میرنیوز
به گزارش ایسنا، بزرگترین مرکز نوآوری صنعت قطعهسازی خودرو، صبح امروز طی برگزاری مراسمی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، بزرگترین مجموعه فعال قطعه سازی خودرو افتتاح شد و قرار است این مجموعه با تبدیل شدن به شرکت دانشبنیان، زمینه را برای حمایت از ایدههای نوآورانه، صنعت خودرو را از واردات و تولید قطعات بینیاز کند.
در حال حاضر ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر در این مجموعه تولیدی مشغول به فعالیت هستند و قطعات گوناگون خودرو از جمله حسگرها، نشانگرها، دسته سیم، سوییچو ترمز، قطعات تزیینی و قوای محرکه را تولید و عرضه کردهاند و در حوزه یونیتهای کنترل تولیدی کروز قطعاتی چون سنسورهای تهویه، فرمان و ترمز، سیستمهای کنترل مرکزی و ایمنی خودرو را نیز بومیسازی کردند.
در این مرکز تحقیقات پیشرفتهترین دستگاههای اندازهگیری و سیستمهای طراحی تولید شده است و ۲۳۰ نفر از دانشگاهیان کشور در حال تحقیق و پژوهش هستند که حاصل کار و فعالیت آن ها طراحی قطعات پیشرفته مورد نیاز صنایع کشور است. علاوه بر فعالیتهای انجام شده در این مجموعه، در حال حاضر بالغ بر ۵۰ پروژه با دانشگاههای بزرگ کشور از جمله تهران، شریف و امیرکبیر در حال انجام است.
خط تولید قطعات الکترونیکی این شرکت برای قطعات سطحی ۸ خط اتوماتیک با ظرفیت ۲۵ میلیون قطعه برای بیش از ۳۴۰ قطعه ظرفیت دارد و در تولید انواع سنسورها، نمایشگرها و قطعات امنیتی و قطعات الکترونیکی و در حوزه کنترل مرکزی خودرو فعالیت میکند.
این مرکز نوآوری صنعت قطعهسازی خودرو در زیرساختی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا با ۳ میلیون یورو سرمایهگذاری در مسیر رفع نیازهای فناورانه صنعت خودرو گام برداشته است.
در این مراسم سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه نوآوری و توانمندی طراحی، مهمترین مولفه برای تبدیل خودروسازی کشور به یک صنعت پویا است، گفت: مرز باریک میان کارخانهداری و صاحب صنعت بودن، توانمندی طراحی، ماشینسازی، بهینهسازی و توسعه است و این توانمندی صرفا با گشودن درها به روی نوآوری و استقبال از شرکتهای دانشبنیان، خلاق و استارتاپها به دست میآید.
وی با اشاره به تاثیرگذاری حضور شرکتهای دانشبنیان و خلاق در حوزه خودروسازی، یادآور شد: برای تبدیل شدن خودروسازی کشور به یک صنعت پویا و رو به جلو، باید نوآوری دانشبنیانها به این حوزه راه یابد که خوشبختانه این اتفاق مهم در این صنعت در حال تحقق است.
ستاری با بیان اینکه اکنون توانایی تولید بخش قابل توجهی از قطعات و نرمافزارهای خودرویی در شرکتهای دانشبنیان داخلی وجود دارد و صنایع باید بازار بزرگ و بالقوه خود را در اختیار این شرکتها قرار دهند، خاطر نشان کرد: از این طریق ضمن برخورداری کشور میتواند صنعت پویا و اقتصاد نوآور را جایگزین اقتصاد وارداتچی کند.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، با تاکید بر ضرورت حمایت زیرساختی برای ایجاد پلی میان نوآوری شرکتهای دانشبنیان و خلاق با صنایع، اظهار کرد: از تمام شرکتهای دانشبنیان و فناور برای رفع نیازهای صنعت خودرو و ورود نوآوری به این عرصه دعوت و همچون گذشته از فعالان زیستبوم نوآوری خودرو حمایت میکنیم.
ستاری با تاکید بر این که ایران با برخورداری از تاریخ طولانی و فرهنگی غنی باید صاحب صنعت بومی باشد، تصریح کرد: فرهنگ تکیه به مونتاژ و واردات صرف، چالشهای بسیاری را برای صنایع به وجود آورده است، اما امیدواریم با ایجاد مراکز نوآوری و هموار شدن راه ورود خلاقیت، صاحب صنعت بومی خود و صادرات آن شویم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی
چند باور غلط درباره راه های انتقال ایدز
چالش های سازمان غذا و دارو بعد از پوست اندازی
هشدار درباره مصرف خودسرانه داروهای گیاهی/خطرات پنهان برای سلامت
پرتاب یک ماهواره جدید ایرانی با پرتابگر سایوز در سال ۱۴۰۴
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری