میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمد علی زارع چاهوکی در اولین جلسه از سلسله جلسات کارگاه آموزشی «راهبری تشکلهای دانشجویی» اظهار کرد: برای موفقیت در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه باید حوزه تسهیلگری و نظارت برعهده ما باشد و حوزه اجرا به تشکلهای دانشجویی سپرده شود.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تشکلها در حوزه دانشجویی به خوبی شکل گرفته است و در حوزه کارکنان نیز کانون فرهنگی کارکنان تشکیل شده است، افزود: این تشکلها به عنوان نهادهایی که بستر مشارکت را در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی فراهم میکنند، میتوانند در حوزه فرهنگی و اجتماعی موثر و مفید باشند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران بیان کرد: تقویت و ارتقای جایگاه و نقش تشکلهای دانشجویی، رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید است. تمرکز اصلی فعالیتها باید بر مبنای فعال سازی و افزایش مشارکت دانشجویان در این تشکلها باشد.
دکتر زارع چاهوکی تاکید کرد: با توجه به شرایط ویژهای که پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد شد، فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی با آسیب جدی مواجه شدند. در ابتدای ورود به شرایط ویژه کرونایی زیرساخت مناسبی وجود نداشت یا در صورت فراهم بودن زیرساختها، افراد آماده نبودند.
وی با بیان اینکه در حوزه سامانهها، تولید محتوا نیاز است و باید فضایی برای گفتگو فراهم شود و همچنین ارتباط تشکلهای دانشجویی و فعالان دانشجویی با دانشگاه باید تسهیل شود، افزود: در این زمینه سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی ایجاد شد که میتواند کارکردهای زیادی داشته باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه نقاط ضعفی به دلایل مختلف در عملکردمان وجود دارد که باید شناسایی شوند و در رفع این آسیبها تلاش شود، تاکید کرد: یکی از وجه تمایز دانشگاه تهران با دیگر دانشگاهها، تشکلهای دانشجویی متنوع و متعدد در دانشگاه است.
دکتر زارع چاهوکی گفت: از ظرفیت اعضای هیئت علمی به صورت نظاممند در حوزه فرهنگی و اجتماعی در قالب «استاد مشاور فرهنگی و علمی»، «استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی»، «استاد مشاور کانونهای فرهنگی» و «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر» استفاده میشود. حدود ۵۰۰ عضو هیات علمی در این قالبها به تشکلهای دانشجویی کمک میکنند.
به گزارش امور سامانهها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ وی تاکید کرد: ظرفیت خانواده دانشجویان با تاسیس «انجمن خانواده و دانشگاه» فعال خواهد شد. کارنامه فرهنگی، امتیاز نشریه حرفهای و استفاده از امتیاز بنیاد ملی نخبگان برای افزایش انگیزه دانشجویان به فعالیت در حوزه فرهنگی و اجتماعی به کار گرفته شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان باید به راحتی با مدیر و کارشناسان ارتباط بگیرند تا در کوتاه ترین زمان به پاسخ سوالات خود برسند. دانشجویان باید با کسب و کارهای مختلف آشنا شوند، همچنین باید به فعالیتهای گروهی تشویق و ترغیب شوند.
در دومین جلسه از سلسله جلسات کارگاه آموزشی «راهبری تشکلهای دانشجویی» که در روز سهشنبه نهم شهریور ماه برگزار شد، موضوعاتی از قبیل کارکردهای شورای صنفی، آشنایی با نقش تشکلهای اسلامی، انجمنهای علمی، کانونهای فرهنگی و نشریات دانشجویی، مزایای عضویت در تشکلهای دانشجویی، علت بروزچالشها و موانع در راهبری تشکلهای دانشجویی و تقسیم وظایف میان معاونت فرهنگی و اجتماعی و تشکلهای دانشجویی طرح و بررسی شد. همچنین در این جلسه موضوعات دیگری همچون فقدان قانون، فقدان مخاطب و فقدان بودجه و ... در تشکلها مطرح و بررسی شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند