میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ گفت: پنجمین دوره رقابت های استارت اپی اینوتکس «اینوتکس پیچ»، با مشارکت فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، از ۳۰ دی ماه آغاز می شود و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ در استان های فارس، قم، زنجان، کرمانشاه، سمنان و تهران ادامه دارد.
وی ادامه داد: اینوتکس پیچ، بزرگترین رویداد ملی رقابت استارت اپی با حضور تیم های خلاق و نوآور از شهرها و استان های مختلف کشور است که با هدف کشف استعدادها و حمایت از ایده های آنان جهت کمک به رشد و توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و نوآوری در کشور برگزار می شود.
عباسی فشمی درباره رویداد «سیکاپ» نیز گفت: فستیوال سیکاپ یک رویداد علمی-سرگرمی است که هر ساله با هدف پرورش تفکر خلاق در دانش آموزان و ارتقای مهارت ها و استعدادهای آن ها از طریق ایجاد موقعیتهای واقعی و چالش برانگیز در قالب بازی های آموزشی برای آنان، طراحی و برگزار می شود.
ایجاد توازن مناسب بین استان های کمتر برخوردار و توسعه یافته در «اینوتکس پیچ»
ایمان محمدعلی، مسئول برگزاری رویداد «اینوتکس پیچ» گفت: هر سال شهرهای جدیدی تحت پوشش این طرح قرار می گیرند و در انتخاب شهرها سعی داریم تا توازن مناسبی بین استان های کمتر برخوردار و توسعه یافته ایجاد شود.
وی افزود: در این رقابت ها استارت آپهای برتر هر شهر به انتخاب داوران محلی انتخاب شده و در ادامه از استارت آپهای برگزیده هر شهر، به منظور حضور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ و نیز شرکت در رقابتهای نیمهنهایی و نهایی در مقابل سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت می شوند.
محمدعلی ادامه داد: در این مرحله، استارت اپها ضمن بهرهمندی از فرصت حضور در دورهی پیش-شتابدهی مخصوص اینوتکس، امکان بهرهمندی از خدمات ویژه از قبیل فضای کار اشتراکی رایگان، خدمات مربوط به سیستمهای پرداخت آنلاین و ... را به منظور توسعه کسبوکار و آمادگی بیشتر برای شرکت در رقابت های نهایی را خواهند داشت.
وی خاطر نشان کرد: برگزیدگان نهایی این رقابت ها ضمن بهره مندی از جوایز نقدی، امکان استفاده از تسهیلات اعتباری و وام های ویژه ای که برای توسعه ی کسب وکار خود را خواهند داشت.
مسئول برگزاری رویداد اینوتکس پیچ گفت: در ادوار گذشته رقابت های استارت اپی اینوتکس پیچ، بیش از ۷۰۰ تیم و استارت آپمشارکت کرده و ایده ها و طرح های نوآورانه خود را به بیش از ۲۰۰ سرمایه گذار داخلی و خارجی ارائه کرده اند.
محمد علی افزود: در سال گذشته و در چهارمین دوره این رقابت ها ، ۲۱۰ استارت آپ از استان های مختلف کشور ثبتنام کردند و در نهایت تیم های برگزیده ضمن بهره مندی از جوایز نقدی ۳ میلیارد ریالی بهره مند شدند.
رویداد دانش آموزی «سیکاپ»، همزمان با اینوتکس ۲۰۲۲ برگزار می شود
یاسر قرایی، دبیر چهارمین دوره رویداد سیکاپ گفت: در این رویداد با طراحی بخشهای مختلف به دنبال استعدادیابی کودکان و نوجوانان به جای حالت تستی و چهارگزینهای، بصورت عملی و در ابعاد مختلف جسمی-حرکتی، شناختی-فکری، روحی-روانی، هیجانی-عاطفی، ارتباطی-اجتماعی هستیم. هدف ما این است تا والدین دانش آموزان با حضور در این رویداد، استعدادهای فرزند خود را بیشتر شناخته و مسیر خوبی را برای آینده آنان طراحی کنند.
قرایی گفت: چهارمین دوره رویداد دانش آموزی «سیکاپ» این بار همزمان با یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۲) و با هدف توسعه کمی و کیفی آن در ابعاد بین المللی برگزار می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت