میرنیوز
دکتر مسعود کمبرانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه با اصل تحریم موافق نیستیم و آنرا به سود کشور نمیدانیم در ادامه اظهار کرد: اما در جنگ اقتصادی و جهت عبور از این شرایط سخت، با باور به توانایی داخلی، همه تلاش خود را برای تولید محصولات دانشبنیان و رفع برخی نیازهای صنعت به عمل میآوریم.
وی افزود: سازمان جهاد دانشگاهی تهران در راستای ایجاد فناوریهای جدید و تولید محصولات دانشبنیان چندین طرح ارزشمند را در سال گذشته به ثمر رسانده و یا در دست اجرا دارد.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران ادامه داد: تولید کریستالیزاتورهای ریختهگری پیوسته برای صنایع فولاد، مس و آلومینیوم، تولید واکسن برای آبزیان، تولید فرمونهای جنسی برای مقابله با آفات گیاهی، دستیابی به فناوری ارتقاء کیفیت نفت خام و تولید انواع نهالهای میوه به روش کشت بافت از مهمترین پروژههای فناورانه و ارزشمند در سازمان جهاد دانشگاهی تهران هستند که توانسته اند برخی از نیازهای صنایع و کشور را برطرف نموده و گامی کوچک در جهت کاهش تبعات حاصل از تحریم به حساب آید.
تأکید بر ضرورت استفاده از توان جوانان نخبه و نوآور و تلاش سازمانهای آیندهنگر در جذب این افراد
دکتر کمبرانی با تأکید بر ضرورت استفاده از توان جوانان نخبه و نوآور در ادامه خاطرنشان کرد: سازمانهای آیندهنگر باید حداکثر تلاش خود را برای جذب نیروی انسانی نخبه و نوآور به عمل آورند و با تلفیق تجربه و شور جوانی، محصولات خود را متناسب با نیاز روز جامعه و صنعت توسعه دهند.
وی با اعتقاد به اینکه در دنیای کنونی سرعت تغییر و تولید علم بسیار زیاد است و هر سازمانی از این موضوع غافل شود بدون شک رو به افول و شکست خواهد بود، گفت: جوانان نخبه و نوآور و افراد خوشفکر از موثرترین و ارزشمندترین عوامل در بروز ایدههای جدید و پیشرفت علم هستند. ایجاد محیط مناسب برای حضور این جوانان، میتواند کمک موثری به خلق ایده و نظریههای جدید علمی کند.
«منش» بستری مناسب برای جذب و حضور جوانان خلاق با ایدههای نو
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران افزود: مراکز نوآوری و شکوفایی( منش) میتواند بستر مناسبی برای حضور جوانان خلاق با ایدههای نو فراهم آورد. در این مراکز صاحبان ایده، از مشاورهها و امکانات اولیه برای توسعه فکر و ایده خود بهرهمند شده و مسیر تبدیل ایده به محصول را در زمان کمتر و با ضریب موفقیت بیشتر طی میکنند.
دکتر کمبرانی تصریح کرد: سازمان جهاد دانشگاهی تهران در همین راستا، اقدام به برنامهریزی برای تأسیس «منش» متناسب با تخصصهای خود کرد و با توجه به امکانات بسیار خوبی که در اختیار دارد، پیشنهاد مناسبی را برای کسب مجوز به ستفا ارائه کرد و خوشبختانه این پیشنهاد در اسرع وقت بررسی و با تأسیس این مرکز در سازمان جهاد دانشگاهی تهران موافقت شد.
وی خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر مقدمات راهاندازی این مرکز در ساختمان آموزش این سازمان در بلوار کشاورز فراهم شده و انشاا... در آینده نزدیک شاهد افتتاح آن و آغاز فعالیت در سه حوزه تخصصی آموزش منابع انسانی، مواد شیمیایی و مواد فلزی خواهیم بود.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران اظهار امیدواری کرد که با حضور و جذب افراد نخبه و ایدههای جدید در این مرکز، امکان مشارکت و سرمایهگذاری در تجاریسازی ایدههای برتر فراهم شود و همچنین زمینه جذب نیروهای نخبه به عنوان نیروهای متخصص در گروههای تخصصی سازمان ایجاد شود.
حضور اساتید دانشگاه تهران در پروژههای جهاد دانشگاهی
دکتر کمبرانی گفت: مجاورت سازمان جهاد دانشگاهی تهران و دانشگاه تهران منافع و مزایای بسیاری برای دوطرف داشته و دارد. حضور اساتید دانشگاه تهران در پروژههای جهاد دانشگاهی سابقهای طولانی دارد و دستاوردهای خوبی برای طرفین ایجاد کرده است. همچنین حضور معاونت فرهنگی این سازمان در دانشگاه تهران توانسته است اثرات فرهنگی و اجتماعی خوبی برای دانشجویان در پی داشته باشد.
اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی تهران برای همکاری با واحدهای استانی جهاد دانشگاهی
وی افزود: سازمان جهاد دانشگاهی تهران در زمینههای متنوعی از علوم پایه و فنی و مهندسی و همچنین رشتههای مختلف علوم انسانی از سابقه و توانمندی خوبی برخوردار است و تلاش میکنیم و در حد نام و استعداد این سازمان، در اجرای طرحهای کلان ملی و پروژههای فناورانه جهاد دانشگاهی حضور داشته باشیم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران تصریح کرد: یکی از مهمترین فعالیتهای این سازمان که با حمایت معاون پژوهش و فناوری و معاون محترم هماهنگی جهاد دانشگاهی در حال پیگیری است، اجرای پروژههای بین واحدی است. سازمان جهاد دانشگاهی تهران در حوزه تخصصی آبزیپروری، تولید نهالهای میوه به روش کشت بافت و همچنین تولید مشترک مواد شیمیایی و فلزی آمادگی همکاری با واحدهای استانی جهاد دانشگاهی را دارد.
دکتر کمبرانی یادآور شد: ویرایش برنامه هفتم توسعه جهاد دانشگاهی در حال انجام است و کمیتههای تخصصی در حوزههای مختلف تشکیل شده است. من هم افتخار حضور در کمیته تخصصی حوزه پژوهشی و فناوری را دارم و امید میرود نتیجه همفکریهای انجام شده در جلسات کمیته، به برنامهای عملیاتی و مثمرثمر برای سالهای آتی جهاد دانشگاهی منجر شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت