میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از مجله ای اند تی، پروفسور "رومیت روی چودوری"(Romit Roy Choudhury) متخصص مهندسی برق و کامپیوتر گفت: جهش از ایرفونهای امروزی(earphones) به فناوری نوینتری به نام "ایربلز"(earables) میتواند همانند تحولی که در صنعت تلفن همراه رخ داد باشد. چرا که طی این سالها تغییراتی در ساختار تلفنها رخ داد که این موضوع سبب تفاوت تلفنهای همراه قدیمی با تلفنهای همراه هوشمند امروزی شد. تلفنهای هوشمند امروزی قابلیتهای بسیاری دارند و دیگر تنها برای تماس گرفتن مورد استفاده قرار نمیگیرند و این دقیقاً مانند این است که شاید فناوری "ایربلز" نیز در آینده دیگر تنها به عنوان یکی از لوازم جانبی تلفنهای هوشمند استفاده نخواهد شد و کاربردهای زیادی خواهد داشت.
چودوری و همکارانش در حال توسعه الگوریتمهای جدید و آزمایش آنها بر روی پلتفرمهای ایرفونهایی که کاربران استفاده میکنند، هستند. آنها امیدوارند که در آینده این دستگاههای پوشیدنی بتوانند به طور مداوم رفتار انسان را درک کنند و به کاربران در موارد متعددی کمک کنند و همانند دستیارهای دیجیتالی اطلاعاتی را در اختیار آنها قرار دهند و سلامتی و تناسب اندام کاربر را ردیابی کنند.
"ژیجیان یانگ"(Zhijian Yang) دانشجو مقطع دکترا گفت: اگر میخواهید یک فروشگاه خاص را در یک مرکز خرید پیدا کنید، این ایرفون میتواند موقعیت نسبی فروشگاه را تخمین بزند و یک صدای سه بعدی را پخش کند که به راحتی میگوید مرا دنبال کن و سپس شما را به سمت آن فروشگاه راهنمایی کند. در آن زمان به نظر میرسد صدا در گوش شما از جهتی که باید قدم بردارید، پخش خواهد شد و این عمل همانند یک اسکورت صوتی(voice escort) است.
سیستم "EarSense"یکی از مواردی است که محققان به آن فکر میکنند و آن ایرفونی است که به عنوان یک حسگر فعالیت دندان عمل میکند و میتواند حرکات صورت و دهان کاربران مانند حرکات دندان و ضربه را احساس کند و به این ترتیب نوعی ارتباط هندزفری با تلفنهای هوشمند و سایر دستگاههای محاسباتی را ممکن میسازد. علاوه بر این از آنجا که بیماریهای مختلف پزشکی در حرکت دندانها(Teeth chattering) آشکار میشوند، یک ایرفون هوشمند میتواند شناسایی آنها را امکانپذیر کند. این مهندسان در حال برنامهریزی برای بررسی این موضوع هستند که آیا میتوان از حسگرهای موجود در ایرفون برای تجزیه و تحلیل حرکات عضلات صورت و در نتیجه احساسات استفاده کرد یا خیر.
مقاله دیگر آنها درباره مکانیابی صوتی با استفاده از بازتابهای دیوار نزدیک است که در آن الگوریتمها را برای تشخیص جهت صدا مورد بررسی قرار میدهند. این موضوع به ایرفونهای کاربران اجازه میدهد تا در جهت شخصی که کاربر با او صحبت میکند تنظیم شوند.
"یو لین وی"(Yu-Lin Wei) دانشجوی دکترا گفت: ما ۱۰ سال در زمینه سنجش و محاسبه تلفن همراه کار کردهایم. ما تجربه زیادی در طراحی فناوری نوظهور محاسباتی ایربل(earable computing) داریم.
اخیراً "آندرس آندرین"(Anders Andréen) مدیرعامل برند صوتی سوئدی"Urbanista" در گفتگو با ای اند تی گفت که احتمالاً این حسگرها در کاربردی و مفیدتر کردن محصولات صوتی مصرفی در آینده نقش خواهند داشت.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند