میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سعید سرکار امروز در اختتامیه جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: در حال حاضر، دانشگاهها مبتنی بر آموزش فعالیت میکنند و پژوهش نیز طفیلی آموزش شده است.
وی با بیان اینکه کشور نیازمند تقویت بنیه علمی خود است که در این راستا دانشجویان پایان نامه هایی را تهیه می کنند و مقالاتی از آنها به چاپ می رسد، گفت: تقویت بنیه علمی، فوندانسیون ساختمان علمی است و تا زمانی که این فوندانسیون تقویت نشود، فعالیتهای حوزه توسعه فناوری ابتر خواهد ماند.
به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، نوآوری زمانی اتفاق می افتد که به عرصه توسعه فناوری و نوآوری وارد شویم تا در مرزهای دانش حرکت کنیم.
سرکار با بیان اینکه مقام معظم رهبری به «تبدیل شدن به مرجعیت علمی» تاکید دارند، گفت: مرجعیت علمی مد نظر مقام معظم رهبری یعنی مرجعیت در برخی از حوزههای علم و فناوری است.
وق گفت: علم از جنس «دانایی» و فناوری از جنس «توانایی» است و اینکه بر توسعه علمی تاکید شود ولی ادامه داده نشود ابتر ماندن در حوزه های فناوری را در پی خواهد داشت.
به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، امروزه دانشجویان در دانشگاه ها همانند بیمار ضایعه نخاعی تربیت می شوند. فکر آنها خوب کار می کند، گوش آنها خوب می شنود، زبانشان خوب مطالب را بیان می کنند ولی برای کارهای روزمره خود وابسته به دیگران هستند.
وی گفت: امیدوار هستیم فرآیندی که در حوزه نانوی کشور آغاز شده در تمامی عرصه های تسری یابد.
سرکارگفت: در صورتی که نسبت به ارتقا توانمندی های دانشجویان اقدام نشود فاجعه ای مصیبت بارتر از مهاجرت نخبگان رخ می دهد و آن مهاجرت تخصصی است؛ مهاجرت تخصصی به این معنی است که فرد در زمینه تخصصی خود مشغول به فعالیت نشود در حالی که جامعه سرمایه گذاری زیادی برای تحصیل آن کرده است. این مهاجرت یک مهاجرت خاموش است که در جامعه رخ می دهد.
وی بابیان اینکه در صورتی که دانشجویان با یک مهارت و یک فناوری از دانشگاه ها فارغ التحصیل شوند پدیده مهاجرت خاموش اتفاق نمی افتد گفت: دانشگاه ها، دانشجویان مسئولیت پذیر تربیت نمی کند چرا که خود دانشگاه ها نیز مسئولیت پذیر نیستند.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو خطاب به دانشجویان حاضر در این مراسم گفت: مسیری که شما دانشجویان با شرکت در این رویداد در پیش گرفته اید نوید از مسئولیت پذیری است.
سرکاربا تاکید بر اینکه دانشجویان باید در حوزه های تخصصی خود پهلوان باشند،گفت: پهلوانی در فرهنگ ما معنای خاصی دارد. به آن معناست که پهلوان از جایگاه قهرمانی خود با نگاه الهی در خدمت جامعه باشد. تنها رسیدن به اوج قله های فناوری کافی نیست بلکه باید در کنار آن پهلوان باشیم.
به گزارش مهر، مسابقه ملی فناوری نانو، هرساله توسط بنیاد آموزش فناوری ناتو و با حضور هزاران نفر از متخصصان و علاقهمندان فناوری نانو برگزار میشود. دهمین مسابقه ملی فناوری نانو، تابستان ۱۴۰۰ و طی دو مرحله برگزار شد. در این مراسم از برگزیدگان دهمین مسابقه ملی، نهادهای ترویجی برتر و مدرسان نانو برتر در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تقدیر به عمل آمد.
منبع : خبرگزاری مهر
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور
تولد پنج قلوها در اهواز
سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر میشود
بسیجیان امروز نسل زد بسیج هستند
دیابتیها این عارضه را جدی بگیرند
تاسیس داروخانه دولتی متوقف شود
درباره کیست کبد بیشتر بدانیم
کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟