میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری برگزاری رویداد کمند در سطح دانشگاههای ۱۰ استان کشور را اقدامی ارزشمند و مؤثر در زمینه توانمندسازی دختران دانشجو جهت ورود به فضای کسب و کار توصیف کرد و افزود: اجرای این قبیل برنامهها موجب توسعه سرمایههای اجتماعی میشود.
وی همچنین توجه به مقوله زنان و دختران به عنوان نیمی از جامعه را زمینهساز توسعه اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: اجرای برنامههای مشترک در سطح دانشگاهها همچون نهالی است که به شکوفایی و بالندگی دختران دانشجو میانجامد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزاری جشنواره ملی زن و علم را از دیگر برنامههای مشترک برشمرد و گفت: این رویداد در بین بانوان دانشگاهی توانسته است منجر به ارتقای انگیزههای آنان و نیز الگوپذیری از مفاخر علمی و اجتماعی شود.
دکتر غفاری افزایش شمار شرکتکنندگان در این جشنواره را بیانگر تثبیت این رویداد در جامعه علمی کشور دانست و اظهار امیدواری کرد: این روند در دوره جدید جشنواره که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار میشود تداوم یابد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، برگزاری نمایشگاههای مد، لباس و صنایع دستی را از دیگر اقدامات مشترک دانست و اظهار داشت: جلب مشارکت دانشجویان در این برنامه نیز منجر به ترغیب آنان در تولید آثار ارزنده در زمینه مد، لباس و صنایع دستی به عنوان کالاهای فرهنگی و هویت آفرین شده است. دکتر غفاری در پایان سخنان خود طرح ملی توانمندسازی سفیران فرهنگی را مورد اشاره قرار داد و گفت: این طرح با طراحی متناسب با شرایط کرونایی در سال آینده در منطقه دانشگاهی به اجرا در میآید.
همچنین محمد هادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با اشاره به برنامههای مشترک اجرا شده، اظهار داشت: وجه افتراق این برنامهها با سایر فعالیتها، سیاستگذاری و اجرای توأمان برنامه ها در میدان واقعی دانشگاه بوده است.
وی افزود: برگزاری رویداد کمند در سطح دانشگاههای کشور نتیجه سیاستگذاری صحیح و کارآمد است که توانسته علاوه بر تقویت امید به ایجاد امکان کنش دانشجویان دختر بیانجامد چرا که در اجرای این برنامه بسته کاملی از یک فرآیند پیشبینی و به عرصه اجرا در آمد.
عسکری افزود: همکاری بین دستگاهی میان وزارت علوم، معاونت زنان و خانواده و صندوق کارآفرینی امید منجر به شبکهای شد که در آن ایدهها و دستاوردهای ارزندهای شکل گرفت.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه به برگزاری اولین جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی اشاره کرد و افزود: این جشنواره که بر اساس موافقتنامه برای اولین بار برگزار میشود یکی از برنامههایی است که منجر به تقویت هویت دختران دانشجو میشود.
وی افزود: اگرچه ما به خط کشی جنسیتی معتقد نیستیم ولی هویت بخشی به کنشگری مؤثر دختران دانشجو را یک ضرورت میدانیم و برگزاری این جشنواره را یکی از بسترهای مورد نیاز در این زمینه میدانیم که خوشبختانه با حمایت معاونت امور زنان و خانواده اجرا میشود.
عسکری در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز به کار سامانه نمایشگاهی توانمندیهای دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی خبر داد و افزود: این سامانه با قابلیتهایی که در آن پیشبینی شده است، امکان ارائه دستاوردهای دانشجویان دختر سراسر کشور ایجاد شده است.
وی افزود: توانمندسازی و ترغیب دانشجویان دختر جهت ورود به کسب و کار در زمینه کالاهایی را که هم کالای فرهنگی روزآمد تلقی شده و هم منجر به تقویت هویت ملی در میان دانشجویان میشود، از اهداف این نمایشگاه به شمار میرود که این مهم در سایه راهنماییهای استادان دانشگاهی تحقق پیدا میکند.
بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در پایان با اشاره به اینکه یکی از چالشهای نظام آموزش عالی کشور اشتغال پذیری دانش آموختگان است، اظهار امیدواری کرد با اجرای این برنامهها شرایط به نحوی فراهم شود تا منجر به امید آفرینی، هویت آفرینی در میان دختران دانشجو جهت ورود قدرتمند در عرصه اجتماعی شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت