میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، امروز شرکت "فرملبز"(Formlabs) یک چاپگر سه بعدی موسوم به "فیوز ۱" را که از نوع "پخت لیزری انتخابی"(SLS) است و برای ساخت نمونههای اولیه حرفهای و مهندسان ساخته شده است، معرفی کرد.
پخت لیزری انتخابی(SLS) یک تکنیک تولید افزودنی(Additive Manufacturing) است که در آن با استفاده از یک لیزر به عنوان منبع انرژی مواد پودری(معمولاً نایلون/ پلی آمید) را پخته و به هم متصل میکنند. این کار با هدفگیری نقاطی در فضا(که از یک مدل سهبعدی در رایانه بدست میآید) بهطور خودکار و اتصال آنها به یکدیگر به منظور تولید یک ساختار صلب صورت میگیرد. این روش شبیه به ذوب لیزری انتخابی(SLM) است؛ این دو روش در یک نگاه از یک مفهوم یکسان هستند، اما در جزئیات فنی تفاوت دارند. روش ذوب لیزری انتخابی(SLM) شبیه به روش پخت لیزری انتخابی است، با این تفاوت که در SLM ماده به جای پخت کاملاً ذوب میشود و خصوصیات متفاوتی نظیر ساختار کریستالی، تخلخل و غیره ایجاد میکند. SLS(و همچنین سایر تکنیکهای ذکر شده AM) یک فناوری نسبتاً جدید هستند که تاکنون عمدتاً برای نمونهسازی سریع و برای تولید کم حجم قطعات کاملاً مورد استفاده قرار گرفته است. با پیشرفت تجاری در فناوری AM، نقش تولید در حال گسترش است.
"فیوز ۱" از اولین پودر نایلون ساخته شده توسط شرکت "فرملبز" استفاده میکند تا چاپ SLS را با قیمت مناسبتری برای کسب و کارها فراهم کند. این چاپگر در واقع یک چاپگر صنعتی با محفظه قابل جابجایی است که میتواند در هنگام اتمام کار برای استفاده مداوم و چند باره تعویض شود. علاوه بر این، یک دوربین داخلی به کاربران امکان میدهد ساخت و ساز را به صورت زنده و لحظهای تماشا کنند و به آنها اجازه میدهد اشراف کامل به روند ساخت داشته باشند.
"فرملبز" در دنیای پروتز پزشکی جایگاه ثابتی برای خود ایجاد کرده است و از چاپگرهای آن برای ساخت دندانهای مصنوعی استفاده میشود. در عین حال، "فیوز ۱" قبلاً توسط شرکتی به نام PHS برای ساخت پروتز انگشت آزمایش شده است.
"متیو میکوز" بنیانگذار PHS میگوید که این ماشین جدید او را قادر میسازد پروتزهای مصنوعی را به شکل واقعا سفارشی و شخصیساز بسازد و یک راه حل سریع را برای بیماران فراهم کند.
سه نوع رایج چاپ سهبعدی پلاستیکی FDM ، SLA و SLS است. چاپگرهای سه بعدی خانگی با رسوب قطراتی از نوارهای پلاستیکی ذوب شده استفاده میکنند. روش SLS با استفاده از لیزر، ذرات پودر پلاستیک را ذوب میکند و با قرار دادن لایههای جدید پودر روی مدل، آن را شکل میدهد.
به طور طبیعی با روش SLS، مقدار زیادی از پودرها به مدل تبدیل نمیشوند و "فیوز ۱" ساخته شده است تا مراقب این هدر رفت باشد.
این شرکت همچنین دستگاهی به نام "فیوز سیفت"(Fuse Sift) را در کنار چاپگر خود میفروشد که پودرهای بلااستفاده را بیرون کشیده و تمیز میکند تا در ساخت بعدی مورد استفاده مجدد قرار گیرند.
امید است که بیش از ۷۰ درصد از پودر نایلون هدر رفته قابل استفاده مجدد باشد که به طور چشمگیری ضایعات را کاهش داده و هزینهها را پایین میآورد.
متأسفانه قیمت این چاپگر برخلاف خانگی بودن آن هنوز چیزی نیست که هر کسی بتواند از عهده آن برآید، مگر اینکه صاحب یک شرکت طراحی باشد، چرا که قیمت آن ۱۸ هزار و ۴۹۹ دلار است. البته دستگاه "فیوز سیفت" ۹۰۰۰ دلار را با صرفهجویی جبران میکند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند