میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمود فتوحی فیروزآباد، رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف همزمان با پایان مسئولیت هفت سالهاش در این دانشگاه، طی نامهای علاوه بر تشکر از همکاری و حمایت اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه، به برخی از پیشرفتها و موفقیتهای این دانشگاه در عرصههای مختلف اشاره کرد.
در متن این نامه آمده است: «همکاران گرامی، اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه؛ با سلام و تبریک میلاد مسعود پیامبر نور و رحمت، حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)؛ خدای بزرگ را شاکرم که به اینجانب توفیق داد تا به مدت هفت سال در خدمت شما عزیزان، همه توان خود و ظرفیت و قابلیتهای عظیم این مجموعه علمی فاخر را برای اعتلای نام و اعتبار دانشگاه صنعتی شریف که خانه دوم همگی ماست، به کار گیرم.
در طی این سالها، به همت همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری و حمایت شما عزیزان از مدیران منتخب خود، دانشگاه صنعتی شریف توانسته است علیرغم همه چالشها و محدودیتهای بودجهای و عوارض تحریم و شیوع ویروس کرونا، پیشرفتهای قابل توجه و متوازنی در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی و اثربخشی اجتماعی کسب کند. در حوزه آموزش که یکی از ارکان اساسی دانشگاه است، موفقیتهای چشمگیری همچون حفظ و ارتقاء کیفیت آموزش حتی در دوره کرونا از طریق توسعه زیرساختهای آموزش الکترونیک، بهبود نسبت استاد به دانشجو از طریق اهتمام به جذب اساتید فرهیخته، ایجاد حوزههای جدید میان رشتهای، گسترش آموزشهای آزاد و افزایش کیفیت ورودی پردیسهای دانشگاه حاصل شده است.
در حوزه پژوهش، اهتمام ویژهای به ارتقاء کمیت و کیفیت پژوهشهای نظری و کاربردی، ساماندهی پژوهشکدهها و ایجاد پژوهشکدههای میان رشتهای، توسعه دورههای پسادکتری، ارتقاء زیرساختهای آزمایشگاهی و رشد کمنظیر قراردادهای صنعتی شده است. در حوزه فناوری، گسترش مجتمع خدمات فناوری، ایجاد و گسترش پارک علم و فناوری و ناحیه نوآوری شریف، توسعه فرهنگ کارآفرینی، ایجاد مراکز نوآوری تخصصی و توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و پردازش سریع از جمله دستاوردهای مهم دانشگاه در این دوره است.
در حوزه بینالملل نیز میتوان به ارتقاء چشمگیر رتبه و وجهه بینالمللی دانشگاه، اهتمام به جذب دانشجویان کیفی خارجی، گسترش دورههای دکتری مشترک و مدرک دوگانه، ازدیاد فزاینده دورههای کارآموزی بینالمللی، بسترسازی برای اخذ دروس تخصصی از دانشگاههای معتبر دنیا، ارائه دروس توسط استادان بینالمللی، برگزاری دهها کارگاه، مدرسه و سمینار بینالمللی و انعقاد و اجرایی کردن تفاهم نامههای متعدد اشاره کرد.
از سوی دیگر، در حوزه فرهنگی، ضمن حفظ روابط صمیمانه و قانون-محور با تشکلهای دانشجویی، فعالیتهای علمی، فرهنگی، اجتماعی و مذهبی دانشجو-محور از قبیل زندگی در شریف، شریف زیبای من، جشنواره اقوام، جشنواره هفت قلم (ویژه نشریات دانشجویی) و دهها رویداد دیگر رونق چشمگیری داشته است. همچنین توسعه زیرساختهای رفاهی از جمله بازسازی عمده خوابگاهها، تاسیس مرکز پایش فرهنگی و اجتماعی و اجرای طرح تحول در ارائه خدمات دانشجویی از رئوس موفقیتهای دانشگاه در عرصه دانشجویی بوده است.
در حوزه برنامهریزی، استفاده از همکاران مجرب و متخصص برای تدوین برنامه راهبردی و تصویب آن در شورای دانشگاه و سپس هیات امنا، ایجاد مرکز برنامهریزی راهبردی، اجرای بودجهبندی سالانه و تهیه طرح جامع توسعه دانشگاه انجام شده است. همچنین با ایجاد بنیاد حامیان شریف و ارتباط صمیمی با انجمن فارغالتحصیلان دانشگاه، کمکهای مادی و معنوی کم نظیری از سوی حامیان جذب شده است. در پایان، باید به گسترش چشمگیر فضای کالبدی در دانشگاه در این دوره که دهها هزار مترمربع به فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه افزوده و بهویژه ساخت پارکینگ طبقاتی که آرزوی دیرینه همکاران و دانشجویان برای برخورداری از فضای سبز و آرام و عاری از ماشین بوده است، اشاره کرد.
قطعاً دستیابی به این دستاوردها، بدون همکاری و همراهی شما عزیزان و بویژه نمایندگان شما در شورای دانشگاه امکان پذیر نبود. انشاالله بزودی گزارش تفصیلی از عملکرد هفت ساله دانشگاه در حوزههای مختلف تقدیم همکاران گرامی خواهد شد.
اکنون که به لطف الهی، دوره مسئولیت اینجانب پایانیافته و زمام امور به همکار عزیز دیگری از میان ما سپرده شده است، وظیفه خود میدانم ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر جلیلی و آرزوی موفقیت و سلامتی برای ایشان، از همکاری و همراهی همه عزیزان به ویژه اعضای محترم هیات امناء دانشگاه، اعضای محترم شورای دانشگاه، همکارانم در هیات رئیسه و مدیران و کارکنان در همه سطوح ستاد و دانشکدهها طی هفت سال گذشته و نیز از دانشجویان گرامی که نور چشمان دانشگاه و امید آینده کشور هستند و حضورشان در دانشگاه مایه رونق و صفا است، صمیمانه تشکر کنم. امیدوارم که با تداوم این همراهی و همدلی، دانشگاه صنعتی شریف کماکان سرآمد و الگوی آموزش عالی کشور باقی بماند.»
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت