میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همزمان با شیوع کرونا و افزایش نیاز مردم به استفاده از خدمات آنلاین پزشکی، اسنپ با هدف کاهش مراجعات غیر ضروری به مراکز درمانی و کاهش ترددها در سطح شهر امکان دریافت نسخه را به اپلیکیشن خود اضافه کرد.
گامهای اسنپ برای افزایش دسترسی کاربران به خدمات پزشکی
در طول تاریخ همواره پس از رواج یک همهگیری جهانی، تحولات عظیمی در زندگی بشر رخ داده است؛ طاعون، وبا، سارس، ایدز و انواع آنفولانزاها هر کدام شواهدی بر این ادعا هستند. در حقیقت همهگیریهای جهانی (پاندمیها) روند عادی معادلات جهان را به هم میریزند و انسان را وادار به تغییر میکنند. کرونا هم از این قاعده مستثنی نیست؛ بیماریای که در مدتی کوتاه تمام دنیا را دربرگرفت و شکل زندگی میلیونها نفر را در سراسر کره زمین تغییر داد. برای مقابله با شیوع این بیماری در جامعه هیچ راهی بهتر از در خانه ماندن افراد بیمار یا افرادی که مشکوک به ابتلاء هستند نیست. از طرف دیگر افرادی که بیماری زمینهای دارند هم بهتر است در منزل بمانند تا احتمال بیماری و عوارضش را به حداقل برسانند.
در شرایط حاضر، مهمترین اولویت سلامت افراد است و باید به دنبال راهکارهای مؤثر در این زمینه باشیم. استفاده از تکنولوژی برای کمک به درمان از راه دور یکی از این راهکارهاست و اسنپ همزمان با شیوع کرونا در این مسیر قدم برداشته است. اضافه کردن سرویس «پزشک و مشاور» در جهت افزایش دسترسی کاربران به پزشکان متخصص در دوران کرونا اولین گام بود. سپس خدمات پزشکی و آزمایشگاهی به اپلیکیشن اضافه شد تا از مراجعات حضوری به مراکز درمانی کاسته شود و کاربران بتوانند با اطمینان خاطر بیشتری روند درمانی خود را طی کنند. حالا اسنپ در یک گام جدید امکان دریافت نسخه پزشکی را هم به اپلیکیشن خود اضافه کرده است تا کاربران بتوانند پس از مشاوره با پزشک خود در صورت نیاز روند دریافت دارو و یا آزمایش را هم به راحتی تکمیل کنند.
نسخه آنلاین چگونه صادر میشود؟
پس از پایان مشاوره در اپلیکیشن اسنپ، پزشکان میتوانند با توجه به شرححال بیمار و در صورت صلاحدید و نیاز افراد، نسخه دارو، آزمایش و یا سایر اقدامات پاراکلینیکی را برای کاربر تجویز کنند. پیش از صدور نسخه کد تأیید یکبار مصرف یا otp برای شماره همراه پزشک ارسال میشود و پس از وارد کردن کد و تأیید امکان تجویز و ارسال نسخه فراهم میشود. سپس کاربران میتوانند با مراجعه به بخش «پرونده من» نسخه خود را دریافت کنند. نسخههای ارسال شده در اپلیکیشن اسنپ مانند نسخههای فیزیکی معتبر هستند. تمامی نسخهها با مهر و امضای پزشک تأیید و در سربرگ صادر میشوند و سپس تصویر نسخه برای کاربر ارسال میشود. همچنین ماندگاری نسخه آنلاین امکان دسترسی آسانتر کاربران و پزشکان به تشخیصهای قبلی را هم فراهم میکند. گفتنی است برای حفظ حریم خصوصی افراد این نسخه تنها توسط پزشک صادرکننده نسخه و کاربر قابل رؤیت است.
فرایند تأیید و عضویت پزشکان در اسنپ
پزشکان پس از طی یک فرایند دقیق، شامل اخذ اطلاعات هویتی، تطابق مدارک هویتی (کارت ملی و کارت نظام پزشکی)، تطبیق شماره تلفن ثبتنامی با شماره ملی فرد و در نهایت مصاحبه در سامانه اسنپدکتر عضو میشوند. اطلاعات و مدارک پزشکان در سایت نظام پزشکی تطبیق داده میشود و همچنین از طریق سامانه شاهکار مالکیت تلفن همراه و مدارک هویتی پزشک تأیید میشود. بعد از این مرحله، پزشکان از طریق اپلیکیشن اسنپ میتوانند با بیماران خود ارتباط برقرار کنند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت