T12:40:40+03:30
دانشگاه الزهرا فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ را اعلام کرد. متقاضیان تا ۳۰ آذر فرصت ثبت‌نام دارند.

طرح شناسایی نیازمندی‌های دارایی‌های فکری دانش‌بنیان‌ها تمدید شد

طرح شناسایی نیازمندی‌های دارایی‌های فکری دانش‌بنیان‌ها تمدید شد
2024-11-27T12:27:27+03:30
طرح شناسایی پتانسیل‌ها و نیازمندی‌های دارایی‌های فکری شرکت‌های دانش‌بنیان عضو منطقه بین‌المللی نوآوری ایران موسوم به «طرح گنجینه» تا پایان آذرماه تمدید شد.

فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم

فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
2024-11-27T12:27:26+03:30
فراخوان حضور در پاویون منطقه بین‌المللی نوآوری ایران در دومین همایش و نمایشگاه بین‌المللی ایران پتروکم (نمایشگاهی در حوزه پتروشیمی، پالایش، و پتروپالایش) منت...

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
2024-11-27T12:27:25+03:30
با حکم معاون آموزشی وزارت بهداشت دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد

سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
2024-11-27T12:27:24+03:30
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی را منصوب کرد.

درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین

درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
2024-11-27T12:00:40+03:30
رئیس انجمن متخصصین زنان گفت: افراد مشخص و معینی در پشت سقط زیر زمینی حضور دارند که از پول‌های سیاه استفاده می‌کنند.

درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!

درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
2024-11-27T11:47:22+03:30
رئیس انجمن متخصصین زنان گفت: افراد مشخص و معینی در پشت سقط زیر زمینی حضور دارند که از پول‌های سیاه استفاده می‌کنند.

مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد

مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
2024-11-27T11:47:21+03:30
فرصت مجدد شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید آغا...

دیابت چه بلایی سر مغز ما می‌آورد

دیابت چه بلایی سر مغز ما می‌آورد
2024-11-27T11:34:03+03:30
متخصص علوم و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران، از امکان آسیب‌های جدی مغز در بیماران دیابتی خبر داد.

پای تب دنگی به مجلس باز شد

پای تب دنگی به مجلس باز شد
2024-11-27T11:34:03+03:30
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بهسازی در محیط چابهار مهمترین راهکار برای مقابله با تب دنگی در کشور است.

هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاه‌ها

هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاه‌ها
2024-11-27T11:34:02+03:30
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: اولین نشست روسای شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استانها با معاون فرهنگی وزارت علوم برگزار شد.

میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است

میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
2024-11-27T11:20:41+03:30
رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه گفت: حمایت و پشتیبانی بیشتر از اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه مورد تأکید است.

نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشه‌های چندتخصصی» برگزار می‌شود

نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشه‌های چندتخصصی» برگزار می‌شود
2024-11-27T10:54:00+03:30
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشه‌های پژوهشی چندتخصصی» روز پنجشنبه ۸ آذرماه ۱۴۰۳ به میزبانی بنیاد ملی علم ایران برگزار می‌شود.

افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهواره‌ای هوش مصنوعی

افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهواره‌ای هوش مصنوعی
2024-11-27T10:40:40+03:30
دانشمندان به کمک تصاویر ماهواره‌ای حاصل از هوش مصنوعی موفق به پیش‌بینی سیل و طوفان چند روز پیش از وقوع شده‌اند.

نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد

نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
2024-11-27T10:27:19+03:30
نشریه The Journal of Mathematics and Modeling in Finance (JMMF) دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد.

بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هسته‌ای

بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هسته‌ای
2024-11-27T10:27:18+03:30
دانشیار پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای سازمان انرژی اتمی بهبود خصوصیات کمی و کیفی خاک، آب و تولیدات زراعی، باغی و دامی با استفاده از فناوری هسته‌ای را از اهداف پژو...

استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه خواهران گردهم می‌آیند

استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه خواهران گردهم می‌آیند
2024-11-27T10:14:00+03:30
مدیرکل امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: سومین گردهمایی استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه خواهران با رویکرد انگیزه‌بخشی به طلاب استعداد ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)