میرنیوز
مشکات نعمتی مدیر عامل این شرکت فناور در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه این شرکت از سال ۹۲ فعالیت خود را در زمینه واردات تجهیزات پزشکی آغاز کرده است، اظهار کرد: از اواخر سال ۹۶ نسبت به طراحی و توسعه بر روی محصولات مختلف در این حوزه اقدام کردیم.
وی تولید محصول کمک تنفسی را از جمله محصولات این شرکت نام برد و اظهار کرد: این دستگاه در اواخر سال ۱۳۹۸ آماده عرضه شد و اطلاعات مربوط به این دستگاه را برای دریافت تاییدیهها، به اداره کل تجهیزات پزشکی ارائه کردیم که این مساله همزمان با شروع پاندمی کرونا شد.
نعمتی با بیان اینکه این دستگاه که با نام "بای پپ" تولید شده بود به مدت ۱۰ ماه در پروسه ارزیابی قرار داشت، ادامه داد: مجوز تولید این محصول را در اواخر بهمن ماه سال ۱۳۹۹ دریافت کردیم و بعد از راه اندازی خط تولید، این محصول از خردادماه سال جاری به بازار عرضه شد.
مدیر عامل این شرکت فناور، کارایی این دستگاه را برای کمک به بهبود تنفس دانست و خاطر نشان کرد: این دستگاه به نوعی "ونتیلاتور" غیر تهاجمی است که عموما برای بیماران مبتلا به بیماریهای تنفسی در منازل کار برد دارد ولی با شروع پاندمی کرونا و کمبود در زمینه دسترسی به دستگاه ونتیلاتور، این دستگاه در بیمارستانها نیز کاربردی شد.
وی یکی از دلایل کاربردی شدن این دستگاه در بیمارستانها را قیمت پایین آن دانست و یادآور شد: قیمت این دستگاه یک دهم دستگاه ونتیلاتور است ضمن آنکه این دستگاه برای بیمارانی که در شرایط بحرانی نیستند نیز، قابل استفاده است.
نعمتی با بیان اینکه این دستگاه در بخشهای اورژانس و سایر بخشهای بیمارستانی کاربرد دارد، ادامه داد: این دستگاه دارای دو مُود کاری دستگاه ونتیلاتور است و به علت کمبود دستگاههای ونتیلاتور در دنیا، کاربرد دستگاههای کمک تنفسی در بیمارستانها توسعه یافت.
به گفته بیمارانی که به تازگی از بخشICU مرخص شدند و یا افرادی که دچار مشکلات خواب و قطع تنفس (خُرخُر) هستند میتوانند از این دستگاه کمک تنفسی بهرهمند شوند.
نعمتی با بیان اینکه این دستگاه با دانش بومی طراحی و ساخته شده است، تاکید کرد: این دستگاه به لحاظ قیمتی، نسبت به نمونههای اروپایی و امریکایی در برخی از مدلها تا ۶۰ درصد پایینتر است؛ ضمن اینکه تا ۵۰ درصد مانع از خروج ارز خواهد شد.
وی یادآور شد: علاوه بر آن، این دستگاه، یک دستگاه کمک تنفسی غیر تهاجمی است به این معنا که دستگاههای ونتیلاتور برای کمک به بیماران مبتلا به بیماریهای تنفسی، لولهای به داخل مجاری تنفسی بیمار خواهد شد و از این طریق بیمار قادر به تنفس خواهد بود ولی این دستگاه، دارای ماسکی است که بر روی صورت قرار میگیرد و هوا را با فشار مشخصی وارد ریه بیمار میکند.
نعمتی اضافه کرد: این روش باعث میشود که ریه قادر به انجام عمل دم و بازدم شود. این دستگاه دارای آپشنهایی است که با توجه به تجویز پزشک و تنظیمات فشار، برای بیماران مورد استفاده قرار میگیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا این دستگاه کمک تنفسی میتواند جایگزین ونتیلاتور شود، گفت: این امر بستگی به وضعیت بیمار دارد. ولی به طور کلی دنیا به این سمت در حرکت است که تا آنجا که امکان دارد بیماران در زیر دستگاه ونتیلاتورهای تهاجمی قرار نگیرند و سعی میشود که از دستگاههای غیر تهاجمی استفاده شود.
این محقق اضافه کرد: برای بیماران مبتلا به بیماریهای تنفسی در ابتدا از دستگاههای غیر تهاجمی استفاده میشود و در صورتی که شرایط بیمار بحرانی شد، از ونتیلاتورهای تهاجمی استفاده خواهد شد.
نعمتی با بیان اینکه در حال حاضر این دستگاه به بیماران مبتلا به بیماریهای تنفسی فروخته می شود، اظهار کرد: در شروع پاندمی کرونا، حجم بالایی از این دستگاه به کشور وارد شد و بیمارستانها در آن زمان نیازهای خود را از برندهای خارجی تامین کردند، ولی از آنجایی که حدود ۱۰ تا ۱۱ ماه در اداره کل تجهیزات پزشکی برای دریافت تاییدیهها معطل شدیم، محصولات ما دیر به بازار عرضه شد از این رو ما فروش این دستگاه به بیمار را در دستور کار قرار دادیم .
به گفته وی استقبال بازار داخل از این محصول به دلیل قیمت پایین و کارایی آن، خوب بوده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت