میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، دانشمندان میگویند ترکیبات طبیعی موجود در سیب میتواند خطر ابتلا به آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل را کاهش دهد. غلظت زیاد ترکیبات موجود در سیب و گیاهان دیگر که به عنوان "مواد شیمیایی گیاهی" شناخته میشوند، در فرآیندی به نام "عصبزایی یا نوروژنز" باعث ایجاد سلولهای عصبی میشوند. نورونها سلولهای بسیار تحریک پذیری هستند و اطلاعات را از طریق سیگنالهای الکتریکی به دیگر قسمتهای بدن منتقل کرده و توانایی یادگیری و حافظه ما را نیز تقویت میکنند. در آزمایشات آزمایشگاهی، دو ترکیب کوئرستین موجود در پوست سیب و دی هیدروکسی بیزوئیک اسید(DHBA) در مغز سیب سبب ایجاد سلولهای عصبی در مغز موشها شد.
جالب است بدانید که آب سیب به طور قابل توجهی سبب عصب زایی نمیشود، به همین دلیل است که محققان پیشنهاد میکنند این فواید در مصرف یک سیب کامل موجود است و این فواید به آن میزان در یک لیوان آب میوه سیب نیست.
محققان آلمانی در این مقاله که در مجله "Stem Cell Reports" منتشر شده است، میگویند: شاید حقیقتی درباره این جمله معروف "خوردن یک سیب در روز پزشک را از شما دور میکند"، وجود داشته باشد. در این مطالعه ما نشان دادیم که هم پوست و هم گوشت سیب حاوی ترکیبات مفیدی برای عصب زایی هستند.
این مطالعه نشان داد که سلولهای بنیادی رشد یافته در آزمایشگاه از مغز موشهای بالغ، سلولهای عصبی بیشتری تولید میکنند و در صورت افزودن کوئرستین یا دی هیدروکسی بیزوئیک اسید نیز مرگ سلولی در آنها رخ نمیدهد.
با توجه به مصرف زیاد آب سیب، محققان همچنین بررسی کردند که آیا مصرف آب سیب کامل بر نوروژنز در موشهای آزمایشگاهی تأثیر میگذارد یا خیر. با این حال، مشخص شد که مکمل آب سیب تاثیر چندانی در نوروژنز یا یادگیری بزرگسالان ندارد.
با این حال محققان خاطرنشان کردند که یک مطالعه که درسال ۲۰۱۰ انجام شده بود، نشان داده بود که مصرف آب سیب علائم رفتاری را در بیماران مبتلا به آلزایمر بهبود میبخشد.
برای تعیین اینکه آیا کوئرستین، دی هیدروکسی بیزوئیک اسید و سایر عناصر غذایی گیاهی میتوانند یادگیری و عملکرد شناختی را در انسان تقویت کنند یا خیر، مطالعات بیشتری مورد نیاز خواهد بود.
زردینه یا زیستزردینه، عناصر غذایی گیاهی فراوانی هستند که در میوهها و سبزیجات یافت میشوند و میتوانند مسیرهای سیگنالینگ مولکولی را تحت تأثیر قرار دهند که این موضوع نیز بر تواناییهای شناختی تأثیر می گذارد. زردینه یا زیستزردینه غذایی به طور طبیعی در میوهها، سبزیجات، شکلات و نوشیدنیهایی مانند چای وجود دارد.
اگرچه گفته میشود که مصرف یک سیب در روز افراد را از رفتن به مطب پزشک بینیاز میکند، اما متخصصان سال ۲۰۱۹ اظهار کردند، مصرف روزانه دو سیب برای کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی بهتر است.
مصرف دو سیب در روز میتواند به کاهش خطر سکته مغزی یا قلبی کمک کند. محققان آن تحقیق نیز در آن زمان گفتند به نظر میرسد گفتههای پیشینیان درباره فواید مصرف یک سیب در روز تقریبا درست بود. فیبر و پلی فنول موجود در سیب بسیار مفید است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور
تولد پنج قلوها در اهواز
سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر میشود
بسیجیان امروز نسل زد بسیج هستند
دیابتیها این عارضه را جدی بگیرند
تاسیس داروخانه دولتی متوقف شود
درباره کیست کبد بیشتر بدانیم
کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟