میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، در دومین نشست مجازی شورای هماهنگی سازمانها و مجامع بینالمللی با اشاره به ظرفیتهای موجود در کشور، اظهار داشت: توسعه و حمایت از ظرفیتها در فضاهای بینالمللی، آثار تحریمها را کمرنگ میکند و باعث توسعه فعالیتهای فرهنگی، علمی و فناوری میشود.
وی با اشاره به ظرفیتهای موجود در کشور گفت: توسعه و حمایت از ظرفیتها در فضاهای بینالمللی آثار تحریمها را کمرنگ میکند و باعث توسعه فعالیتهای فرهنگی، علمی و فناوری میشود.
وی با قدردانی از فعالیتهای کمیسیون ملی یونسکو گفت: منتظر هستیم تا گزارشهای مدون فعالیتهای سازمانها و مجامع بینالمللی در کشور به دست ما برسد تا در طی کردن مسیر از آنها بهرهگیری کنیم؛ تمام تلاش خود را برای رفع نگرانیهایی مانند تحریمها و عدم پرداخت حق عضویتها به کار ببندیم و اهمیت و جایگاه نمایندگیها و کرسیهای بینالمللیمان را در جامعه نشان دهیم.
وزیر علوم در ادامه افزود: ظرفیتها و فعالیتهای نهادهای بینالمللی نباید به شکل پراکنده و منفرد باشد و باید نهادها و مراکز و سازمانهای بینالمللی انسجام و همبستگی داشته باشند و از تجربیات به نحو احسن استفاده شود.
وی به نقش سایر وزارتخانهها اشاره کرد و گفت: در کنار خود وزارتخانههایی مانند امور خارجه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و نیرو و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را داریم که باید با برگزاری نشستهای مشترک با این وزارتخانهها و سازمانها از ظرفیتهای آنان نیز در بحث فعالیتهای بینالمللی استفاده کنیم و با همافزایی و همکاری با این نهادها و سازمانها از پراکندهکاریها جلوگیری نمائیم.
غلامی با بیان اینکه در بحث یونسکو و در مباحث فرهنگ، علم و آموزش بیشتر فعالیتها معطوف به وزارت علوم تحقیقات و فناوری است، تصریح کرد: میتوان با برگزاری نشستهای مشترک با وزارت آموزش و پرورش و سایر ارگانهای مربوطه ظرفیتها را توسعه دهیم به گونهای که فضای بیرونی همکاری با سازمان ملی یونسکو تبدیل به مباحث کلان ملی شود و از این ظرفیتها پشتیبانی کنیم.
وی در ادامه افزود: در بحث جاده ابریشم و کشورهای حاشیه اقیانوس هند در یک فضای رقابتی قرار داریم که باید تلاش کنیم سابقه فرهنگی و تاریخیمان را نشان دهیم بدون آنکه به موجودیت کشورهای دیگر در این حوزه تعرضی داشته باشیم و در داخل کشور هم نباید فضایی ایجاد شود که منجر به رقابتهای محلی و منطقهای شود.
وزیر علوم به نقش هماهنگی ستاد وزارت علوم اشاره کرد و گفت: در وزارت علوم باید نقش هماهنگکننده قوی را داشته باشیم و در فصل مطرح شدن بودجه در مجلس شورای اسلامی از ظرفیتهای وزارت علوم استفاده کنیم تا از یک ردیف حمایتی برخوردار شویم تا در فعالیتهای بینالمللی نقاط ضعف مانند پرداخت نشدن حق عضویتها را از طریق این ردیف حمایتی پرداخت کنیم. لذا باید از کرسیها و ظرفیتهای بینالمللی در این برهه زمانی پشتیبانی و حمایت صورت گیرد.
منبع : خبرگزاری مهر
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور
تولد پنج قلوها در اهواز
سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر میشود
بسیجیان امروز نسل زد بسیج هستند
دیابتیها این عارضه را جدی بگیرند
تاسیس داروخانه دولتی متوقف شود
درباره کیست کبد بیشتر بدانیم
کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟
ارتباط کرونا و مشکلات قلبی طولانی مدت