میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا شیخ کبیری در نشست خبری هفتمین کنفرانس بینالمللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه خوارزمی برگزار شد، به جزئیات برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: این کنفرانس هفتم و هشتم اسفندماه امسال در دانشگاه خوارزمی برگزار خواهد شد. در واقع بیش از ۳۰۰ مقاله از دانشگاههای داخل و خارج از کشور به این کنفرانس ارائه شده است و از کشورهایی نظیر استرالیا، نیوزلند، ترکیه، مالزی، سریلانکا، انگلستان، هند، آمریکا، الجزایر، عراق، مراکش و اتیوپی نیز جذب مقاله داشتیم.
وی در ادامه تصریح کرد: تیم داوری هفتمین کنفرانس لجستیک از کشورهای مختلفی اعم از ایتالیا، لهستان، مکزیک، جمهوری چک، فرانسه، آمریکا، پرتغال، مالزی، هند، اسلوانی، ترکیه، مکزیک، الجزایر، لیبی و مراکش تشکیل شده است.
شیخ کبیری گفت: در حوزه لجستیک دو محور وجود دارد که نخستین آن، این بود که تا ۸ سال پیش لجستیک تنها نقش پشتیبانیکننده داشت، البته این موضوع به جز حوزه حملونقل بوده است؛ اما در حال حاضر خوشبختانه لجستیک به عنوان یک کسب و کار محسوب میشود.
دبیر اجرایی کنفرانس بینالمللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین ادامه داد: تناسب استراتژیکی در لجستیک از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ چرا که به عنوان محور توسعه بوده و باید زیرساختهای آن را بیش از گذشته فراهم کنیم. این در حالی است که کشور ایران به طور صد درصدی یک کشور لجستیکی است که میتوان با ایجاد زیرساختهای لازم کاربرد این رشته را گسترش دهیم و در حال حاضر ما رتبه ۶۴ دنیا در این زمینه را داریم و رتبه امارات ۱۱ و آلمان نیز اول است.
دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین اظهار کرد: در این کنفرانس مقالات به صورت حضوری، آنلاین و پوستر دیجیتال ارائه خواهد شد. در واقع این کنفرانس توانسته است از حضور اساتید برجسته دانشگاههای معتبر داخلی و خارجی در کمیته علمی و تیم داوری بهره بگیرد و فراهم شدن امکان نمایهشدن مقالات در پایگاههای علمی بینالمللی و نیز چاپ مقالات در ژورنالها سبب جذب مقالات از دانشگاههای کشورهای مختلف شده است.
به گفته شیخ کبیری، علاوه بر امکان ارائه مقالات به صورت حضوری، آنلاین و پوستر دیجیتال در کنفرانس فوق محیطی برای گفتوگو در مسائل مختلف لجستیک و زنجیره تأمین و ارائه دیدگاههای ذینفعان بخشهای مختلف صنعتی نظیر صنایع خودروسازی، قضایی، گردشگری، فرودگاهی و... از طریق برگزاری پنلهای تخصصی در این کنفرانس ایجاد خواهد شد. در واقع از دیگر جنبههای ویژه این کنفرانس وجود برنامههای جانبی متنوع از جمله برگزاری کارگاههای مفید، جایزه انتخاب بهترین رساله دکتری، مسابقه الگوریتمهای فراابتکاری، دفاع سه دقیقهای، جشنواره استارتاپ و تورهای لجستیکی فراهم است که این فرصتی فوقالعاده برای کسب انتقال دانش و تجربه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: کنفرانس بینالمللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین این فرصت را ایجاد میکند که صاحبان ایده، دانش و راهکار مناسب را به صنایع بدهند که همین امر باعث میشود افزایش کیفیت برای رونق تولید اتفاق بیفتد.
شیخ کبیری با بیان اینکه رشته لجستیک در مقطع دکتری به طور سراسری دانشجو پذیرش میکند، تصریح کرد: یکی از کارهای خوبی که تاکنون انجام شده است، ایجاد رشته تحصیلی لجستیک و زنجیره تأمین در کشور است که در دانشگاههای علمی کاربردی، غیرانتفاعی و امیرکبیر در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد راهاندازی شده است. در واقع در حال حاضر این رشته در مقطع دکترا به طور سراسری دانشجو پذیرش میکند.
به گفته وی، یکی از ویژگیهای کنفرانس بینالمللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین این است که بیش از ۵۰ دانشمند خارجی در آن حضور دارند. به طوری که این رشته از لحاظ اهمیت ۶۰ درصد دانش اقتصاد محسوب میشود. این در حالی است که رشته تحصیلی لجستیک در مقطع کاردانی در سال ۸۵، در مقطع کارشناسی در سال ۸۷، در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۹۰ و در مقطع دکترا در سال ۹۳ راهاندازی شده است.
در ادامه دکتر ابوالفضل میرزازاده، دبیر علمی هفتمین کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین، لجستیک را یک علم میان رشتهای توصیف کرد و گفت: این علم رشتههایی نظیر اقتصاد، حسابداری، مهندسی عمران، علوم مالی و غیره را در مجموعه خود دارد، به همین جهت لجستیک یک علم میان رشتهای به شمار میرود. بنابراین در بخش علمی این کنفرانس بهترین رساله با داوری داوران داخلی و خارجی انتخاب خواهد شد.
دبیر علمی هفتمین کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین لجستیک، تاکید کرد: از ۳۰۰ مقاله علمی که در این کنفرانس ارسال شده است، حدود ۵۰ مقاله از کشورهای خارجی اعم از فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس ارسال شده است و بیش از ۵۰ کشور آمادگی خود را برای حضور در این کنفرانس اعلام کردند، اما در این شرایط تا چه حد امکان حضور آنها محقق شود، قابل پیشبینی نیست.
وی اضافه کرد: در هفتمین کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین لجستیک جوایزی به مقالههای برتر اختصاص داده میشود که میزان این جوایز بستگی به اسپانسرهای این کنفراس دارد و هنوز مشخص نشده است.
میرزازاده همچنین خاطر نشان کرد: علاقهمندان تا ۵ بهمن ماه جاری میتوانند مقالههای خود را در موضوعات لجستیکی به دبیرخانه این کنفرانس ارسال کنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت