میرنیوز
بهگزارش ایسنا، دکتر مجتبی صدیقی در آیین افتتاح پروژههای عمرانی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در ایلام که امروز با حضور رئیسجمهور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: حوزههای دانشجویی در دوران مسئولیت دولت تدبیر و امید با هدف تأمین تسهیلات معیشتی و رفاهی برای دانشجویان کشور اقدامات متنوعی در حوزه ساخت و تجهیز خوابگاههای دانشجویی، ارتقای سطح کیفی فضاهای خوابگاهی، تغذیه دانشجویی، ساخت سلف سرویسها و صنعتیسازی آشپزخانههای دانشگاهی کشور و نیز توسعه فضاهای ورزشی را به سرانجام رسانده است.
وی در ادامه تصریح کرد، افتتاحهایی که امروز انجام میگیرد تنها گوشهای از مجموعه پروژههایی است که در طول هفت سال و خوردهای در تصدی دولت تدبیر و امید اجرا و به بهرهبرداری رسیدهاست. در واقع در حوزههای خوابگاههای دانشجویی با توسعه جدی روبرو بودیم و هم اینکه خوابگاههای موجود در طرح ارتقای کیفی تعمیرات اساسی شده و شرایط آنها بهینه شد.
رییس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: بیشاز ۷۰ درصد آشپزخانههای دانشگاهها بین ۵۰ تا صد درصد صنعتی شدند، در کنار این فعالیتها بهسلامت روحی و روانی دانشجویان از طریق مراکز مشاوره و سلامت دانشگاهها توجه ویژه ای شده است.
صدیقی با اشاره به الکترونیکی شدن خدمات دانشجویی به توسعه سه و دو دهم برابری دانشجویان غیرایرانی در دانشگاههای کشور اشاره کرد و گفت: این موضوع در ارتباطات فرهنگی و علمی جمهوری اسلامی مؤثر بوده و هم به اقتصاد آموزش عالی کمک کرده است. ضمن اینکه امروز در حوزه دانشجویی و رفاهی شاهد افتتاح پنجاه و سه پروژه در استانها و دانشگاههای مختلف هستیم که شامل افتتاح ۱۰ پروژه ساخت خوابگاه جدید، ۱۵ پروژه فضاهای ورزشی سرپوشیده، ۱۹ پروژه ورزشی روباز، ۹ پروژه رفاهی که در مجموع ۶۹ هزار و ۵۰۷ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۱۰۲ میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: اینجانب با حضور در دانشگاه ایلام در حضور استاندار و ریاست دانشگاه اجازه میخواهم هشت پروژه در این دانشگاه را افتتاح کنیم. این پروژهها شامل، پروژه استخر دانشگاه با ۲۱۷۶ متر مربع زیربنا، دو زمین والیبال ساحلی، سالن تیراندازی دانشگاه، پیست دوچرخهسواری، ایستگاه شبانهروزی مرکز فوریتهای پزشکی و بازسازی دو خوابگاه و ارتقای سطح سلفسرویس برادران میشود.
دکتر صدیقی به اجرایی شدن همسانسازی حقوق و مزایای اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارتخانه های علوم و بهداشت اشاره کرد و گفت: موضوع ارتقای وضعیت معیشتی اعضای هیأت علمی یکی از برنامههای اصلی پیشنهادی دکتر غلامی وزیر علوم بوده که به صورت جدی از سال ۱۳۹۷ در دستور کار قرار گرفت و تاکنون در مراحل مختلف پیگیری شده است.
دکتر صدیقی در ادامه افزود: در این راستا حقوق اعضای هیأت علمی در سال ۱۳۹۸ افزایش یافت، اما با افزایش حقوق اعضای هیات علمی وزارت بهداشت در سال ۱۳۹۹، بار دیگر تفاوت این دو زیاد شد و لذا از مهرماه ۱۳۹۹ موضوع همسانسازی بار دیگر در دستور کار قرار گرفت که با رایزنیها و پیگیریهای انجام شده در سطح دولت و مجلس، در نهایت این موضوع به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و در قانون بودجه گنجانده شد.
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه دو موضوع «تصویب بودجه» و «اختصاص بودجه» در فرایند بودجهریزی دو مقوله متفاوت است، اظهار داشت: سهم وزارت علوم در بودجه تصویبی مشخص نیست و از طرفی منبع تأمین مالی بودجه هم نامشخص است و لذا باید صدور احکام جدید و پرداختها چندین ماه به تعویق میافتاد، اما با رایزنیهای وزیر محترم علوم و مساعدت و حسن توجه رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، مشکلی برای پرداخت آن از ابتدای سال ایجاد نشده و دستورالعمل مربوطه هفته آینده به تصویب هیاتهای امنا در سراسر کشور خواهد رسید و با ارادهای که برای اجرای آن وجود دارد در کوتاهترین زمان این فرآیند به اتمام خواهد رسید.
دکتر صدیقی در ادامه با اشاره به تغییر تاریخ اجرای مصوبه افزایش ۵۰ درصدی حقوق و مزایای کارکنان دانشگاهها و مؤسسات آموزش از سوی وزارت عتف در اوایل سال جاری، گفت: تاریخ اجرای مصوبه افزایش ۵۰ درصد حقوق کارمندان اصلاح شد و هم اکنون با توجه به دریافت مجوزهای قانونی، مقرر شده است، پرداخت آن از محل اعتبارات ماندههای سنواتی و درآمدهای اختصاصی مؤسسات ذیربط، پس از تصویب در هیئتهای امنا انجام شود.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه باید از ایجاد دوگانگی هیأت علمی و کارمند جلوگیری شود، گفت: ضوابط و مقررات هیات علمی و کارمند باید هر یک جداگانه مورد توجه و بررسی قرار گیرد و از هرگونه ایجاد دوگانگی جلوگیری شود، چرا که در غیر این صورت، در نهایت آموزش عالی کشور متضرر خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف