میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر حمید رضا اشراقی در نخستین روز از همایش کشوری توانمند سازی علمی_فرهنگی رؤسا و کارشناسان ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: سازمان یونسکو در تقسیم بندی سرمایههای انسانها میگوید در جوامع انسانی چند نوع سرمایه وجود دارد، سرمایه طبیعی، سرمایه مالی، سرمایه اجتماعی و سرمایه انسانی. ما نیز در حوزه ادارات مشاوره و سلامت روان در حال خدمت به دانشجویان علوم پزشکی، این سرمایههای مهم انسانی هستیم. دانشجویان ما در دانشگاههای علوم پزشکی به عنوان قشر فرهیخته، نخبه و اندیشمندی که به حق از بهترین دانشجویان مراکز آموزشی کشور هستند در حال تحصیل بوده و در عرصههای مختلف به ویژه در کرونا نشان دادند که دلسوزانه و جانانه همپای عزیزان ما در حوزه بهداشت و درمان و در کنار اساتید دانشگاهها برای ارایه خدمت مطلوب به نیازمندان و مردم قرار دارند و این وظیفه من و شما را بسیار حساستر و اثر گذارتر میکند.
وی تاکید کرد: فشارهای دیگری نیز در جامعه ما وجود دارد، از جمله آینده شغلی دانشجویان، بیم و امیدهای آنها و مهاجرت دانشجویان که از مباحث جدی ما است.
اشراقی افزود:دانشافزایی و توانمند سازی عزیزانمان در ادارات مشاوره و سلامت روان در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور، علیرغم مهارتها، تحصیلات و آگاهی که در شما وجود دارد، موجب دریافت خدمات مطلوبتری از سوی جامعه هدف شما میشود.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: اداره مشاوره و سلامت روان مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بر اساس آییننامه شورای سیاست گذاری فعالیتهای این اداره، بر خود واجب میداند در بحث توانمندسازی و برگزاری جلسات هماندیشی با حضور شما عزیزان برنامهریزی داشته باشد و این برنامه دو روزه بر همین اساس سعی دارد با رویکرد فرهنگی موضوعات را پیگیری کند.
به گزارش مفدا، مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: ابلاغ قانون «جوانی جمعیت و حمایت خانواده» از طریق مجلس و سیستم اجرایی کشور انجام شده است و به عنوان تکلیف قانونی از وزارت بهداشت، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سال آینده مطالبه میشود.
به گفته وی، قانونگذار دو تکلیف را بر اساس این قانون، برای معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مشخص کرده است که اولین آن تامین خوابگاههای متاهلی دانشجویان بوده که ساز و کار آن در دست اقدام است. دومین وظیفه پیگیری دورههای آموزشی و راهاندازی موضوعات مشاوره با سرفصل ازدواج و تشکیل خانواده با رویکرد ایرانی و اسلامی است که امیدوارم خداوند توفیق دهد در این مسیر موفق باشیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور
تولد پنج قلوها در اهواز
سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر میشود
بسیجیان امروز نسل زد بسیج هستند
دیابتیها این عارضه را جدی بگیرند
تاسیس داروخانه دولتی متوقف شود
درباره کیست کبد بیشتر بدانیم
کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟
ارتباط کرونا و مشکلات قلبی طولانی مدت