میرنیوز
به گزارش ایسنا، سیاوش ملکی فر امروز در رویداد یکشنبه های صادراتی پذیرش هیات تجاری و فناوری در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی از کشور کنیا در محل صندوق نوآوری و شکوفایی، افزود: بسته خدمات صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در قالب سه دسته توانمندسازی صادراتی، شبکه سازی صادراتی و تامین مالی صادراتی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در بسته توانمندسازی صادراتی آموزش و مشاوره صادراتی، استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی و حفاظت از مالکیت فکری دیده شده است.
ملکی فر ادامه داد: در حوزه آموزش و مشاوره درصندوق به طور میانگین هر سه ماه بالغ بر ۱۰۰ تا ۱۵۰ دوره آموزشی برگزار می کنیم، شرکت های دانش بنیان می توانند از نظرات بیش از ۴۰۰ مشاور خبره بهره مند شوند، همچنین از آموزش های مدرسان در سایر کشورها نیز می توانند خدمات دریافت کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه در سال ۱۴۰۰ در ۸ ماه گذشته صندوق ۲ میلیارد تومان حمایت بلاعوض به شرکت های دانش بنیان برای مشاوره پرداخت کرده است ، یادآور شد: بسیاری از شرکت های دانش بنیان که وارد بازار صادراتی می شوند، ملزم به دریافت استانداردهای خارجی هستند، صندوق در زمینه دریافت فرآیند استانداردهای بین المللی تا ۷۰درصد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض ارائه می دهد.
وی با اشاره به اینکه صندوق در زمینه تائیدیه های ملی، استانداردهای تخصصی و سیستمی نیز حمایت بلاعوض ارائه می دهد، گفت: برای هر شرکت دانش بنیان ۵۰۰ میلیون در قالب حمایت بلاعوض برای دریافت استاندارد صادراتی دیده شده که می تواند در توسعه بازار صادراتی خود استفاده کند.
ملکی فر ادامه داد: در حوزه حفاظت از مالکیت فکری نیز خدمات بلاعوض متنوعی داریم، امسال ۱۶ تقاضای پی سی تی و ثبت اختراع خارجی داریم که صندوق حمایت می کند.
وی افزود: در خصوص شرکت در نمایشگاه خارجی نیز شرکت های دانش بنیان می توانند از ۱۲۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای حضور در نمایشگاه استفاده کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری وشکوفایی، حمایت از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه خارجی را از دیگر خدمات صادراتی این صندوق دانست و گفت: امسال ۱۸۳ نمایشگاه را در لیست حمایت داریم، در این بخش نیز حمایت ۷۰درصدی صندوق تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است؛ امسال ۱۱ میلیارد تومان برای حضور ۱۹ شرکت در نمایشگاه خارجی حمایت پرداخت داده شده است .
وی اظهار کرد: این صندوق از شرکت ها در قالب پاویون تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت می کند.
وی یادآور شد: پایگاه های صادراتی در قالب نمایشگاه دائمی در کشورهای مختلف توسط بخش خصوصی راه اندازی شده اند، صندوق ۷۰درصد هزینه حضور شرکت ها در پایگاه های صادراتی را به شرکت ها ارائه می دهد، در حال حاضر ۲۱۵ شرکت در ۱۶ پایگاه حضور دارند.
وی در خصوص اعزام هیات تجاری و میزبانی از هیات تجاری خارجی نیز گفت: در سال ۱۴۰۰ ، ۱۷۷۰ شرکت دانش بنیان را در قالب هیات تجاری به کشورهای مختلف فرستادیم.
ملکی فر در خصوص رویداد یکشنبه های صادراتی نیز گفت: بیش از ۱۳۰۰ شرکت از یکشنبه های صادراتی به صورت آنلاین و حضوری استفاده کرده اند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور
تولد پنج قلوها در اهواز
سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر میشود
بسیجیان امروز نسل زد بسیج هستند
دیابتیها این عارضه را جدی بگیرند
تاسیس داروخانه دولتی متوقف شود
درباره کیست کبد بیشتر بدانیم
کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟
ارتباط کرونا و مشکلات قلبی طولانی مدت