میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر علی اکبر افضلیان ضمن بیان این مطلب در خصوص نحـوه برگزاری کلاس های در نیم ـسال آینده گفت: براساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه، کلاسهای دروس نظری در دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد از ابتدای نیمسال اول سال تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰، بهصورت غیرحضوری و کلاسهای دوره دکتری حضوری برگزار شد. امکان حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه برای انجام پایاننامه و رساله و کار در آزمایشگاههای تحقیقاتی فراهم است.
وی تصریح کرد: در چهار نیم سال گذشته، تجارب خوبی از بکارگیری روشهای یادگیری الکترونیکی در آموزش دانشگاه کسب شد که لازم است در دوران پساکرونا مورد بهرهبرداری دانشجویان و اساتید قرار گیرد. متناسب با ایجاد شرایط لازم برای حضور دانشجویان در دانشگاه، کلاسهای درس در نیمسال دوم تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰ به صورت حضوری و یا ترکیبی اجرا خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: حفظ سلامت دانشجویان اولویت اصلی مسئولان دانشگاه است؛ پس از همهگیری ویروس کووید-۱۹، با وقفه کمتر از یک هفته، آموزش دانشگاه شهید بهشتی به صورت غیرحضوری تداوم پیدا کرد. ولی زمینه حضور مجدد دانشجویان در دانشگاه را نمیتوان دفعتاً ایجاد کرد. برنامه حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه تهیه شده است و با حفظ دستورالعملهای بهداشتی و متناسب با شرایط و وضعیت همهگیری و نیز هماهنگ با سایر دانشگاههای استان تهران اجرا خواهد شد.
دکتر افضلیان از پیش بینی روشهـای مختلف ارائه دروس خبـر داد و گفـت: تجارب کسب شده در این چهار ترم نشان داد که دانشجویان بهخوبی میتوانند برخی دروس را از طریق روشهای یادگیری الکترونیکی فراگیرند. به علاوه، ترکیب روشهای ارائه (حضوری-غیرحضوری)، کمک شایانی به فرایند یادگیری درس دارد. بر اساس آییننامه ارسال شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شیوهنامه آموزش ترکیبی دانشگاه شهید بهشتی برای دوران پس از کرونا در دست تهیه است. در این شیوهنامه، روشهای مختلف و احیاناً ترکیبی برای ارائه دروس عمومی، پایه، اصلی و تخصصی پیشبینی شده است.
معـاون آموزشـی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به آمار دانشجویان ورودی جدید گفت: دانشگاه شهید بهشتی در سال تحصیلی جاری ۵۲۰۰ نفر دانشجو پذیرفته است که از این تعداد ۴۰۰ نفر در مقطع دکتری، ۳۰۰۰ نفر در دوره کارشناسی ارشد و ۱۸۰۰ نفر در مقطع کارشناسی پذیرش شدهاند. همچنین دانشگاه شهید بهشتی در سال تحصیلی جاری ۳۰۰ نفر را از طریق آییننامه استعداد درخشان پذیرفته است.
وی افـزود: در نیمسال اول سال تحصیلی جاری برای ۱۹۰۰۰ دانشجوی دانشگاه، ۴۵۰۰ کلاس از طریق سامانههای یادگیری الکترونیکی در دانشگاه اجرا میشود. البته از اواسط نیم سال جاری با بهبود شرایط، کلاسهای دانشجویان دکتری حضوری برگزار شد. در نیمسال جاری بالغ بر ۱۴۰۰ نفر از دانشجویان دوره کارشناسیارشد و دکتری که در مرحله انجام پایاننامه یا رساله هستند و یا بهدلیل دروس کارگاهی، آزمایشگاهی و عملی نیاز بوده در دانشگاه حضور داشته باشند در خوابگاه اسکان دارند.
دکتر افضلیان با اشـاره به تجـربه برگـزاری کلاسهای درس در دوران کرونا خاطـرنشان کرد: اسفند ۱۳۹۸ با شیوع ویروس کرونا در جهان، با تصمیمات مقامهای مسئول و برای کنترل شرایط، فعالیتهای دانشگاهها متوقف شد اما دانشگاه شهید بهشتی به دلیل وجود زیرساختهای خوب آموزش الکترونیکی، در کمتر از یک هفته آموزش را به صورت مجازی از سر گرفت و دانشجویان به فرایند آموزش بازگشتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، وی تغییر نگرش در اساتید و دانشجویان نسبت به روش یادگیری از روشهای آموزش کلاسیک به روشهای یادگیری الکترونیکی و ترکیبی، اهتمام اساتید به تهیه محتوای درسی قابل ارائه به صورت الکترونیکی و استقبال اساتید از یادگیری الکترونیکی و توسعه زیرساختهای لازم را از مهم ترین فرصتهای ایجاد شده در حوزه آموزش پس از شیوع ویروس کرونا دانست.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی
چند باور غلط درباره راه های انتقال ایدز
چالش های سازمان غذا و دارو بعد از پوست اندازی
هشدار درباره مصرف خودسرانه داروهای گیاهی/خطرات پنهان برای سلامت
پرتاب یک ماهواره جدید ایرانی با پرتابگر سایوز در سال ۱۴۰۴
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری