میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ آئین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بینالمللی حرکت ویژه آثار و دستاوردهای اتحادیهها و انجمنهای علمی دانشجویی با حضور حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزارت علوم و دکتر هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران امروز سهشنبه ۳ خرداد ماه در تالار علامه امینی برگزار شد.
جشنواره حرکت متعلق به جریان علمی دانشجویی دانشگاهها است
حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اختتامیه این جشنواره ضمن امیدواری نسبت به نیروی انسانی بهعنوان ظرفیتی امیدبخش در تمدن اسلامی اظهار کرد: ایران یکی از غنیترین کشورها به لحاظ نیروی انسانی است و بزرگترین خاستگاه این ظرفیت دانشگاه است.
وی ادامه داد: یک جمعیت جوان و توانمند بهعنوان قلب تپنده تمدن نوین اسلامی سه اقدام اصلی اعم از نظریه پردازی، ارائه راهحل برای مسائل و مشکلات جاری و تربیت نیروی انسانی را بر عهده دارد و البته نهاد اجرایی وظیفه دارد که تجربه خود را در اختیار دانشگاه قرار دهد و دانشگاه راهحلهای بنیادین ارائه دهد.
عبدالملکی تاکید کرد: متاسفانه در حمایت از اساتید به عنوان فرماندهان جنگ نرم کوتاهی شده است و دانشجویان به دو گروه تقسیم میشوند، کسانیکه فرایند متعارف تحصیلی در دانشگاه را میگذرانند و گروهی دیگر که در فعالیتهای دانشجویی در بخشهای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و علمی مشارکت دارند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه جشنواره حرکت متعلق به جریان علمی دانشجویی دانشگاهها است، گفت: تشکلهای علمی جزء ستونهای اصلی این فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه حرکت انقلابی، نگاه تحول آفرین و ساختارشکن، از جریان معمول علم و دانشگاه بیرون نمیآید بلکه این حرکتها نیاز به بخشهایی مانند انجمنهای علمی دارد چرا که انجمنهای علمی فضایی برای تفکر متفاوت است، افزود: نظریههای متعارف و معمول اقتصادی مشکلات ما را حل نکردهاند و نمی کنند، از این رو نیازمند افرادی هستیم که نگاه متفاوت داشته باشند و گعدههای دانشجویی محلی برای این مسائل است.
عبدالملکی در پایان خاطر نشان کرد: مهارت اجتماعی در کلاس درس توسط دانشجو کسب نمیشود، دانشجویان در تشکلها و انجمنهای دانشجویی، مهارت کاربردی کردن در سطح جامعه را آموزش میبینند.
جشنواره حرکت نشان دهنده بخشی از خلاقیت، نوآوری، اختراع و ابتکار استعداد ایرانی بوده است
دکتر هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ضمن گرامیداشت روز آزادسازی خرمشهر و اظهار تأسف نسبت به حادثه روز گذشته آبادان، گفت: ایران نه امروز بلکه در طول تاریخ مظهر نمادهای بزرگی مانند فضیلتگرایی و اخلاقی بودن، بوده است.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد اخلاقی بخشی از میراث ایران است، گفت: مردم ایران در طول تاریخ پیشقراول بودهاند و در تمام عرصه ها به عنوان چهره برگزیده علم دانش و فرهنگ درخشیدهاند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران اظهار کرد: با ظرفیت و پتانسیل دانشجویان، ایران و ایرانی در تمام صحنههای علمی، پژوهش و نوآوری حرف نخست را میزند و خواهد زد و این رویداد نشان دهنده بخشی از خلاقیت، نوآوری، اختراع و ابتکار استعداد ایرانی بوده است.
بهرامی احسان خطاب به دانشجویان شرکتکننده گفت: به زودی در کسوت استادی، با رعایت اصول اخلاقی مرزهای دانش را توسعه خواهید داد و ایران سرافراز مرجع دانش در جهان خواهد شد.
تمامی فرآیند دریافت و داوری آثار بهصورت سامانهای انجام شده است
محمد علی اسلامی مدیر کل امور پشتیبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: ظرفیت بینظیری در زمینه علمی در حوزه انجمن علمی در کشور وجود دارد که شامل ۱۰ هزار انجمن و ۳۴ هزار اتحادیه است و این امر وظیفه و مسئولیت ما را سنگینتر میکند.
وی ادامه داد: جلب مشارکت دانشجویان در فعالیتهای علمی، فعال کردن بسترهای انگیزشی، شناسایی و معرفی دانشجویان ممتاز، انتقال تجربیات علمی و هم افزایی بین انجمنهای علمی، تقویت پل ارتباطی دانشگاه با جامعه، تقویت فعالیتهای ارتباط جمعی، ایجاد بستر مناسب برای معرفی به شرکتهای دانشبنیان و... از اهداف این جشنواره بوده است.
مدیر کل امور پشتیبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار کرد: جشنواره حرکت در ۵ گروه آزمایشی، فنی مهندسی، دامپزشکی و علوم پایه، علوم انسانی و هنر و معماری برگزار میشود و همه آثار دانشگاه بهصورت تجمیعی در جشنواره ارائه خواهند شد.
دکتر اسلامی خاطر نشان کرد: وجه تمایز این جشنواره با دورههای قبل این است که تمامی فرآیند دریافت و داوری آثار بهصورت سامانهای انجام شده است که این امر به شفاف شدن فرآیند داوری نیز کمک میکند و تمهیداتی اندیشیده شده که میزبان ۴۰۰ دانشجو باشیم.
دریافت ۱۷۹۴ اثر از انجمنهای علمی دانشگاههای ایران و ۳۰۷ اثر از ۶۳ کشور دنیا
دکتر امید زهتابور دبیر علمی جشنواره بینالمللی حرکت اظهار کرد: در چهاردهمین جشنواره حرکت ۱۷۹۴ اثر از انجمنهای علمی دانشگاههای ایران و ۳۰۷ اثر از ۶۳ کشور دنیا دریافت شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از بخشهای مهم این دوره در فرآیند داوری،انجام شدن دریافت و داوری آثار از طریق سامانه است که از ۲۰ شهریور تا ۷ آبان آثار دریافت شد، افزود: از ۲۲ آبان تا ۲۹ اسفند نیز آثار داوری شدند و از ۱۴ فروردین تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ داوری نهایی انجام شد.
دبیر علمی جشنواره بینالمللی حرکت تاکید کرد: قبل از جشنواره ملی، جشنواره به صورت درون دانشگاهی برگزار میشود و آثار منتخب دانشگاهها در سطح ملی و ۵ حوزه علوم انسانی، علوم پایه، دامپزشکی، هنر، فنی و مهندسی مورد ارزیابی و داوری قرار گرفتند.
زهتابور درباره فرآیند داوری گفت: برای هر اثر نظر ۳ داور ثبت شد و آثاری که ۵۰ درصد امتیاز را کسب کردند، برای بخش نهایی ارسال شدند و داوران در وزارت علوم آثار را بررسی و نظرات فردی خود را در سامانه وارد میکردند.
وی ادامه داد: در این مرحله آثاری که ۵۰ تا ۸۰ درصد امتیاز را دریافت کردند به عنوان آثار شایسته تقدیر معرفی شدند و بالای ۸۰ درصد مقام اول تا سوم را کسب کردند. بخش انجمن پویا داوری متفاوت داشت، داوری در مرحله اول صورت گرفت و ۱۰ اثر از گروههای مختلف ارائه شد و سه داور از رشتههای مختلف ارزیابی کردند و آثار معرفی و انتخاب شدند.
شایان ذکر است؛ نمایشگاهی از آثار و دستاوردهای اتحادیهها و انجمنهای علمی دانشجویی در محل باشگاه دانشجویان دایر بود و علاقهمندان جهت بازدید از این نمایشگاه میتوانستند به باشگاه دانشجویان مراجعه کنند
منبع : خبرگزاری مهر
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت