میرنیوز
مهدی اسماعیلی نماینده مردم میانه و رئیس کمیته آموزش و تحقیقات کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تصویب طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی و ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی (جداسازی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و الحاق مجدد آن به وزارت علوم) گفت: موضوع این است که کلیات طرح بررسی شد و اکثریت آرا آن را تصویب کردند.
وی افزود: به هر حال بحثهای حاشیههایی هم وجود داشت و قرار شد که رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و مجلس نیز یک بررسی اجمالی انجام دهد که اگر کار برابر قانون پیش رفته است، جزئیات آن هم بررسی شود.
اسماعیلی یادآور شد: توافق اولیه همین تصویب کلیات طرح بود. اما از آنجایی که رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در جلسه حضور نداشت قرار شد بررسی به طور جداگانه موضوع را بررسی کند و اگر طرح به صورت رسمی در دستور کار کمیسیون قرار گرفته باشد جزئیات آن بررسی خواهد شد.
رئیس کمیته آموزش و تحقیقات کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طرح به کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ارجاع شده است تا آنجا رسیدگی به جزئیات هم صورت بگیرد.
وی در پاسخ به نظرات متفاوت اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مبنی بر تصویب و عدم تصویب طرح اظهار داشت: واقعیت این است که گروهی از اعضای کمیسیون و همچنین رئیس کمیسیون معتقد بودند که چون طرح در دستور کار کمیسیون به صورت رسمی قرار نگرفته بود، طرح ابتدا باید رسماً در دستور کار قرار میگرفت و پس از آن رأی گیری انجام میشد.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: اما نکته این است که کلیات طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی و ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی به تصویب رسید اما این به معنای این نیست که زود قضاوت کنیم. بلکه نکته این است که طرح مسیر طولانی را در پیش دارد که به قانون بدل شود.
وی اضافه کرد: نکته مهم این است که باید بررسی شود این طرح برابر با قانون تهیه شده است. نکته دیگر اینکه اگر تصویب شد و این مصوبه شکل قانونی دارد آیا در کمیته آموزش عالی هم جزئیات آن به تصویب میرسد یا خیر. پس از تصویب در کمیته بازهم موضوع در کمیسیون آموزش بررسی میشود و اگر موضوع پیش رفت در نهایت به صحن علنی مجلس خواهد رفت. پس از آن در صحن علنی مجلس هم بررسی میشود.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: موضوع این است که قدم اولیه بررسی طرح برداشته شده است و قرار شد که رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس آن را بررسی کند. اینکه آیا رأی گیری مورد قبول است و یا به دلیل اینکه در بررسی به صورت رسمی نیامده بود، جای اشکال دارد.
وی خاطرنشان کرد: نمایندگان هر کدام از وزارتخانههای علوم و بهداشت در کمیسیون حضور داشتند. هر کدام از نمایندگان وزارتخانهها دیدگاهها و ادله خودشان را مطرح کردند. وزارت علوم موافق طرح ادغام و وزارت بهداشت مخالف طرح هستند. در نهایت رأی گیری شد. نقطه نظرات هر دو وزارتخانه نیز در کمیسیون مطرح شد.
اسماعیلی یادآور شد: آنچه تعیین کننده است این است که طرح به قانون بدل شود که برای قضاوت در مورد سرنوشت آن زود است.
به گزارش مهر، پیش از این احمد نادری نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشته بود: «کلیات طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی و ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی (جداسازی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و الحاق مجدد آن به وزارت علوم) در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اکثریات آرا تأیید شد. مجلس یازدهم در مبارزه با تعارض منافع با هیچ صنف و طبقهای تعارف ندارد.»
منبع : خبرگزاری مهر
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور
تولد پنج قلوها در اهواز
سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر میشود
بسیجیان امروز نسل زد بسیج هستند
دیابتیها این عارضه را جدی بگیرند
تاسیس داروخانه دولتی متوقف شود
درباره کیست کبد بیشتر بدانیم
کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟
ارتباط کرونا و مشکلات قلبی طولانی مدت