میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا وجهی در نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای منطقه یک کشور گفت: یافتن راهحل منطقی و مناسب برای بازگشایی حضوری دانشگاهها نیازمند تشریک مساعی بین مسئولان دانشگاهها و انتقال تجارب دانشگاهها به یکدیگر است.
دبیر شورای معاونین دانشجویی دانشگاههای منطقه یک کشور درباره چالشهای آغاز آموزش حضوری دانشجویان، افزود: یکی از مهمترین این چالشها، مسائل بهداشت روان و جسم دانشجویان است که باید در اولویت قرار گیرد.
وی با اشاره به شرایط جدید ناشی از کرونا، اظهار کرد: از سال ۲۰۲۰ که با ویروس کرونا مواجه شدیم، یک میلیارد و ۶۰۰ نفر در سراسر جهان با مشکلات آموزشی مواجه شدند که ناچار بودند خود را با شرایط جدید منطبق کنند. کشورمان هم از سال ۱۳۹۸ با این معضل رو به رو شد که تعطیلی کلاسهای حضوری و فعالیتهای فرهنگی، ورزشی و برگزاری کلاسهای غیرحضوری را در پی داشت.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران با تاکید بر آغاز از سرگیری آموزش حضوری، گفت: متأسفانه بیماری کرونا باعث شده که بسیاری از هموطنانمان عزادار عزیزانشان شوند. این موضوع در کنار مسائل اقتصادی، منجر به افزایش فشارهای روحی بر دانشجویان و بهتبع آن نیاز به توجه بیشتر دانشگاهها به بهداشت و سلامت جسم و روان دانشجویان شده است.
دکتر وجهی ضمن تاکید بر الزام تزریق دو دوز واکسن براساس پروتکل ابلاغی وزارت علوم، دسترسی دانشگاهها به وب سرویس اطلاعات واکسیناسیون دانشجویان را قبل از ورود به دانشگاه و سراها ضروری دانست و گفت: در این راستا مکاتبهای از سوی رئیس دانشگاه تهران با معاون اول رئیس جمهوری صورت گرفته است و دکتر مخبر نیز با نظر مساعد نامه را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارجاع دادهاند که امیدواریم به زودی امکان دسترسی دانشگاهها به اطلاعات واکسیناسیون دانشجویان فراهم شود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، با توجه به شرایط مالی دانشگاهها و تغییرات قیمتی تأمین مواد غذایی و کمبود ظرفیت در سراها، حمایت دولت، مجلس شورای اسلامی و وزارت علوم از دانشگاهها را ضروری برشمرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در ادامه نشست حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران نیز در این نشست، گزارشی از تحقیقات این مرکز درباره مشکلات سلامت روان دانشجویان در دوران کرونا و نتایج بهدست آمده ارائه کرد.
پیروی تاکید کرد: شناسایی دانشجویان در معرض خطر و پایش سلامت روان دانشجویان بسیار ضروری است و باید دانشجویان را تشویق به شرکت در طرح پایش سلامت کرد.
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران اعلام کرد: در بازگشایی دانشگاهها در سراسر جهان به این جمعبندی رسیدهاند که سلامت روان اولویت اصلی خواهد بود و دسترسی به خدمات سلامت روان باید تسهیل شود. همچنین همه اعضای هیأت علمی و کارکنان باید آموزش ببینند تا در مواجهه با مشکلات خود و دانشجویان درست عمل کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، پیروی از صندوق رفاه دانشجویان و سازمان امور دانشجویان خواست تا با توجه به حجم مشکلات، حمایت بیشتری از دانشگاهها در راستای سلامت روان دانشجویان صورت پذیرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف