میرنیوز
سعدالله نصیری قیداری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فعالیت های دانشگاه شهید بهشتی در زمینه آموزش زبان چینی در دهه های اخیر گفت: سال ۱۳۷۴ برای اولین بار گروه زبان چینی در ایران در دانشگاه شهید بهشتی راه اندازی شد و ۳ دهه است که این دانشگاه در سطح کارشناسی، آموزش زبان چینی را برعهده دارد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی افزود: در همان سال ها در تفاهم نامه ای که با دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای داشتیم، اساتید ایرانی و چینی بین دو کشور در حال رفت و آمد بودند. هرچند این کار کاملا مستمر نبوده و در برخی زمان ها امکان رفت و آمد وجود نداشته است.
نصیری افزود: این ارتباط دانشگاهی موجب شد، مرکز مطالعات ایران در دانشگاه بین المللی شانگهای ایجاد شود و این تعامل بین دانشگاهی یک حرکت قابل تاملی بوده است.
وی تعداد زبان آموزان اهل کشور چین در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان از سال ۹۶ تا قبل از شیوع کرونا را ۵۹ نفر اعلام کرد و گفت:همچنین تعداد دانش آموختگان زبان و ادبیات چینی در دانشگاه شهید بهشتی از زمان آغاز فعالیت گروه زبان چینی، ۱۷۷ دانشجو در مقطع کارشناسی زبان بوده است و در حال حاضر نیز تعداد ۹۰ دانشجوی زبان چینی در حال تحصیل در دانشگاه هستند.
نصیری ضمن بیان این مطلب که دانشگاه شهید بهشتی اولین و تنها دانشگاهی است که مرکز چین شناسی دارد، تصریح کرد: در راستای تقویت ارتباط علمی-آموزشی دانشگاه های ایران با دانشگاههای چین اخیرا یک پروپوزال آماده و تقدیم وزیر علوم کردم که ایشان هم دستور دادند این پروپوزال در مرکز همکاری های بین الملل وزارت علوم مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: این یک طرح جامع برای ارتباط علمی و فناوری ۲۵ سال آینده دانشگاه های ایران بالاخص دانشگاه شهید بهشتی با دانشگاه های چینی است که در برش های ۵ سال فعالیت ها، چشم انداز و اهداف مشخص شده است؛ همچنین پیشنهاد داده ام دانشگاه شهید بهشتی مجری طرح باشد.
وی در ادامه افزود: همچنین از وزارت علوم درخواست کرده ایم دبیرخانه دائمی همکاری های علم و فناوری چین با دانشگاه های کشور در دانشگاه شهید بهشتی ایجاد شود.
نصیری بیان کرد: در راستای فعالیت های چشمگیر دانشگاه شهید بهشتی، اخیرا وزارت امور خارجه در یک نامه رسمی دانشگاه شهید بهشتی را به عنوان مسول آموزش چینی در فضای مجازی انتخاب کرد تا به دلیل کرونا آموزش زبان چینی متوقف نشود.
رئیس دانشگاه شهیدبهشتی در ادامه پیشنهاد در راستای افزایش همکاری های ایران و چین انجمن روسای دانشگاههای بزرگ ایران و چین تشکیل شود.
وی در پایان تاسیس صندوقهای مالی مشترک در حوزه همکاری علمی و فناوری، تعریف پروژههای مشترک در حوزه علوم و فناوریهای نوین و توسعه و تقویت زیر ساخت شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی، همکاری پیرامون راه های مقابله و تثبیت گرد و غبار در ایران، ایجاد و ارتقای کرسیهای آموزش زبان و ادبیات فارسی و چینی در دانشگاه های دو کشور، توسعه مراتع و بیابان زدایی و بهبود محیط زیست و مشارکت در احداث پارک های علم و فناوری مشترک و ایجاد شرکتهای دانش بنیان مشترک را از دیگر پیشنهادات خود به عنوان راه های همکاری با دانشگاه های چینی عنوان کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف
حمایت بنیاد ملی علم از طرحهای پژوهشی و رسالههای مرتبط با فلسطین
ابلاغ هرگونه آییننامه و بخشنامه منوط به تأیید حقوقی وزارت علوم شد