میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی دانشگاه تهران؛ آئین اختتامیه جشنواره درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه تهران امروز ۲۵ آبان ماه با حضور دکتر هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در باشگاه دانشجویان برگزار شد.
هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ابتدای سخنان خود، ضمن خیر مقدم به دانشجویان و فعالان انجمن های علمی دانشجویی شرکت کننده در این جشنواره، گفت: پس از برگزاری جشنواره درون دانشگاهی حرکت، برای حضور قوی و موثر در جشنواره ملی حرکت آماده می شویم و امیدواریم مانند سال های گذشته بدرخشیم.
وی ادامه داد: تلاش برای جریان پیشرفت در کشور، نه فقط به عنوان یک فعالیت مرسوم و متداول دانشگاهی بلکه به عنوان یک ضرورت جدی و برای بقای یک حرکت اجتماعی در جامعه باید شکل بگیرد و در این راستا باید از تمام امکانات و فرصتها بهره ببریم.
دکتر بهرامی احسان با تاکید بر اینکه دانشگاه تهران همواره در همه زمینه ها سرآمد بوده است و دانشجویان در عرصههای مختلف نبوغ و استعداد خود را به نمایش گذاشتهاند، افزود: اگر دانشگاه فقط در حوزه تولید دانش نقشآفرینی کند، قطعاً بی شک با حجم وسیعی از پایان نامهها و رسالهها مواجه خواهیم شد که نتیجه عملیاتی میدانی و موثری نخواهند داشت.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تصریح کرد: اگر علم در بستر خدمت اجتماعی و مسئولیت اجتماعی جاری نباشد و بروز و ظهور پیدا نکند، خاموش خواهد شد، از این رو محیطی بزرگی را در نزدیکی اشتهارد در اختیار گرفتهایم که مجموعهای برای انجام فعالیتهای دانشجویان در ارتباط با صنعت راه اندازی شود، ضرورت دارد پس از افتتاح این مجموعه، برای حضور فعال و موثر دانشجویان مدل همکاری با صنعت برنامه ریزی و طراحی شود.
وی اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه تهران به دلیل شرایط پیش آمده فعلا امکان پذیر نیست، البته شرکتهای بزرگ اعلام آمادگی کرده بودند تا تعاملی برای شناسایی استعداد های دانشجویی و جذب آنها در بازار کار صورت گیرد. با توجه به اینکه انجمن علمی محیط طبیعی تمرین کار اجتماعی و علمی است و ایجاد شبکه های ارتباطی با صنعت و بازار از طریق نمایشگاه امکان پذیر است، این شرایط مهیا است که در نمایشگاه کار طرح و ایده های خود را برای شرکتها و سازمان های حاضر در این نمایشگاه عرضه کنید.
دکتر بهرامی احسان خاطر نشان کرد: دانشگاه تهران طی چند سال اخیر مخصوصاً در رقابتهای انجمنهای علمی در اوج قرار داشته است و امیدواریم با همت دانشجویان همچنان این پرچم بالا بماند و دانشگاه تهران با حضور موثر در پانزدهمین جشنواره ملی حرکت جایگاه خود را حفظ کند.
محمد قوشچیان دبیر علمی جشنواره درون دانشگاهی حرکت ضمن ابراز خرسندی از حمایتهای ارزشمند مسئولان دانشگاه از انجمنهای علمی دانشجویی، گفت: در شرایط کرونا فعالیتهای انجمنهای علمی نه تنها کاهش پیدا نکرد، بلکه با مجازی شدن، فعالیتها نیز گسترش پیدا کرد.
وی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ فعالیت توسط انجمنهای علمی دانشجویی برگزار شده است، اظهار کرد: این جشنواره در دو بخش رقابتی و نمایشگاهی برگزار شد و محورهای جشنواره شامل انجمن برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کارآفرینی، کتاب، اختراع، ایدههای نوآورانه، انجمن پویا، بین الملل، ویژه می شود.
دبیر علمی جشنواره با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، افزود: برای بخش نشریه ۲۰ اثر، فعالیت خلاقانه ۱۸ اثر، ایدههای نوآورانه ۱۲ اثر، بین الملل ۱۰ اثر، کتاب نه اثر، انجمن پویا ۵ اثر، کارآفرینی چهار اثر، محتوای دیجیتال، مسابقه و ویژه هر کدام سه اثر و اختراع دو اثر ارسال شده است.
قوشچیان با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی جشنواره، غرفههای انجمن های علمی دانشجویی با نمایش دستاوردهای علمی مزین شد، گفت: بخش داوری در دو مرحله انجام شد که در مرحله اول حداقل سه دبیر با سابقه انجمنهای علمی دانشجویی بر اساس فرم داوری آثار را داوری کردند. در بخش دوم و نهایی داوری با حضور اعضای کارگروه پشتیبانی و نظارت بر انجمنهای علمی دانشجویی صورت گرفت.
شایان ذکر است؛ در پایان مراسم جشنواره درون دانشگاهی حرکت، برگزیدگان جشنواره معرفی و تقدیر شدند.
منبع : خبرگزاری مهر
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت